Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΤ ΚΑΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ" ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΠΕΤΡΕΣ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ! 




2 ΒΙΝΤΕΟ 

Ομάδα "αντιεξουσιαστών" κατόρθωσε και πάλι να χαλάσει τη όποια πορεία διαμαρτυρίας (περατζάδα) σπάζοντας βιτρίνες και εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ στην οδό Πεσματζόγλου στα πλαίσια του γνωστού κουκλοθέατρου, της "μάχης" μεταξύ των ΜΑΤ και των "αντιεξουσιαστών" με αποτέλεσμα την διάλυση της πορείας!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε και πάλι η πλατεία Συντάγματος περίπου στις 2 το μεσημέρι όταν και ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ "αντιεξουσιαστών" και ΜΑΤ (τι πρωτότυπο!) 

Νεαροί "αντιεξουσιαστές" άρχισαν να πετούν βροχή από μολότοφ στις οποίες η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών ούτως ώστε κανείς ειρηνικός διαδηλωτής να μην μπορεί να μείνει στην πλατεία!

Ακολούθησε πετροπόλεμος και κυνηγητό στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα μεταξύ των "αντιεξουσιαστών" και της αστυνομίας. Αυτός ολοκλήρωσε τον σκοπό της "παράστασης".
Ο κόσμος που συμμετείχε στην πορεία και δεν αποχώρησε μετά την ρίψη χημικών, βλέποντας τον πετροπόλεμο όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκε και ετράπη σε φυγή. 

Τα ΜΑΤ κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης περιόρισαν τους συμπροταγωνιστές τους "αντιεξουσιαστές"...   

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στην πλατεία Κλαυθμώνος με ρίψη μολότοφ άλλα και έξω από τη Βουλή όπου αγρότες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια με μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι αγρότες κατηγόρησαν τους "αντιεξουσιαστές"   ότι είχαν πάει στην πορεία για να διαλύσουν τη διαδήλωση και  αμέσως τα αίματα άναψαν, όμως κάποιοι πιο ψύχραιμοι ηρέμησαν την κατάσταση.

Τα πάντα είναι στα χέρια των αγροτών που είναι αποφασισμένοι κι αν κατέβουν στην Αθήνα με τρακτέρ τότε τα κουκλοθέατρα ΜΑΤ-
"αντιεξουσιαστών" δεν θα μπορέσουν να σώσουν την παραπαίουσα ψευτοαριστερή κυβέρνηση...


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου