Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΟΣ SCHAUBLE:"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΙΘΙΕ"! 

 ΒΙΝΤΕΟ: Η "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Η απάντηση των αγροτών στην πρόκληση του Τσίπρα "να προσέλθουν σε διάλογο όχι από μηδενική βάση" ήταν ακαριαία. Διακόσιοι περίπου αγρότες από τα Μεσόγεια «εισέβαλαν» αιφνιδιαστικά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με πανό, έχοντας ως στόχο την κοινοποίηση των κινητοποιήσεών τους σε όλη την Ευρώπη. 

Κατευθύνθηκαν στην αίθουσα αφίξεων από ευρωπαϊκές χώρες και ξεδίπλωσαν τα πανό (άλλα στα ελληνικά και άλλα στα αγγλικά). «Οχι στον αφανισμό των αγροτών», «Η Ευρώπη είναι ελληνική λέξη» αλλά το κορυφαίο ήταν αυτό με μια φωτογραφία του Βόλφκαγκ Σόιμπλε με την λεζάντα "this is the voice of Greece stupid" δηλαδή "αυτή είναι η φωνή της Ελλάδας ηλίθιε"!

Σε ερώτηση πόσο σκοπεύουν να παραμείνουν απάντησαν:«Θα μείνουμε όλη τη μέρα σε όλες τις πτήσεις, ώστε να μάθει η Ευρώπη για τους αγρότες της Ελλάδας».

Οι αγρότες αρνούνται κάθετα την πρόταση του Τσίπρα και θα το "τραβήξουν" μέχρι τέλους.
  
Ο Βαγγέλης Μπούτας από το μπλόκο της Νίκαιας είπε: «Αν τα πάρει πίσω, συζητάμε. Συμπάθεια δεν χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις θα ληφθούν στα μπλόκα».

 Κυβερνητικοί κύκλοι από την άλλη δήλωσαν πως "δεν θα μπει κανένα τρακτέρ στην Αθήνα την Παρασκευή"

Δηλαδή θα κατεβάσει η ψευτοαριστερή κυβέρνηση τις δυνάμεις καταστολής; Αλλοίμονο τότε γιατί οι αγρότες είναι αποφασισμένοι και δεν έχουν να χάσουν πια τίποτε...
Μπορεί να χυθεί αίμα; Θα φτάσουν ως εκεί οι ψευτοαριστεροί δωσίλογοι;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου