Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!

ΒΙΝΤΕΟ



Στην "πρωτεύουσα της Ευρώπης", στις υποτίθεται άριστα φυλασσόμενες Βρυξέλλες οι ισλαμιστές μπορούν να καίνε ανενόχλητοι το χριστουγεννιάτικο δένδρο και μάλιστα στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών, στην πλατεία Κλεμανσό!
Αφού έκαψαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο έφυγαν χωρίς να τους σταματήσει κανείς! 

Το βίντεο του "σπουδαίου κατορθώματος" ανέβηκε σε λογαριασμό facebook κάποιου φανατικού μουσουλμάνου από εκείνους που κατοικούν στις Βρυξέλλες.

 Είναι σαφές ότι ομάδες τζιχαντιστών και αυτοαποκαλούμενων "μεταναστών", ήθελαν να δημιουργήσουν κλίμα φόβου και τρόμου στην "πρωτεύουσα της Ευρώπης" και φυσικά το κατάφεραν, χωρίς να υπάρξει καμία τιμωρία. 

Στο βίντεο όπου οι ομάδες τζιχαντιστών καίνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα δείτε τους περαστικούς πεζούς να φεύγουν έντρομοι ενώ δεν υπάρχει καμία αστυνομική ή στρατιωτική παρουσία. 

Οι ισλαμοφασίστες γελοιοποιώντας τα μέτρα ασφαλείας  εξευτελίζουν τα χριστιανικά έθιμα της Ευρώπης. Γελούν μπροστά στα μούτρα των άθεων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων που προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, ενώ  επιτρέπουν την αθλιότητα της μετατροπής της Ευρώπης σε πολυπολιτισμική.

Και αυτό το πράττουν γνωρίζοντας ότι, 
με υπαιτιότητα των ισλαμιστών, δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην Ευρώπη πολιτισμοί και θρησκείες απόλυτα ξένες με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη και ήθη.  

Βλέπουμε πόσο δίκιο είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας για την ηθική και πνευματική κατάπτωση της Δύσης!

  Είναι σαφές ότι οι υπερεθνικές ελίτ, αυτό που ονομάσαμε Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Ε΅ξουσία (ΠΤΕ), θέλει την υποχρεωτική "μείξη" των λαών και των θρησκειών. Να ζουν σε διπλανές συνοικίες, ώστε να υπάρχουν συνεχώς συγκρούσεις, και σκοτωμοί, για να μπορέσουν να επιβάλλουν την δημιουργία ενός Παγκόσμιου Κράτους με την αιτιολογία ότι οι όροι έθνος, θρησκεία και οικογένεια "χωρίζουν" την Ανθρωπότητα και δημιουργούν πολέμους. 

  Μέσω του φόβου και τον κατευθυνόμενων συγκρούσεων θα οδηγήσουν τους πολίτες σε αποδοχή των σχεδιασμών τους που περιλαμβάνουν την κατάργηση όλων των θρησκειών και τη δημιουργία μιας Πανθρησκείας, η οποία θα έχει βάση τον υλισμό και θα χρησιμοποιηθεί ως ο συνεκτικός ιστός του "ανθρωποπολτού"  που θα έχει δημιουργηθεί από την διάλυση των κρατών-εθνών καθώς θα οδεύουμε προς την μετατροπή των λαών σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο λαό του νέου Υπερκράτους. 

 Καθώς το κράτος για να δημιουργηθεί απαιτεί τρεις βασικές δομές την Πίστη, την  εθνική συνείδηση και την αληθινά εθνική οικονομία.  

 Για να επιτευχθεί ο στόχος του Υπερκράτους απαιτείται η απόρριψη όλων των εθνικών ταυτοτήτων, και αξιών των "πειραματόζωων"-πολιτών.   Ο περιβόητος "αποπρογραμμτισμός" τον οποίο θα ακολουθήσει ο "νέος προγραμαμτισμός" που θα δημιουργήσει πολίτες πειθήνιους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!








ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου