Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ" Ή ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ;


Anthony Patch: Το «Μεγάλο Φινάλε» έρχεται – Το CERN και οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει η Susan Duclos.

Ο συγγραφέας και ερευνητής Anthony Patch,πιστεύει ότι οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο,από τον ουρανό,,συνδέονται με τα πειράματα που γίνονται στο Σερν.Είμαστε,λέει,λίγο πριν το «μεγάλο φινάλε.»Η μαγνητόσφαιρα και η ατμόσφαιρα μαζί με τον ίδιο τον πυρήνα του Σερν, κινούνται από μόνα τους.Οταν είχαμε πάλι περίεργους ήχους τον Απρίλιο του 2015,ο LHC είχε παράγειμεγάλες ποσότητες (δεν έχω τα αριθμητικά στοιχεία, όχι ακόμα τουλάχιστον, αναμένω μαζί με τον κ. Wabbit) αυτά τα συμπυκνωμάτα Strangelets από 10 TeV και άνω.


Ένα άλλο χαρακτηριστικό: Τα Strangelets είναι σταθερά. Δεν υπάρχουν όλα τα άλλα στοιχεία. Ως εκ τούτου, προσελκύουν απλά, ασταθή θέματα (οτιδήποτε) στους εαυτούς τους. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ο λόγος που εγώ τα έχω βαπτιστεί «Ξαδέρφια με την μαύρη τρύπα» (μαύρες τρύπες είναι
καθαρή και απόλυτη ανοησία, ωστόσο εδώ, κάνουν για μια καλή αναλογία).
Αυτή είναι η διαδικασία με την οποία σχηματίζεται ένα αστέρι νετρονίων, δεν δημιουργείται.


Τα τελλουρικά ρεύματα εξακολουθούν να είναι πολύ ζωντανά και μέσα από την ατμόσφαιρα, εκτός από το LHC.Πώς; Λόγω των αλλαγών που συντελούνται μέσα στο μαγνητικό πυρήνα μας.Με αυτό τον τρόπο,βιώνουμε υψηλή αντισεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα, ακόμη και με το LHC «σβησμένο» κατά κάποιο τρόπο.


Ο πυρήνας γουργουρίζει, και σηκώνεται κυριολεκτικά από ένα «κεφάλι ατμού» καθώς το Strangelets συγκεντρώνετε μέχρι που περιβάλλει το θέμα.
Τα σταθμικά κύματα, προκαλούνται από τους υπεραγώγιμους μαγνήτες του LHC, και απορρέουν από αυτά τα συμπυκνώματα. Ως εκ τούτου, όχι μόνο η μαγνητόσφαιρα αλλά και η ατμόσφαιρα αλλάζει μόνιμα, επιπλέον οι γραμμές της μαγνητικής δύναμης προκαλούνται από αυτές τις συνεχιζόμενες διακοπές των πτήσεων του πυρήνα.




Αυτό είναι παρόμοιο με την αλλαγή της πυκνότητας, ως εκ τούτου,έχουμε το σχήμα ενός μαγνήτη χεριού. Τα μοτίβα της μαγνητόσφαιρας και της πλασμοσφαιρας, μεταβάλλονται στη μορφολογία τους. Αυτές οι γραμμές προπαγανδίζουν τα σταθμικά κύματα που διακινούνται μέσω του μάγματος.
Εδώ θα ήθελα να επαναπροσδιορίσω τη σταθμική. Η Βαρύτητα στην πραγματικότητα, αποτελείται από μαγνητική δύναμη, τις γραμμές, τόσο από τον ίδιο τον πυρήνα, και τώρα, από τα τρία χαρακτηριστικά του κουάρκ-Γκλουόνιο συμπυκνωμένο,και Strangelets.


Είναι όλα σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια, πλάσματος και ηλεκτρομαγνητισμού. Τα «βαρυτόνια» εκείνων που συνδέονται με το CERN και το LHC, θα ήθελαν να πιστέψουμε.

Συνοψίζοντας: Η συνεχιζόμενη όπως και πριν,, εκδήλωση<< οι περίεργοι ήχοι>> που εξετάζεται,μαζί με τους σεισμούς και τα ηφαίστεια, είναι λόγω των ενεργειών του Strangelets και η εκπόρευση του, αλλαγμένη από τη μαγνητική δύναμη στις γραμμές από τον πυρήνα. Από τώρα και στο εξής, θα αναφερθώ μόνο σε «μαγνητικά κύματα», με την αντικατάσταση του άσχετο όρου «σταθμικά κύματα» από το λεξιλόγιό μου.

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι επιστήμονες ετοιμάζονται να ανοίξουν παράλληλα σύμπαντα και επιπλέον διαστάσεις, που κάποιοι είπαν ότι είναι πύλες που επιτρέπουν σε δαιμονικές οντότητες να περάσουν, αλλά θα μπορούσαν με τις γελοιότητες από τους επιστήμονες του CERN,να έχουν ήδη προκαλέσει αλλαγές στη γη.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου