Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...


Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ...ΤΣΙΠΡΑΣ!

 ΒΙΝΤΕΟ





Μία από τις πιο φημισμένες λαϊκές γιορτές στην Ισπανία, είναι το «Φεστιβάλ της Φωτιάς» που γιορτάζεται μεταξύ 15 και 19 Μαρτίου στην πόλη Βαλένθια προς τιμή του Saint Joseph (θετό πατέρα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού) . 


Πρόκειται για μία εκδήλωση σαν καρναβάλι, όπου μεγάλες κούκλες και άρματα από χαρτί παρελαύνουν στο κέντρο της πόλης και παριστάνουν πολιτικούς, αστέρες της μουσικής ή του σινεμά, αλλά και τέρατα και εν γένει πλάσματα της φαντασίας των καλλιτεχνών της Βαλένθια.

Οι εκδηλώσεις τελειώνουν με τη νύχτα της φωτιάς όπου οι κατασκευές αυτές καίγονται μέσα σε ένα εκπληκτικό θέαμα που συγκεντρώνει χιλιάδες τουρίστες από όλη την Ισπανία και όχι μόνο. 

Στο φετινό Φεστιβάλ λοιπόν εξευτελίστηκε η Ελλάδα, αφού σε ένα από τα άρματα, εμφανίζεται το «ζευγάρι» Μέρκελ-Τσίπρα και μάλιστα η Μέρκελ κρατάει ψηλά την φιγούρα του Τσίπρα από το «ευαίσθητο σημείο»!!! 

Το μόνο παρήγορο είναι ότι στο τέλος το άρμα καίγεται μέσα σε εντυπωσιακές φλόγες και τόσο ο δωσίλογος όσο και η εκπρόσωπος των τοκογλύφων κατακτητών, χάνονται μέσα στις στάχτες.  

Καταφέρανε οι ψευτοαριστεροί δωσίλογοιν ώστε να αποτελεί η Ελλάδα δια του πρωθυπουργού της «θέαμα» στο καρναβάλι...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

1 σχόλιο: