Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ (ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ) ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!!!

Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΟΪΚΑ Ή ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ Ή «ΘΕΣΜΟΥΣ» (ΘΑΝΑΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ!!!






Μια νέα ευκαιρία δίνει στην Ελλάδα και στην ελληνική κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, τώρα που αποκαλύπτεται ότι η Ε.Ε. εγκατέλειψε για άλλη μια φορά την Ελλάδα, με την απαράδεκτη συμπεριφορά της στο προσφυγικό ζήτημα. 

Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε χθες Πέμπτη με τον Τσίπρα του είπε ξεκάθαρα ότι «η Ρωσία είναι εδώ έτοιμη να βοηθήσει αρκεί να το ζητήσετε» !!!

Αυτό του το είπε γιατί στο παρελθόν όταν ο Τσίπρας πήγε στη Μόσχα έπαιζε θέατρο και μιλούσε για «νέα λιμάνια στα οποία είναι έτοιμη η Ελλάδα να καταφύγει" αλλά στην ουσία όπως δήλωσε τότε ο Πούτιν «Ο Τσίπρας δε ζήτησε βοήθεια από τη Ρωσία» 

Ούτε τώρα όμως ο Τσίπρας πρόκειται να ανταποκριθεί στην βοήθεια που του προτείνει ο Πούτιν. Γιατί απλούστατα προτιμάει να ζητάει βοήθεια από τους τούρκους, που όμως δια στόματος του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Βολκάν Μποζκίρ ανακοίνωσαν ότι «η Τουρκία δεν θα δεχθεί την επαναπροώθηση στο έδαφός της προσφύγων και λαθρομεταναστών που βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά» !   

Δηλαδή συνδιαλέγεται με εκείνους  που αρνούνται να  πάρουν πίσω όσους λαθρομεταναστες μας «φόρτωσαν»  και με την  Ε.Ε. που ενώ δεν θέλει παριστάνει ότι δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα στον Ερντογάν.

Επίσης συνδιαλλέγεται με τους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδας, την πάλαι ποτέ τρόϊκα, νυν τετρόϊκα ή κουαρτέτο ή «θεσμούς" οι οποίοι όμως με το «καλημέρα» της «διαπραγμάτευσης» δείχνουν τις απάνθρωπα σκληρές διαθέσεις τους και την απόφαση να μας αφανίσουν σαν λαό. 

Επιμένουν οι τοκογλύφοι κατακτητές, σε μια εθνική σύνταξη-πείνας κατοχικής. Στις πρώτες κι όλας επαφές τους με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων κατέβασαν τον πήχη της εθνικής σύνταξης από τα 384 (που είναι η κυβερνητική πρόταση για σύνταξη πείναςστα 320 ευρώ τον μήνα!!!

Ζητούν να δίνεται αυτή σε όσους έχουν από 20 έτη ασφάλισης και άνω και έχουν συμπληρώσει τα 67 έτη ηλικίας(!), ενώ θέτουν και ζήτημα αυστηρών εισοδηματικών κριτηρίων για την καταβολή της!!! 

Από τα 15 έτη έως τα 20 έτη ασφάλισης θέλουν να δίνεται ένα κλιμακωτό ποσό-φιλοδώρημα, που σύμφωνα με την απαίτηση τους, θα ξεκινά ακόμα και από τα 180 ευρώ!!!

Παράλληλα, οι δανειστές ζητούν χαμηλότερα ποσοστά αναπλήρωσης, με κατάργηση της «προσωπικής διαφοράς», δηλαδή ένα «πακέτο» μέτρων που οδηγεί σε περικοπές των αποδοχών τόσο των νέων όσο και των παλαιών συνταξιούχων.

Αν επικρατήσουν οι θέσεις τους, θα απειληθούν όχι μόνον οι συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ, αλλά και οι χαμηλότερες, ακόμη και κάτω των 1.000 ευρώ. Οι τοκογλύφοι αντιδρούν και στις εκπτώσεις που έχει προτείνει η κυβέρνηση για αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες, με βασικό επιχείρημα πως ανατρέπουν τη λογική των ενιαίων κανόνων στις εισφορές για όλους.

Αυτό σημαίνει πως βρίσκονται στον αέρα όλες οι προτάσεις που έχει κάνει το υπουργείο Εργασίας για να μετριάσει την τελική επιβάρυνση των συγκεκριμένων επαγγελματικών κατηγοριών από τη νέα ασφαλιστική εισφορά 20% επί του εισοδήματός τους.

Παρ όλα αυτά συνεχίζει ο Τσίπρας να μιλάει με την Ευρώπη και να διαπραγματεύεται τον θάνατο του Ελληνικού λαού.
Όμως αργά ή γρήγορα ο λαός αυτός θα σηκωθεί από την νάρκη του διότι δεν θα έχει πλέον να χάσει τίποτε εκτός από την προοπτική της εξόντωσής του.

Και τότε αλλοίμονο στους δωσίλογους...


2 σχόλια:

  1. Η Ρωσία θέλει να μας κομματιάσει η η Ε.Ε. αγαπητέ;
    Για σκέψου πριν τσουβαλιάσεις όλους και ισοπεδώσεις τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή