Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΜΙΤΗ...

Πατριώτες, συγνώμη για το λάθος μου. Καζάκη, κάνεις κακό στο μέτωπο.

Θέλω για να βάζουμε σιγά - σιγά τα πράγματα σε τάξη, να πω πως, οι σχέσεις μου με το αυτό που ονομάζεται ΕΠΑΜ, έχουν τελειώσει πλέον ανεπιστρεπτί.


Στον καιρό που ήμουν στις τάξεις του, έκανα ότι μπορούσα. Στάθηκα δίπλα σε αγωνιστές, συναγωνιστές, ψυχωμένους μέχρι το μεδούλι, μιλήσαμε με κόσμο ενημερώσαμε και δηλώσαμε το παρόν σε πορείες και συγκεντρώσεις, μοιράσαμε υλικό διαφώτισης των Πολιτών που ξεπερνούσε τη συνήθη ενημέρωση που αντλεί ο Λαός από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες και γενικά κάναμε ότι περισσότερο μπορούσαμε για να απεξαρτηθεί η Πατρίδα από αχρείους, προδότες και εκβιαζόμενους "Εφιάλτες".

Σταδιακά διαπίστωσα πως πάρα πολλοί, είχαμε μια απορία. Τι ήταν αυτό που όχι μόνο δε συστράτευε τον Λαό στην ιδρυτική διακήρυξη και στο ΑΡΧΙΚΟ καταστατικό του ΕΠΑΜ, αλλά αντιθέτως απομάκρυνε πολλούς. Πάρα πολλούς !!!
Περνώντας από διάφορα στάδια γνώσης και λειτουργίας, διαπίστωνα "θέματα" τα οποία ίσως η ζέση μου για να ξεφύγει η μάζα από τα συνήθη και μη καθεστωτικά ψηφιζόμενα κόμματα, δε με άφησαν να κρίνω και να αποχωρήσω.
Σφάλμα μου όμως !

Δημήτρη Καζάκη, πριν από 9 μήνες σε είχα ενημερώσει δια ζώσης στην συγκέντρωση της 17-4-2015 πως : πάρε τον χρόνο σου μεν για να κάνεις ότι προτάσσει η Θησέως (τα κεντρικά του ΕΠΑΜ) ΑΛΛΑ θα κριθείς. Στο είχα αναρτήσει και τότε για να το έχεις εύκαιρο μήπως και σκεφτόσουν ως όφειλες, εδώ Δημήτρη Καζάκη, δεν διαφωνούμε. Όμως, χρειάζεται κάτι πιο δραστικό

Ενδιάμεσα σ' αυτούς τους 9 μήνες μεσολάβησαν οι εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 όπου, παρ΄ ότι είχα αποχωρήσει από τον 9ο του 2014, συνέβαλα ξανά στο μέτρο που μπορούσα στην προεκλογική διεργασία, έχοντας όμως τις αγωνίες μου μα και ιδία άποψη πως, κάτι δεν πάει καλά ... Ξέρεις Δημήτρη Καζάκη για τι λέω. Για εκείνο το DVD που δε θυμάσαι εσύ και δεν παρέλαβε το Γιωργής, που σας παρέδωσα προσωπικά τον 3ο του 2013. Αλήθεια, πλέον γνωρίζεις τι περιείχε μέσα του ; Έχεις πολλά ανάλογα στοιχεία στην ... φαρέτρα σου ; Ε ! Δε το νομίζω ! Γεγονός που ενόσω με είχε προβληματίσει πάρα πολύ, δεν επέτρεψα (εσφαλμένα) στον εαυτό μου να βγει ανοικτά και να ενημερώσει τον κόσμο για το τι πραγματικά συνέβαινε στα "κεντρικά" μα και στην περιβάλλουσα σου παρέα.

Αν έχεις απορία Δημήτρη Καζάκη για ποια "παρέα" μιλώ, θα σου θυμίσω το mail που σου έστειλα ως συντονιστής του ΕΠΑΜ στην Ν. Φιλαδέλφεια - Ν. Χαλκηδόνα - Μεταμόρφωση, θέτοντάς σου, όχι προβληματισμούς και απορίες αλλά καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Και προφανώς όχι εν αγνοία σου, αφού λίγο καιρό μετά και αφού ΔΕΝ απάντησες ποτέ στο mail, μου είπες σε συγκέντρωση του Β.Δ. Τομέα : "έγραφα ένα βιβλίο και δε πρόλαβα να το διαβάσω", λες και σου έγραφα για ανούσια θέματα που δεν άπτοντο του Μετώπου και ατόμων που σε περιβάλλουν και κάνουν διαπιστωμένα ΚΑΚΟ ! Στους ενδιάμεσα χρόνους, από την αρχή μέχρι πρότινος, διαπίστωσα προσωπικά και άλλα, όπως το θέμα με την λογοκλοπή του e-roi που διένειμες εν αγνοία μου σε τρίτους, ενόσω άλλα μου είχες πει καλώντας με στο τηλέφωνό μου και άλλα ... έδωσες εντολή να γίνουν, σύμφωνα και με συναγωνιστές. Που μάλιστα δεν ήθελα να τους πιστέψω ο ανόητος ! Και πολλά ακόμη δευτερεύοντα. Στο όνομα όμως της σύμπνοιας και του Αγώνα δε μιλούσα. Σφάλμα μου ! Όπως σφάλμα μου ήταν και που δεν κατήγγειλα τις ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ εντολές του Οργανωτικού, ενόσω δεν είχε την παραμικρή δικαιοδοσία (τότε) για να εντέλει μέλη και κινήσεις.

Για να μη σε κουράσω άλλο με το θέμα εσένα Δημήτρη Καζάκη και όσους θα αρχίσουν τα "γνωστά" που περιλαμβάνει το menu σε όσους τολμήσουν να σε κρίνουν και όσους είναι της άποψης του "one man show" θα σου θυμίσω κάτι που μαθαίνεται στα σχολεία. Όχι στην ΑΣΟΕ που έχεις πάει εσύ και στις εταιρείες που εργάστηκες (αλήθεια, σε ποιες έχεις εργαστεί ; γιατί τόση ζέση να μείνει μυστικό ; ) αλλά στην Τετάρτη του Δημοτικού ! επιμένοντας πως η Πατρίδα δεν είναι ΜΟΝΟ οικονομικά και οι λύσεις δεν έρχονται από ένα "one man show" (προσφάτως το 2 men show) αλλά από ομάδες εργασίας, ανά Τομέα Λειτουργίας μιας Χώρας όπου οι Τομείς αυτοί θα σχεδιάζουν και θα προβάλουν αντίστοιχα στις μάζες, τα της επόμενης ημέρας ! Και αυτοί οι Τομείς δεν είναι ΜΟΝΟ οικονομικοί !

Καταστάσεις που ο συγκεντρωτισμός της στενής πέριξ σου ομάδας, δεν επιτρέπει να λειτουργήσει η Δημοκρατία, όσο και αν θέλει να εμφανίσει πως δημιουργεί "ομάδες, τομείς, περιφερειακές κλπ" ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ (αν θα αποδεχθείτε τα άτομα αυτά) στην Π.Γ. Δηλαδή σε εσάς τους ίδιους !!

Καταστρατήγησες το αρχικό καταστατικό, με τις παρέες σου και τους "κύκλους σου" έδιωξες άτομα άξια, μαχητές αποφασισμένους για τα πάντα και κυρίως με ψυχή από το ΕΠΑΜ. Στα είπαμε και στην πρόσφατη Παναττική συνδιάσκεψη οι 7 από τους 11, και στην Πανκρήτια συναφή κλπ, αλλά εσύ, "... ok ... κάντε τώρα ότι αποφάσισα και ενέκρινα". Κάνω λάθος ; Όχι δεν κάνω σε τίποτα !
Έγραφα μέχρι και πρόσφατα στον πολιτικό διάλογο του site του ΕΠΑΜ, όπως και μερικοί ακόμη, θεωρώντας θα πράξτε ότι οφείλετε, όμως φευ ...
Τελειώνοντας θα πω ένα στον κόσμο του ΕΠΑΜ. Στο επανειδείν στους δρόμους και όπου μας χρειαστεί η Πατρίδα ! Και να θυμάστε όλοι σας πως η -στατιστικά- παράδοξη μεγάλη συγκέντρωση ατόμων που έχουν εργαστεί στην πασοκική ΚΥΠ, ή/και που είχαν στενές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ ... καταντά παράδοξη ...

Σημείωση : δες Δημήτρη τις διαφορές μεταξύ Βασιλείας και Δημοκρατίας στις φωτογραφίες μπας και φιλοτιμηθείς μαζί με τον κύκλο σου να φύγεις, αφού προκαλείτε διάλυση της Ελπίδας δημιουργίας μιας γνήσιας Πατριωτικής κίνησης και μιας και, τα της Δημοκρατίας εδώ και καιρό ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ. Και αν θες πρόσφατο υλικό προς τους πυρήνες (από όσους έχουν πραγματικά απομείνει) που δικαιολογούν την γνώση μου, εδώ είμαι.

Ζητώ ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από όσους πρότεινα και ώθησα να ψηφίσουν ότι δεν άξιζε. Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση της παρούσας καταγραφής.
Στο επανειδείν λοιπόν στους δρόμους Πατριώτες και όπου χρειάζεται Αγώνας για την Λευτεριά.

Λευτεριά στην Πατρίδα και στον Λαό.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης



1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΝΑΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ
    ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΛΑΠΑΤΣΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΖΑΚΗ
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2012 ΑΡΧΕΣ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή