Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η ΤΙΜΩΡΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ...

Ο ΒΕΒΗΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΤΟ 2004 ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ 


ΒΙΝΤΕΟ




Έκτακτη είδηση: Φρικτός θάνατος του Αλβανού, ο οποίος έσπασε τον Τίμιο Σταυρό, από την εκκλησία του προφήτη Ηλία στο Κόσοβο το 2004, βογγούσε επί ώρες πριν ξεψυχήσει ο βέβηλος!!!


«Εμή η εκδίκησις εγώ αποδώσω », λέγει ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΆΤΩΡ, ο Θεός μακροθυμεί αλλά δεν λησμονεί! 


Με καρκίνο σε όλο του το σώμα και βογγώντας από τους πόνους (μάρτυρες αναφέρουν πως οι φωνές του ακούγονταν, σε μεγάλη απόσταση), πέθανε ο Αλβανός Alem Κούρτη, ο οποίος το 2004 κατά την διάρκεια του πογκρόμ κατά των Σέρβων, το οποίο έγινε με την σιωπηρή ανοχή του ΝΑΤΟ, ανέβηκε στον τρούλο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Ποντούιεβο και κατέστρεψε κάτω από επευφημίες τον Τίμιο Σταυρό (βλ.φώτο) !! !

Την είδηση ​​επιβεβαίωσε ο Ιερεύς,πατήρ Трајан Којић, ο οποίος συμπλήρωσε πως από καρκίνο πάσχουν και η αδελφή του και οι γονείς του !!! 

Κύκλοι της Σερβικής Ορθοδόξου εκκλησίας κάνουν λόγο για πρωτοφανή στα νεώτερα χρόνια θεία τιμωρία εχθρών του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.Οι εκάστοτε αιρετικοί, νομίζουν πως η αγαθότητα του Κυρίου μας, αποκλείει την τιμωρία.

Δεν ξεχνά ο Τριαδικός θεός τους βλάσφημους, τους αιρετικούς, ο καθένας θα λάβει κατά τα έργα του.Όσο αφορά τους Σέρβους αδελφούς μας, κλαίνε από δάκρυα χαράς, ευγνωμοσύνης προς τον αληθή Θεό ημών και αναφωνούν και μαζί τους και εμείς..

ΤΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ !!!
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ  ΒΕΒΗΛΟ ΑΛΕΜ ΚΟΥΡΤΗ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΕΙ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου