Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΠΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


EΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ






Σε σημερινή ερώτηση της πνευματοκόρης της γερόντισσας για το θέμα των αγροτών της είπε μερικές πολύ μεγάλες και σοφές κουβέντες:

- Άκου παιδί μου.

Λένε για τους αγρότες ότι πήρανε επιδοτήσεις, βγάλανε τις  παλιές παραγωγές, βάλανε άλλες για να κερδίσουν πιο πολλά    χρήματα, εκμεταλλεύτηκαν κι αυτοί τις καταστάσεις και  κέρδισαν πάνω από αυτό που λογικά εδικαιούντο. 

Πες μου ποια επαγγελματική κατηγορία  δεν έκανε ότι μπορούσε  ώστε να ωφεληθεί; Λίγο πολύ είναι όλοι παραβάτες. Δεν είναι το θέμα τι έγινε στο παρελθόν, αυτό που μας καίει   και επείγει είναι να μονοιάσουν όλοι οι Έλληνες τώρα, όλες οι  κατηγορίες όλων των επαγγελμάτων για να αντιμετωπίσουμε με  ομόνοια τον κοινό εχθρό! 


ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. 

Έχει στριμωχτεί η πατρίδα και πάνε να της πάρουν οι ξένοι και  τα τελευταία της κομμάτια. Ο κίνδυνος είναι Α Μ Ε Σ Ο Σ!!!! 

Να γινουν ολοι οι Ελληνες πια μια γροθια και να αντισταθουν αλλα κυριως να γονατισουν και να προσευχηθουν στον Ιησου Χριστο να βοηθησει. 

Ομονοια, αγωνιστικοτητα και αλληλοβοηθεια μεταξυ μας, δεν ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ . Να προσεξουν οι Ελληνες μην ξαναπεσουν παλι στην παγιδα του διχασμου. Εδω χανεται η πατριδα και μαζι με αυτην κι ο λαος μας. Ολοι μαζι λοιπον με νηστεια και προσευχη και κοινο αγωνα για τα δικαια μας. 

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΙΝΕΥΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. 

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΜΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!! ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Ο ΘΕΟΣ.

 Έτσι λοιπόν μαζί, ενωμένοι, αγωνιζόμαστε για τα δίκαια μας στον αγώνα αυτό που ξεκινήσανε οι αγρότες και οι άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, άλλα συνάμα και  γονατιστοί στην Παράκληση της Παναγίας και των Αγίων   να συνδράμουν  τον μεγάλο αγώνα που δίνουν όλοι οι  εργαζόμενοι τώρα!! 

Αυτο να το ακουσουν ολοι οι Ελληνες, ειναι ΠΛΕΟΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!

Αυτά είπε επειγόντως η γερόντισσα και έδωσε την εντολή να δημοσιοποιηθούν. Ας έχουμε την ευχή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου