Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!!!


ΒΙΝΤΕΟ



ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΑΚΟΥΣ; ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ Η ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ;


Μετά από την χλιαρή έως ανύπαρκτη επίσημη αντίδραση του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και της Ιεράς Συνόδου στην ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων, η ανίερη ψευδεοαριστερή κυβέρνηση προχωράει και στο πλέον αναίσχυντο και επικίνδυνο νομοθέτημα που αποτελεί "βόμβα" στα θεμέλια της οικογένειας.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε με υπερηφάνεια και αναισχυντία: "Εξετάζουμε το ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια"


«Yπάρχει μια επιτροπή αναθεώρησης του οικογενειακού δικαίου συνολικά, η οποία θα εξετάσει και τα ζητήματα παιδοθεσίας. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί ενδεχομένως και το ζήτημα της παιδοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Εμείς, ως υπουργείο, έχουμε τη δική μας άποψη, αλλά δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε».

Τα παραπάνω είπε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Εξάλλου, σχολιάζοντας την προσφυγή των τριών μητροπολιτών κατά του συμφώνου συμβίωσης στο ΣτΕ, ο κ. Παπαϊωάννου σχολίασε: «Οι μητροπολίτες και κάθε Έλληνας πολίτης προφανώς μπορεί να προσφύγει στο ΣτΕ. Αυτό είναι μια επιβεβαίωση της δύναμης της Δημοκρατίας. Κατά τα άλλα εκπροσωπούν τη θέση τους ως Έλληνες πολίτες. Εγώ τη θέση που άκουσα, της επίσημης Εκκλησίας, και στην επίσημη διαβούλευση στο Κοινοβούλιο, έλεγε πως μπορεί εμείς να έχουμε τις αντιρρήσεις μας, αλλά να προχωρήσει η πολιτεία όπως νομίζει και να νομοθετήσει».

Τα ακούει ο προκαθήμενος της Εκκλησίας; Στην κυβέρνηση τον θεωρούν ήδη χλιαρό και νικημένο, ανίκανο να αντιδράσει! Ο λαός όμως δεν έχει άλλη υπομονή! Εάν ψηφίσουν την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους και η ηγεσία της Εκκλησίας δεν αντιδράσει, πλην των γνωστών ελαχίστων ιεραρχών, τότε θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ίσως τότε θα είναι καλύτερα για τον αρχιεπίσκοπο να αποχωρήσει, να παραιτηθεί...

ΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΗ:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ "ΠΡΟΤΑΣΗΣ 8" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΑΜΟ
Υ


-

Ένα μικρό κορίτσι που ζει με τους ομοφυλόφιλους «γονείς» του, ρωτάει «από πού έρχονται τα παιδιά». Μετά την αρχική αμηχανία, ο «μπαμπάς νο1» (ο καλός μπάτσος) απαντάει «από τις μαμάδες». «Τα αγόρια δεν μπορούν να κάνουν παιδιά;» ρωτάει το κοριτσάκι. «Όχι, μόνο οι μαμάδες» είναι η απάντηση. Και το κορίτσι συνεχίζει «Η φίλη μου η Megan λέει ότι χρειάζεται ένας μπαμπάς και μία μαμά για να γίνει ένα μωρό». Τότε ο «μπαμπάς νο2» (ο κακός μπάτσος) εμφανώς ενοχλημένος λέει ότι «ίσως είναι καλύτερα να μην κάνεις τόσο παρέα με την Megan». Ο «μπαμπάς νο1» (ο καλός μπάτσος) εξηγεί ότι αυτό που λέει η Megan σημαίνει ότι χρειάζεται ένας άντρας και μια γυναίκα για να γίνει ένα παιδί (σαν μηχανές παραγωγής). Το κοριτσάκι επιμένει ότι η  Megan λέει ότι οι μπαμπάδες κι οι μαμάδες πρέπει πρώτα να παντρεύονται. Ο  «μπαμπάς νο2» (ο κακός μπάτσος) ανακάθεται έξαλος σχεδόν, οπότε ο «μπαμπάς νο1» (ο καλός μπάτσος) απαντάει «δεν χρειάζεται να παντρευτεί κάποιος για να κάνει παιδιά» και τότε το κοριτσάκι ρωτάει «Τότε ποιο νόημα έχει ο γάμος;». Και μένει χωρίς απάντηση.


 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΣΦΑΛΩΣ  ΟΙ ΚΑΚ(ΥΠ)ΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ :



ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

«Είμαι ένα από τα έξι ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων που πρόσφατα κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ζητώντας από το Δικαστήριο να σεβαστεί την αρχή των πολιτών να διατηρήσουν τον αρχικό ορισμό του γάμου: την ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας που αποκλείει όλους τους άλλους, έτσι ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν και να μπορούν να ανατραφούν από τους βιολογικούς γονείς τους».

«Είμαι η κόρη ενός γκέι πατέρα που πέθανε από AIDS. Περιέγραψα την εμπειρία μου στο βιβλίο μου: "Η Επίδραση των Ομοφυλόφιλων Γονέων"»

«Έχουμε μεγάλη συμπόνια για τους ανθρώπους που αγωνίζονται με τη σεξουαλικότητα και την ταυτότητα του φύλου τους, όχι έχθρα. Και εμείς αγαπάμε τους γονείς μας. Ωστόσο,όταν λέμε στο κοινό τις ιστορίες μας, αντιμετωπίζουμε συχνά εξοστρακισμό, φίμωση και απειλές».

(σημ Οίμου:Αυτό ομοφυλοφιλολάτρες νεοταξίτες δεν είναι φασισμός;)

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:

«Διαγράφοντας νομικά τη βιολογική γονεϊκότητα με αυτόν τον τρόπο, το κράτος αγνοεί το βασικότερο δικαίωμα των παιδιών: την αμετάβλητη, την εγγενή τους λαχτάρα να γνωρίζουν και να ανατραφούν από τους δικούς τους βιολογικούς γονείς».


ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΣΗΚΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΝ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ  ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΛΑΟΣ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου