Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


ΒΙΝΤΕΟ


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ" ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Στρατηγός Αϋφαντής που αγωνίστηκε για να πέσει η χούντα του Παπαδόπουλου αποκαλύπτει την αλήθεια για το Πολυτεχνείο και την Κύπρο. Αν και είχε φυλακιστεί 14 μήνες από τον Παπαδόπουλο για την αντιστασιακή δράση του, του αναγνωρίζει ότι αρνήθηκε να παραδώσει την Κύπρο και γιαυτό τον έρριξαν οι αμερικάνο-εβραίοι που κυβερνουν τις ΗΠΑ.
Λέει ότι ανεξάρτητα από τον ιδεολογικό χώρο του καθενός, όλοι οφείλουμε να δούμε ποιοι και γιατί έστησαν την "εξέγερση" του Πολυτεχνείου. Ποιοι ωφελήθηκαν και πως. 

Σίγουρα δεν ήταν το Πολυτεχνείο που έριξε τη χούντα αλλά τον Παπαδόπουλο που αρνήθηκε να παραδώσει την Κύπρο  και έφερε τον Ιωαννίδη. Είναι λοιπόν ύποπτο το ότι κάποιοι πάνε να κάνουν αυτή τη σύνδεση για να κρύψουν εντέχνως την αλήθεια. 

Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι την επομένη του Πολυτεχνείου δεν έπεσε η χούντα αλλά μονάχα ο Παπαδόπουλος, η "εξέγερση" έγινε το Νοέμβριο του 1973 και η χούντα έπεσε τον Ιούλιο του 1974 μετά από την τραγωδία της Κύπρου. 

Ο Ελληνικός λαός παραπλανήθηκε για άλλη μια φορά, από αυτούς που εξαρχής έστησαν τη χούντα, δηλαδή τις ΗΠΑ. 

Το Πολυτεχνείο ήταν η αφορμή για την αλλαγή δικτάτορα που θα υπάκουε τα Αμερικανοεβραϊκά lobbies. Ουσιαστικά αυτή η αλλαγή δικτάτορα, με την πειθήνια υπακοή που έδειξε ο Ιωαννίδης στις έξωθεν προσταγές (ανατροπή του Μακαρίουξήλωμα των παράκτιων πολυβολείων της Κύπρου) ήταν η αιτία για να επέμβει στρατιωτικά η Τουρκία με την βοήθεια των Άγγλων και τις ευλογίες των ΗΠΑ και να καταλάβει σχεδόν τη μισή Κύπρο.
 Οι δήθεν μεγαλοαγωνιστές δεν ήταν παρά όργανα χειραγώγησης και παραπλάνησης του λαού. Οπότε τι γιορτάζουμε με το Πολυτεχνείο; Την κοροϊδία του Ελληνικού λαού και την απώλεια του 36% της Κύπρου;  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου