Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!


Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΦΤΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΑΛΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Β.Σόιμπλε ο ανάπηρος στην ψυχή ναζιστής κακούργος  που υποδύεται τον επαΐοντα στα οικονομικά, συνηθίζει να μιλάει στα διεθνή φόρουμ σαν καραγωγέας προσβάλλοντας τους συνομιλητές του. Έτσι για άλλη μια φορά σε διεθνές φόρουμ αποκάλεσε τον Τσίπρα .. "βλάκα"!

Και αν επρόκειτο για τον Τσίπρα ως πρόσωπο, δεν θα μας καιγόταν καρφάκι αλλά στην προκειμένη περίπτωση προσέβαλλε τον Έλληνα πρωθυπουργό και στο πρόσωπό του προσέβαλλε την Ελλάδα.

  Το είχε ξανακάνει και τον Οκτώβριο όταν είχε πει ότι "όταν μιλάει ο Τσίπρας για τις γερμανικές αποζημιώσεις λέει ανοησίες"

 Μόνο που το "talking nonsense από το "stupid" έχουν τεράστια διαφορά, και στην προκειμένη περίπτωση ο Β.Σόιμπλε ξεπέρασε κάθε όριο.  

 Σήμερα προχώρησε σε ευθεία προσβολή με "μανδύα" αστεϊσμού, επιχειρώντας να δείξει τον Έλληνα πρωθυπουργό "μικρό" και "αφελή" μπροστά του, και μαζί με αυτόν την Ελλάδα μια μικρή και ανίσχυρη χώρα μπροστά στο... Δ' Ράιχ!!!    

Ο  Σόιμπλε  καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχε ολοφάνερα προκλητική στάση, η οποία έφτασε στο αποκορύφωμά της, κατά την στιγμή που αναφέρονταν στην εφαρμογή των συμφωνιών και απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό του είπε: «Είναι η εφαρμογή, βλάκα!».   

Δείτε τον να το λέει στο βίντεο που ακολουθεί  στο 37,5΄
  



 Στην υβριστική αυτή φράση όλοι κατάλαβαν ότι  ο τελικός αποδέκτης ήταν ο Τσίπρας.

Στο πρόσωπο όμως του Τσίπρα, υβρίστηκε από τον Σόιμπλε ολόκληρη η χώρα και κάθε Έλληνας πολίτης και εκεί φάνηκε ότι ο Τσίπρας είναι δωσίλογος, διότι δεν είπε λέξη!

Ο Σόιμπλε τον έφτυσε κατάμουτρα κι εκείνος κοιτούσε λες κι έπεσε πάνω του κάποια φευγαλέα σταγόνα βροχής...

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ! 
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΟΪΜΠΛΕ:

"ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΡΟΙΚΟ. 
ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ  ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΜΕ: ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ"!




1 σχόλιο:

  1. ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ:
    Γιατί η εθνική κυριαρχία έχει παραχωρηθεί με ιδιωτικό συμφωνητικό στους δανειστές μας.
    Γιατί το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει καταλυθεί αφού ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε ότι ενεργεί εκβιαζόμενος, οι βουλευτές ψηφίζουν πολυσέλιδα κειμενα καθ' υπαγόρευση χωρίς καν να τα έχουν διαβάσει και η εκτέλεση των αποφάσεων των ανωτάτων δικαστηρίων επαφίεται να υλοποιηθεί σε απροσδιόριστο χρόνο στο μέλλον.
    Γιατί “οι προσκηνημένοι” έχουν αρνησιδικία και η ισότητα των πολιτών έναντι του νόμου δεν λειτουργεί, αφού δεν προχωρεί η διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο, μετά την υποβολή μήνυσης κατά 173 βουλευτών που έχουν κατηγορηθεί επίσημα για εσχάτη προδοσία, με την σιωπηλή συγκάλυψη των υπολοίπων.
    Γιατί οι κυβερνήσεις ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ/ΣΥΡΙΖΑ, υφάρπασαν την ψήφο του Ελληνικού λαού εξαπατώντας το εκλογικό σώμα με προεκλογικά προγράμματα και δεσμεύσεις που δεν τήρησαν ούτε κατ'ελάχιστον και επομένως διαχειρίστηκαν την εξουσία που πηγάζει από τον λαό κλέβοντάν την.
    Γιατί οι πολίτες ως σύνολο με την σιωπή τους αποδέχονται την κλοπή και συγκαλύπτουν την εσχάτη προδοσία, αντι φιλοτιμούμενοι να αντισταθούν “με κάθε μέσον”, όπως το σύνταγμα επιτάσσει, στις πράξεις εκείνες των κρατικών οργάνων που κατάλυσαν το σύνταγμα.
    Αυτή είναι η πολιτική πραγματικότητα της σήμερον και ερωτάται ποιό είναι το δέον γενέσθαι.
    Μεγάλη αρετή είναι η αυτοκριτική. Είναι καιρός, έστω και με την πάροδο έξη χρόνων μνημονιακής λέλαπας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.
    Να δούμε σαν πολίτες αυτής της χώρας που βρισκόμαστε, πως βαδίζουμε, ποιές οι προοπτικές, τι επιλογές κάναμε, που μας οδήγησαν, που θα πρέπει να πάμε και και πως θα φτάσουμε ως εκεί.
    Να θυμηθούμε το “φιλότιμο”, κατ΄εξοχήν Ελληνική αρετή, κληρονομιά αιώνων, την δύναμη του λαού μας, που την απέδειξε σε κρίσιμες για την επιβίωσή του στιγμές το 1821 το 1940 στην Εθνική Αντίσταση και να πουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
    Ο ρεαλισμός λέει ότι είναι αναγκαίο να ενεργοποιηθούν οι πολίτες για να υπάρξει σωτηρία.
    Η συγκυρία είναι κατάλληλη, γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τα προσχέδια του ασφαλιστικού και φορολογικού.
    Ήρθε πλέον η ώρα της ενότητας του λαού. Όλοι μαζί. Αγρότες, επαγγελματίες, έμποροι, εργαζόμενοι, νέοι, γέροι, όλοι μαζί, ας φωνάξουμε. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω! Θέλουμε εμείς να είμαστε τα αφεντικά στον τόπο των πατέρων μας!
    Στόχος μας: Ελευθερία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη.
    Διαδικασία αγώνα : Στάση πληρωμών και απεργία διαρκείας.
    Όργανα αγώνα: Συντονιστικά αγώνα.
    Σε 15 μέρες θα έχουμε νικήσει!
    Εμπρός για συντονιστικά αγώνα μακριά από πουλημένους συνδικαλιστές και κομματόσκυλα. Συντονιστικά ενότητας για να συντονιστεί ανένδοτος αγώνας όλων μας εναντίον του καθεστώτος της κατοχής. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποφύγουμε το μοιραίο. Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε την αξιοπρέπεια μας. Μόνο έτσι θα διεκδικήσουμε αυτό μας αξίζει σε μια λεύτερη κι ευημερούσα πατρίδα. Ήρθε η ώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή