Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ...


ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ – ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ





 Του Δημήτρη Γρηγορόπουλου  


Ο ορισμός του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμματος μικροαστικού με αστική ηγεμονία έχει γενική ισχύ, αλλά και δυναμική, εξελίσσεται. 
Ιδιαίτερα μετά την ανάρρησή του στην κυβερνητική εξουσία, ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται σε δύναμη αστικής πολιτικής με μίγμα νεοφιλελεύθερης διαχείρισης. Τα προοδευτικά στοιχεία του περιθωριοποιούνται και συρρικνώνονται.


ΤΑ ΑΓΑΡΗΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΑΥΤΑ....

Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ!!!



Με κιτς πανηγύρια πραγματοποιήθηκε η πομπώδης τελετή που ετοίμασε το κόμμα του Ταγίπ Ερντογάν για τα 562 χρόνια από την άλωση της Πόλης. 

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων ο νεότουρκος γενίτσαρος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ακονίζοντας τον μεγαλοϊδεατισμό της τουρκικής ηγεσίας πάνω στον τροχό των προσωπικών του φιλοδοξιών και απευθυνόμενος στα πλήθη είπε: «Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις; είστε έτοιμοι να προχωρήσετε;».

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ


Η ΑΓΙΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ

2 ΒΙΝΤΕΟ





«Τη αυτή ημέρα, Κυριακή ογδόη από του Πάσχα, την αγίαν Πεντηκοστήν εορτάζομεν. Πνοή βιαία γλωσσοπυρσεύτως νέμει, Χριστός το θείον Πνεύμα τοις Αποστόλοις. Εκκέχυται μεγάλω ενί ήματι Πνεύμ' αλιεύσι. Ταις των αγίων Αποστόλων πρεσβείαις, Χριστέ ο Θεός ημών, ελέησον ημάς. Αμήν»

Μετά την Ανάληψη του Κυρίου στους ουρανούς, οι Απόστολοι και οι υπόλοιποι μαθητές του, καθώς και οι γυναίκες που από την αρχή τον είχαν ακολουθήσει, η Παναγία Παρθένος Μαρία η Μητέρα του, περίπου 120 άτομα, γύρισαν στο όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ και, μπαίνοντας στο υπερώο, δηλαδή στον πάνω όροφο του σπιτιού εκεί, περίμεναν με προσευχή την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με την υπόσχεση του Σωτήρα Χριστού. Στο μεταξύ εκεί, εξέλεξαν και τον Ματθία και τον συναρίθμησαν με τους ένδεκα Αποστόλους.

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ:
«ΦΟΥΣΚΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» 



 ΒΙΝΤΕΟ: 

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: "ΕΔΩΣΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ( ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΟΥ) ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΥΠ ΌΨΙΝ"

Η Ζωή Γεωργαντά στην εκπομπή του Κώστα Ουΐλς την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 αναφέρεται στην περιβόητη «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» η οποία συνεστήθη με πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσαντοπούλου και βρίσκεται υπό την εποπτεία του Βέλγου εμπειρογνώμονα (αλλά παντελώς άσχετου με τις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού ζητήματος) Eric Toussaint.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ


ΣΠΑΝΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑΣΤΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΟΡΟΣ EL TEIDE




Αυτό το βίντεο γυρίστηκε μεταξύ 4ης και 11ης του Απριλίου του 2011. Είχα την ευχαρίστηση να επισκεφθώ το El Teide. 
Το ψηλότερο βουνό της Ισπανίας (3718μ υψόμετρο) είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να φωτογραφίσει κανείς τα αστέρια και επίσης η θέση του Παρατηρητήριου Teide , θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα παρατηρητήρια παγκοσμίως.


Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΖΑΡΝΤΙΕΡΕΣ...


Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ, Ο ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΠΑ



Γράφει ο Παναγιώτης Μαυροειδής


Ο μαύρος καπνός δε βγήκε ακόμη από το κτίριο των συνεδριάσεων του Brusselsgroup. 
Ορισμένοι όμως βιάζονται απίστευτα. Και καρφώνονται όσο δεν πάει… 

Είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο MEGA του: 
«Το ΠΟΤΑΜΙ θα ψηφίσει στην Βουλή την όποια συμφωνία έρθει».

«Οποιαδήποτε και αν είναι;», τον ξαναρώτησαν 
«Ναι. την όποια συμφωνία και αν έρθει», απάντησε σαν έτοιμος από καιρό. 

Τέτοια σιγουριά και τέτοια προθυμία; 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΛΥΟΜΕΝΗ ΟΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΒΟΩΝΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ....

ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ...



Μύδρους κατά της πολιτικής της Α.Μέρκελ και των Βρυξελλών εκτόξευσε ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζ. Γκάμπριελ δηλώνοντας ότι η Ευρώπη χρειάζεται να αλλάξει για να γίνει πιο κοινωνική και πιο δίκαια, και υποστήριξε την αύξηση των επενδύσεων και της ανάπτυξης ώστε να δημιουργηθούν δουλειές, καθώς και τη δίκαια διανομή μεταναστών από τη Βόρειο Αφρική.

Αρνήθηκε δηλαδή την πολιτική λιτότητας της Α.Μέρκελ που έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό, αλλά και εκατομμύρια Ευρωπαίων στην εξαθλίωση.

H ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ ΜΕΝ ΤΟΤΕ ΝΥΝ ΔΕ ΑΝΑΜΕΝΕΙ...

29 ΜΑΪΟΥ 1453-29 ΜΑΪΟΥ 2015
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΕΚΕΙ ΜΕ ΙΕΡΟ ΔΕΟΣ, ΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 



ΒΙΝΤΕΟ: Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ ΨΑΛΛΕΙ ΤΟ " ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ"  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 


     



Δείτε το βίντεο του 1983 με την Ειρήνη Παππά να ψάλλει το "Τη υπερμάχω" μέσα στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινουπόλεως.,. 

Το ιστολόγιό μας παράλληλα, σαν μικρό φόρο τιμής στην επέτειο της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως, δημοσιεύει και το ποίημα του Γ. Βολουδάκη "Η βασιλεύουσα πόλις επιστρέφει εκ νεκρών".

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ


Ο Άρης Βελουχιώτης κάνει Εσπερινό με τη Γερόντισσα Ευπραξία στην Ιερά Μονή Καλάμου Αττικής 




«Ευχόμενος από μέσης καρδιάς ο Πανάγαθος Θεός ημών Κύριος Ιησούς Χριστός να ευλογήσει έτσι ώστε το κείμενο που ακολουθεί να γίνει αιτία συνεκτική για το έθνος. Σας προτείνω να το αναγνώσετε με προσοχή και δυνατή προοπτική απόφαση υψίστης εθνικής συνοχής».

Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης

Ηγουμένη στην Ιερά Μονή Καλάμου 

Βρισκόμαστε γύρω στο 1930. Η Γερόντισσα Ευπραξία, αφού εγκατέλειψε, κάτω από τις συνθήκες που προαναφέραμε, τη μετάνοιά της για να βρεθεί όπου την οδηγήσει ο Θεός, βρίσκεται ηγουμένη στην Ιερά Μονή του Καλάμου με μερικές υποτακτικές. Πριν πάει η ίδια στη Μονή αυτή οι βοσκοί της περιοχής καταπατούσαν τα χωράφια και τους χώρους της Μονής. 

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ: "ΑΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"!


ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΕΚΤ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΛΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΑ" ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ GREXIT ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ





Έκθεση της ΕΚΤ, γραμμένη σε διαμετρικά αντίθετο πνεύμα από τις δηλώσεις των "σκληρών" της ευρωζώνης, προεξάρχοντως του σιωνιστή υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόιμπλε περί "αναίμακτης εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη αν δεν συμφωνήσει η Αθήνα σε νέο Μνημόνιο", είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ λίγες μέρες πριν η ίδια τράπεζα έσφιγγε την στρόφιγγα της ρευστότητας στην Ελλάδα.


Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ DIA ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!


ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ISKRA, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΝΑΤΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Από την πρώτη εμφάνιση των φανατικών ισλαμικών ομάδα  του ISIS, το οποίο ήταν  άγνωστο μέχρι πριν από ένα χρόνο, και αντικατέστησε τη «φθαρμένη» Αλ Κάιντα ως «τρομοκρατικό πρόσχημα» στη παγκόσμια σκηνή, υπήρχαν οι εικασίες ότι οι ΗΠΑ , μέσω της Σαουδικής Αραβίας  το χρηματοδοτούν  ως   όχημα,  για να καθαιρεθεί ο πρόεδρος  της Συρίας  Άσαντ, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει σταθεί  εμπόδιο στον αγωγό φυσικού αερίου του Κατάρ, που θα μπορούσε να εκθρονίσει τη Ρωσία ως ενεργειακό κυρίαρχο της Ευρώπης.

ΤΡΙΖΕΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ"

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΕΝΤΙΜΟΣ" Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!




Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης

Μπορεί για τον Αλέξη Τσίπρα και τη διαπραγματευτική ομάδα, την οποία πλέον εποπτεύει άμεσα ο ίδιος, η «κόκκινη γραμμή» των ιδιωτικοποιήσεων να θεωρείται παρελθόν ήδη από τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου. Μπορεί, αντίστροφα, οι συντάξεις να παραμένουν «κόκκινη γραμμή», αλλά όλοι γνωρίζουν ότι άρχισε να θολώνει. 

(Στο συνταξιοδοτικό θα υπάρξει μεταρρύθμιση, προκειμένου να περιοριστούν οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και να ενοποιηθούν ασφαλιστικά ταμεία.)

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...



Οι χορτάτοι της… Ζιμπάμπουε




Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος


Οι μεν, οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος που οδήγησε τον ελληνικό λαό στα Τάρταρα της χρεοκοπίας, διατείνονται ότι αν δεν συνεχίσουμε να πληρώνουμε το ΔΝΤ και τα κάθε λογής αρπακτικά των «αγορών», τότε – όπως είπε η κυρία Μιράντα Ξαφά - θα γίνουμε«Ζιμπάμπουε»…

Η "AΡΙΣTEΡH" KYBEΡNHΣH ΠOY ΘA ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ...ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!


ΑΓΡΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΙΡΙΔΩΝ…. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!






Φόροι… και ξανά φόροι και άλλα τέλη που τελειωμό δεν έχουν. ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΗΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ “νι” ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΙΡΙΔΩΝ.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ Ή ΑΠΛΑ ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;


«ΟΧΙ» ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ»!!!! ΑΛΛΑ…..«ΝΑΙ» ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ!!!!  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;;;



Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη        


Όπως το είπα και το επαναλαμβάνω: «Δεν πρόκειται για «διαπραγματεύσεις» της χώρας με τους θεσμούς. Αντιθέτως, πρόκειται  για  ανέντιμη σειρά εκβιασμών, και  είναι για αυτό όντως  αξιοθαύμαστη η υπομονή του Έλληνα πρωθυπουργού και των συνεργατών του, που υφίστανται  αυτόν τον απαράδεκτο και διαρκείας εμπαιγμό των «εταίρων» μας. «Θεσμοί» ή «εταίροι» οι  οποίοι ομιλούν  χωρίς αιδώ για δήθεν πρόοδο, ενόσω σε κάθε νέα συνεύρεση θέτουν στο τραπέζι των συζητήσεων και νέες  απαιτήσεις, που είναι ξεκάθαρο ότι  θα βαθύνουν  (αν τελικά υλοποιηθούν) την ήδη εγκληματική εξαθλίωση του ελληνικού λαού.  Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πριν πάρουμε τις όποιες αποφάσεις. 

ΚΥΡΓΙΑΚΗΣ:"ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ"


Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει ολόκληρη την πίτα στο σκύλο



Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη

Πιο πολύ κι από την ίδια τη μιζέρια, πειράζει το ότι τη συνηθίζουμε. 
Περισσότερο κι από την ίδια την ανέχεια, ενοχλεί το ότι τη θεωρούμε αυτονόητη, σταλμένη από το Θεό, πεπρωμένο που δεν αλλάζει. 
Πιο πολύ κι από το ίδιο το νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν, ενοχλεί το ότι θα υπογραφεί από μια κυβέρνηση που ισχυρίζεται ακόμη ότι είναι Αριστερή.

O ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔOΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ 3/4 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/4


Η ΕΛΠΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η απόρριψη του σχεδίου απόφασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ από 20 μέλη της Κ.Ε. που σε αντίθεση με τους άλλους είναι όντως αριστεροί, είναι μια ελπίδα. Η μεγαλύτερη όμως ελπίδα για όντως σωτηρία της χώρας και έξοδό της από το κολαστήριο της ευρωζώνης, είναι η αδιάλλακτη στάση των τοκογλύφων.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ GREXIT!


BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS: 26,45 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!




Στο ύψος των 26,45 τρισ.δολ είναι τα παράγωγα (προθεσμιακά συμβόλαια, πρακτικά "στοιχήματα") που είναι ευθέως συνδεδεμένα με την αξία του ευρώ και αυτό το ποσό θα πρέπει να πληρωθεί παγκοσμίως εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη και οδηγηθεί το ευρώ στον γκρεμό.

ΠΟΣΟ "ΑΝΩΔΥΝΟ"ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΟΣ GREXIT;


ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ



Εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου, η οποία θεωρείται κλειστή, τότε θα ακολουθήσουν πολλές άλλες χώρες – ιδίως αυτές που είναι ισχυρές, όπως η Ιταλία και η Γαλλία, αλλά στραγγαλίζονται από τη Γερμανία

Το ευρώ είναι κατά πολλούς το νόμισμα, μέσω του οποίου «θα αναδυθεί από τη στάχτη» ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει κανείς, η τέταρτη γερμανική αυτοκρατορία – το 4ο Ράιχ όπως ήδη ορισμένοι φοβούνται.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!          


ΕΙΣΑΓΩΓΗ



Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή όπου οι αποφάσεις και οι εξελίξεις που έρχονται θα γράψουν ιστορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω και τις εκτιμήσεις μου οι πιθανότητες είναι ελάχιστες πλέον για να σωθεί το παιχνίδι των ευρωπαϊστών και να βρεθεί "έντιμη συμφωνία" εντός Ε.Ε. που να μπορεί να περάσει από την Βουλή.

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την απαραίτητη δύναμη να την ψηφίσει γιατί η Κωνσταντοπούλου θα βάλει βέτο και πολλοί της αριστερής πλατφόρμας θα αρνηθούν. Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν νέο μνημόνιο και εφ΄ όσον ο Τσίπρας έχει δεσμευθεί ότι ΔΕΝ ψηφίζεται συμφωνία με Ποτάμια και Πασόκ κλπ...αυτή η Βουλή είναι τελειωμένη.

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ, Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ...ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!


Ο τύπος με τα πολύχρωμα μπαλόνια






You know what music is? God's little reminder 
that there's something else besides us in this universe, 
a harmonic connection between all living beings, 
everywhere, even the stars.  

    Καθόταν καιρό τώρα έξω απ'την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου στην πάνω πλευρά της πανεπιστημιούπολης. Μπορούσες να τον δεις σχεδόν κάθε μέρα τις πρωινές ώρες μέχρι που μεσημέριαζε. Μετά χανόταν. Συνήθως δεν έδινα σημασία, ο δρόμος μου για τη δουλειά, όμως, περνούσε απ'την είσοδο εκείνη του νοσοκομείου. Καθημερινά, εκατοντάδες άνθρωποι περνούσαν με συννεφιασμένα πρόσωπα την πύλη του τεράστιου οικοδομήματος. 

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΦΕΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ GREXIT MPOΡEI NA ΠΡOKYΨEI ΞAΦNIKA ENA BREXIT!




ΒΙΝΤΕΟ: Ο BOB CHAPMAN ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010. 

Μια συγκλονιστική εξέλιξη καταγράφεται εδώ και λίγες ώρες στην Βρετανία, μια εξέλιξη που καταδεικνύει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση η κατ΄ άλλους "Γερμανική Ένωση ευρωπαϊκών κρατών" βρίσκεται πολύ εγγύτερα στην διάλυσή της απ'ότι νομίζουν οι περισσότεροι και όχι εξαιτίας ενός Grexit, αλλά ενός ... Brexit, δηλαδή της αποχώρησης της Βρετανίας από αυτήν.

Και δεν μιλάμε για αποχώρηση από την ευρωζώνη, αφού ως γνωστόν η Βρετανία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αλλά από την Ευρωπαϊκή Ενωση!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΔΟΞΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ




ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ 


Πολύ εύστοχο το άρθρο του Στάθη και συμφωνούμε με όσα γράφει για τον Βαρουφάκη. αλλά δεν είδαμε να προτείνει άλλο πρόσωπο για την θέση του. Γιατί π.χ. δεν επισημαίνει ότι μια πραγματικά αριστερή κυβέρνηση έπρεπε να έχει υπουργό Οικονομικών τον Κώστα Λαπαβίτσα;
Συμφωνούμε όσα λέει για τα μέτρα αλλά γιατί δεν μας λέει ότι πρέπει να φύγουμε από την ευρωζώνη;


Είμαστε «τρομοκρατημένοι»;
Γράφει ο ΓΓΓΓΓΓγγγγγΓρΓγγγγΕίμαστε «τρομοκρατημένοι»;

Κάτι δεν πάει καλά και η τραγωδία μας πάει για κωμωδία. Αίφνης «αποκτήσαμε» τον κ. Μιχελογιαννάκη, όστις βούτηξε ένα μαρκούτσι απ’ τα χέρια ενός δημοσιογράφου και κρατώντας το ο ίδιος σαν ντιζέζ, άρχισε με φόντο το περιστύλιο της Βουλής να αγορεύει επί παντός σεναρίου και σεναρίου. Ιδρυτής συνιστώσας

Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

TA SMARTPHONES ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ LIGHT PHONE: ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ!!!

ΒΙΝΤΕΟ



Τα πάντα πλέον γύρω μας αρχίζουν να σχετίζονται με την «έξυπνη» τεχνολογία. Από τα «έξυπνα» κινητά στα «έξυπνα» ρολόγια, και από τις «έξυπνες» κουζίνες στα «έξυπνα» αυτοκίνητα, οι καταναλωτές αναζητούν ολοένα και περισσότερα προϊόντα με πρόσβαση στο διαδίκτυο και ειδικές εφαρμογές.

Για μια ομάδα σχεδιαστών όμως από τη Νέα Υόρκη, οι «έξυπνη επανάσταση» έχει κάποιο όριο.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ


Το Απίθανο Συμβόλαιο: Η Τυραννία της Αποπληρωμής του Χρέους




Γράφει ο Σπύρος Λαβδιώτης*


Υπάρχουν δύο τρόποι για να κατακτήσεις και να υποδουλώσεις ένα έθνος. Ό ένας είναι με το ξίφος. Ο άλλος είναι με το χρέος. 

Η κατάκτηση με το χρέος λαμβάνει χώρα σιωπηλώς και παρασκηνιακά, εμπαίζοντας το λαό με δέλεαρ την ανάπτυξη και τη σωτηρία του από τα δεινά της μιζέριας λόγω έλλειψης κεφαλαίων. 

Αρχικά, στην επιφάνεια τίποτε δεν αλλάζει στο ρυθμό ζωής. Απλά, η χώρα είναι υπό νέα διοίκηση και ο φόρος υποτέλειας, ο τόκος, δεν είναι ακόμη αισθητός.

ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΣΩΣΟΥΜΕ" ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...


Παγκόσμιο Συνέδριο για το κλίμα στην Ελλάδα με τη χορηγία της ντόπιας ελίτ | Ατζέντα 21




Είναι δυστυχώς μια λυπηρή διαπίστωση, ότι ενόσω οι Έλληνες έχουν γονατίσει από τη λιτότητα κι έχουν χάσει το μυαλό τους από την τρομοκρατία του “τι θα γίνει με το χρέος, μισθούς κλπ”, κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι τόσο τα εγκλήματα τους ενάντια στον λαό και στήνουν και συνέδρια για την καλύτερη επιβολή της Ατζέντας 21 και προάσπιση των συμφερόντων τους.. 


ΤΟ ΑΠΑΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ


 ΣΤΑ 312,6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ







Στοιχεία για το δημόσιο χρέος διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον ΟΔΔΗΧ. Το σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από αίτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά να ενημερωθεί πόσα οφείλει η χώρα προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, την ΕΕ, προς κάθε χώρα μέλος χωριστά, προς χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ζητούσε επίσης να διαβιβαστούν και τα χρονοδιαγράμματα αποπληρωμής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το δημόσιο χρέος της κεντρικής διοίκησης στις 30 Απριλίου διαμορφώθηκε στα 312,6 δισεκατομμύρια ευρώ και θα πρέπει να αποπληρωθεί έως το 2057!!!

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΧΘΕΣ!


ΕΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΡΞΑΣΘΑΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...



Εκ παιδείας άρξασθαι, αλλιώς τετέλεσται...


Γράφει ο Αποτέλεσμα εικόνας για σταθης


Στις εξετάσεις στη νέα ελληνική γλώσσα (κάποτε «έκθεση ιδεών») ετέθη στους νεαρούς βλαστούς του έθνους το θέμα της «Προστασίας κι αξιοποίησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς», και ετέθη από ένα εκπαιδευτικό σύστημα που έχει θέσει εκτός πεδιάς και παιγνιώδους διδασκαλίας ακόμα και τον «Επιτάφιο» τουΠερικλή, έτσι όπως τον κατέγραψε ο Θουκυδίδης, ως την πρώτη και τέλεια δήλωση (διακήρυξη, αν προτιμάτε) της Δημοκρατίας για τον εαυτόν της.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


Δέος στην αλλαγή Φρουράς με τους Πόντιους Εύζωνες στο Σύνταγμα

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Στιγμή ανείπωτης συγκίνησης στο Σύνταγμα εκείνη που το άγημα των Ευζώνων έφθασε στην πλατεία μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και μέσα σε απόλυτη σιωπή από τους παρευρισκομένους, έγινε η αλλαγή Φρουράς.


Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ»






ΒΙΝΤΕΟ: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ ΣΤΟ ThePressProject 


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας συμμετείχε το βράδυ της Δευτέρας στην πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη του ThePressProject για την σημερινή συγκυρία, την διαπραγμάτευση, την Ευρώπη και το ευρώ.

Στην διάρκειας δυόμιση ωρών συνέντευξή του ο Κώστας Λαπαβίτσας ανέφερε για το ΣΥΡΙΖΑ ότι εντός του κυβερνητικού κόμματος υπάρχουν όλο και περισσότεροι που δείχνουν αποφασισμένοι να αντισταθούν σε μια συμφωνία που θα ξεπερνάει τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης .


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ





ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Των ΤΑΚΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ & ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΜΝΑΚΗ

Μέσω της Διατλαντικής Συμφωνίας (TTIP) επιχειρείται η άλωση κυριολεκτικά κάθε προστατευτικού μέτρου και κανόνα που υπήρχε σε όφελος των λαών και της φύσης. Τα γιγαντιαία μονοπώλια προωθούν μέσω της συμφωνίας την ολοκληρωτική ουσιαστικά αλλαγή του μοντέλου κοινωνικής οργάνωσης και αξιών που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, με την ελπίδα εντέλει να διαμορφώσουν το νέο μοντέλο ανθρώπου. 

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ




Οι αντιμνημονιακές μάσκες πέφτουν και ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται...Η Κομισιόν κατέθεσε πριν λίγο πρόταση με βάση την οποία αποδέχεται (κορόιδο είναι να μην την αποδεχτεί)  τη λίστα αρκετών και επώδυνων μνημονιακών μέτρων που είχε καταθέσει η κυβέρνηση με τον Βαρουφάκη.

Σε ένα πολυσέλιδο κείμενο που τιτλοφορείται «Σημείωμα βοήθειας για την Ελλάδα» (βοήθεια!!! δεν θέλουμε άλλη "βοήθεια") η Κομισιόν παριστάνει πως θέλει να γεφυρωθούν οι "διαφορές" και να λυθεί το ελληνικό ζήτημα.


ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ


ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!

ΒΙΝΤΕΟ 





Για το θαύμα που του συνέβη μίλησε ο 20χρονος Ζακ Κλέμεντς από το Τέξας, ο οποίος επανήλθε στη ζωή είκοσι λεπτά αφότου είχε σταματήσει η καρδιά του να χτυπά!

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο Ζακ ήταν μόλις 17 ετών, κατά την διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής στο σχολείο.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!



ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε), διοργανώνει την Τρίτη 19 Μαΐου 2015, ημέρα Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού δύο κεντρικές εκδηλώσεις: 

- Στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη στις 18.30 με ομιλητή τον Αμερικανό Πολιτικό, Σερίφη της κομητείας του Μίντλσεξ Μασαχουσέτης, αγωνιστή για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων στις Η.Π.Α Πίτερ Κουτουντζιάν (Peter J. Koutoujian). 

- Στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα στις 18.30 με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Αρμενικής Βουλής Eduard Sharmazanov. 



Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Ο ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ζ. ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: 
"ΑΝ ΓΙΝΕΙ GREXIT ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ"




"Οι συνέπειες ενός Grexit θα είναι παγκόσμιες και επικίνδυνες οικονομικά και πολιτικά" δήλωσε σήμερα ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και πρόσθεσε "κανείς δεν θα εμπιστεύονταν πλεον την ευρωζώνη", προκαλώντας τελικά απορίες για το πως τα εγχώρια ΜΜΕ παρουσιάζουν την Ελλάδα σε δυσχερή θέση έναντι των δανειστών, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

ΡΗΞΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ!


Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

(ΣΧΟΛΙΟ OIMOΥ-AΘHNAΣ: "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΠΙΔΑΣ"!)





Από τον πιτσιρίκο

Ενθουσιασμό έχει σκορπίσει σε όλη τη χώρα η είδηση πως το ΔΝΤ προειδοποιεί για χρεοκοπία της Ελλάδας τον Ιούνιο, αν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία τις επόμενες 15 μέρες.

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΔΝΤ που παρουσίασε το Channel 4, αν δεν γίνει συμφωνία με τους δανειστές, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει επειδή δεν θα μπορέσει να πληρώσει 1,5 δισ. στους δανειστές, αλλά, αν γίνει συμφωνία με τους δανειστές, θα χρεοκοπήσουν και εκείνοι οι Έλληνες που δεν έχουν χρεοκοπήσει ακόμα.

OI 100 ΠΡΩΤΕΣ MEΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΑΣΑΝ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ OI 100 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ;


ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

ΒΙΝΤΕΟ 



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ

Πρώτη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ – το μέτρο που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην προηγούμενη κυβέρνηση -, η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751, φιλολαϊκά μέτρα στα εργασιακά και το ασφαλιστικό, πάγωμα των ιδιωτικοποιήσεων, επαναπρόσληψη των εργαζομένων του Δημοσίου και διάφορα άλλα που δε χωράνε εδώ.

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ


ΤO ΠAIXNIΔI ΠΡOΠETAΣMATOΣ KAΠNOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ




Του Σπύρου Λαβδιώτη*


«Ας μου επιτραπεί να εκδώσω και να ελέγξω το χρήμα του έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος θεσπίζει τους νόμους».
Anselm Mayer Rothschild

Η διαδικασία με την οποία το χρήμα δημιουργείται στη σύγχρονη εποχή γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό με εντελώς εσφαλμένο τρόπο. Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος γι αυτό: οι κυβερνήσεις σήμερα αντί να εκδίδουν οι ίδιες το εθνικό τους νόμισμα, με το ισχύον νομισματικό σύστημα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, το χρήμα το δημιουργούν οι τράπεζες από το τίποτε και το δανείζουν με τόκο στις κυβερνήσεις για να καλύψουν τις δημοσιονομικές τους ανάγκες.


Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΜΑ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΠΛΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΤΟΝ ΙΒΑΝΟΗ-ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;...


Η αστική τάξη ξύπνησε. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι



Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

   – Βαθιά σιωπή έπεσε πάνω από τη χώρα μετά τη συνταρακτική δήλωση του Αδώνιδος-Σπυρίδωνος ότι η αστική τάξη της χώρας…ξύπνησε. Όλοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν το χρησμό.

– Τι, τάχα, θέλει να πει ο πολύς βουλευτής-πρώην υπουργός,  πρώην ΛαΟΣ, νυν ΝΔ, μετέπειτα ποιος ξέρει πού, τηλεπωλητής, τηλεπαραθυράκιας, πουλάω και ταμπλέτες, απεργός- και τελευταία «κάνω και την Πυθία».

– Μήπως εννοεί ότι από σύστασης του ελληνικού κράτους η αστική τάξη-αυτοί που κατέχουν τα μέσα παραγωγής, δηλαδή-κοιμάται; Άρα, τόσα χρόνια την εξουσία την είχε η εργατική τάξη και δεν το πήραμε χαμπάρι;