Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Η ΡΩΣΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΡΑΝΤΑΡ "PODSOLNUH"  ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ


ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑΧΥ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ! 

Σοκ προκαλεί στην Τουρκία η είδηση που μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ότι τα νέα ρωσικά υπέρ-ραντάρ τύπου "Podsolnuh" με βεληνεκές 450 χιλιόμετρα “κλείδωσαν» την Κωνσταντινούπολη στο στόχαστρο των ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών.

Όπως αναφέρεται το πρακτορείο Sputnik, σε άσκηση που έγινε από την μοίρα του ρωσικού στόλου της Κασπίας, έγιναν δοκιμές με του νέου τύπου ραντάρ με την ονομασία "Podsolnuh", που σημαίνει ηλιοτρόπιο, οι οποίες στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία.




Το ραντάρ αυτό είναι αυτό που οι Ρώσοι ανέπτυξαν στην Κριμαία στα τέλη του 2014. 


Η νότια Στρατιωτική Διοίκηση της Ρωσίας ανακοίνωσε λιτά πως κατά τη διάρκεια ασκήσεων του Στόλου της Κασπίας δοκιμάστηκε με επιτυχία το ραντάρ "Podsolnuh"και πρόσθεσε:



"Σκοπός ήταν να δοκιμαστεί το ραντάρ "Podsolnuh" για τον εντοπισμό εναέριων και επίγειων στόχων με τα πολεμικά πλοία να έχουν την διοίκηση των επιχειρήσεων".

Στα δοκιμαστικά τεστ αυτών των ραντάρ, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δοκιμάστηκαν και κλειδώθηκαν στους στόχους τους 300 σημεία πέριξ της Κωνσταντινούπολης και της ευρύτερης περιοχής του Βοσπόρου με μεγάλη επιτυχία.

Το πιο ενδιαφέρoν από την είδηση αυτή ήταν ότι Ρώσοι αναλυτές τονίζουν πως η Ρωσία θα πρέπει να κάνει χρήση των Iskander-M με πυρηνικές κεφαλές και να καταστρέψει προς παραδειγματισμό των ΕΕ-ΗΠΑ την Τουρκία και έπειτα να καταλάβει τα Στενά!
Ταυτόχρονα οι Ρώσοι αναλυτές μιλούν για τις πιθανότητες ενός πολέμου μεγάλης κλίμακας μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας.


Ο Mikhail Alexandrov προϊστάμενος του κέντρου Στρατιωτικών και Πολιτικών Σπουδών, είναι πεπεισμένος πως σε περίπτωση πολέμου η Ρωσία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αμέσως γιατί διακυβεύεται η ύπαρξη του έθνους.
"Θα ήταν λάθος για τη Ρωσία να μην χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε αυτή την περίπτωση. Η Δύση και η Τουρκία θα προσπαθήσουν να μας σύρουν σε πόλεμο φθοράς όπως στον Κριμαϊκό Πόλεμο (1853-1856) όπου η κλιμάκωση θα είναι αργή, θα ξεσπάσουν συγκρούσεις στον Καύκασο και η Ρωσική ομάδα στη Συρία θα καταστραφεί. Η Δύση θα βοηθά την Τουρκία, θα εγκατασταθούν στο έδαφος της στρατιωτικές μονάδες και υπερσύγχρονες αεροπορικές μονάδες. Θα ακολουθήσει πόλεμο βραδείας τριβής".

"Κατά την άποψη μου ο πόλεμος με την Τουρκία θα είναι γρήγορος, αποφασιστικός, ταχύς και φιλόδοξος. Η Ρωσία θα πρέπει να χτυπήσει με πυρηνικά τις δομές και τους στρατιωτικούς στόχους της Τουρκίας όχι σε πόλεις όπου ζουν άνθρωποι αλλά στα αρχηγεία, διοικητήρια και κέντρα επικοινωνιών, αποθήκες πυρομαχικών, αεροδρόμια, λιμάνια. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ωρών του πολέμου η Ρωσία πρέπει να καταστρέψει όλες τις στρατιωτικές υποδομές της Τουρκίας" είπε ο Mikhail Alexandrov.

"Δεν χρειάζονται βαλλιστικοί πύραυλοι για αυτά τα πλήγματα αλλά οι Iskander-M με πυρηνικές κεφαλές. Μόλις καταστραφεί η στρατιωτική υποδομή τότε τα ρωσικά στρατεύματα θα καταλάβουν τα Στενά"!

"Η Δύση δεν θα έχει χρόνο αντίδρασης, δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα. Οι Ευρωπαϊκές χώρες θα τρομοκρατηθούν τόσο πολύ που δεν θα τολμήσουν να παρέμβουν. Οι ΗΠΑ θα έχουν μόνο μια επιλογή ή θα ξεκινήσουν στρατηγικό πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία ή όχι. Ως αποτέλεσμα η Ρωσία θα καταλάβει τα Στενά και τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε στην....Τουρκία".


Τα τουρκικά ΜΜΕ έντρομα αναφέρουν πως "το συγκεκριμένο ραντάρ μπορεί να σαρώνει οριζόντια και να εντοπίζει στόχους στη θάλασσα και στον αέρα μπορεί να λειτουργεί αυτόματα και να "παρακολουθεί" 300 στόχους ενώ μπορεί να να εμπλέκει 100 στόχους ταυτόχρονα"!

Η Ρωσία φαίνεται πως άρχισε αιχμηρές ασκήσεις πολέμου με την Τουρκία και δεν θα κάνει πίσω...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου