Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 3.000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


ΚΑΜΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ;


ΒΙΝΤΕΟ




Είναι απίστευτο αλλά συμβαίνει στο γερμανικό land στο οποίο κατά την πρόβλεψη του Μ. Χαραλαμπίδη το 1996 έχει μετατραπεί η Ελλάδα ελέω δωσιλόγων που ψήφισαν τα μνημόνια!

Ο Καμμένος έχει μετατρέψει τις ένοπλες δυνάμεις σε Φιλιππινέζα των λαθρομεταναστών (αφού ελάχιστοι είναι οι αληθινοί Σύροι πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας). Έτσι στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος, στο Σκαραμαγκά, ετοιμάζονται καθημερινά περίπου 3.000 μερίδες φαγητού προκειμένου να φάει ο αλλοεθνής πληθυσμός!

1000 γεύματα για το πρωί, 1000 για το μεσημέρι και άλλα 1000 για το βράδυ, προσαρμοσμένα στις διατροφικές συνήθειες των προσφύγων(!!!), ετοιμάζει το Πολεμικό μας Ναυτικό.

Το ερώτημα προς τον Καμμένο είναι: Εσείς (ο Τσίπρας κι εσύ) γιατί ποτέ δεν σκεφτήκατε να προσφέρετε ένα γεύμα στους αστέγους, ενώ είσαστε απόλυτα υπεύθυνοι για την κατάντια τους; 

Τώρα όμως με τις διαταγές των γερμανών (που πριν τρία χρόνια αποκαλούσατε δυνάμεις κατοχής) και των άλλων τοκογλύφων κατακτητών, ταΐζετε χιλιάδες λαθρομετανάστες αντί να τους επιστρέφετε στην τουρκία μετά την ταυτοποίησή τους ότι δεν είναι Σύροι!

Και χρησιμοποιείτε προς τούτο το Πολεμικό Ναυτικό, με τεράστια έξοδα, ενώ ουδέποτε δώσατε ένα ευρώ για να ταΐσετε τους αστέγους ή τα παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία!



ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΤΟΥ!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου