Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ:"ΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΝΑΡΘΕΙΣ, ΑΤΙΜΕ!"


ΑΓΡΙΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ




Ο προπηλακισμός βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από αγρότες τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας μεγαλύτερης από την γρίπη...Βέβαια σε αντίθεση με τις ιώσεις αυτή η επιδημία είναι εκδήλωση...υγείας και σωστών ανακλαστικών του λαού.

Έξω λοιπόν από τον τηλεοπτικό σταθμό "ΚΡΗΤΗ TV" στην Κρήτη, εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη, ενώ λίγες ημέρες πριν στην ίδια θέση βρέθηκε και ο επίσης βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Η ένταση πυροδοτήθηκε από δηλώσεις του Ηγουμενίδη, στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού "ΚΡΗΤΗ ΤV", ότι θα υπερψηφίσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών στην περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρούσε σε «διορθωτικές κινήσεις».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση αγροτών που συνόδευαν τον επίσης καλεσμένο του τηλεοπτικού σταθμού, πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη, με αποτέλεσμα οι αγρότες να επιτεθούν εναντίον του βουλευτή. 

Μάλιστα οι εξαγριωμένοι αγρότες που βρίσκονταν ήδη στον τηλεοπτικό σταθμό κάλεσαν και  άλλους αγρότες, που μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο και περίμεναν τον βουλευτή στην είσοδο. Ακολούθησε έντονη φραστική επίθεση σε βάρος του κρητικού βουλευτής ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ανθρώπων του σταθμου για να μην τον πιάσουν στα χέρια τους...

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου