Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 21,5% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ



Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και σύμπασα η πολιτική παράσταση του τραγικού θιάσου της μεταπολίτευσης και των νεότερων   αποκομμάτων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ProRata για την Εφημερίδα των Συντακτών.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφορά μόλις μιας ποσοστιαίας μονάδας έναντι της ΝΔ αφού το κυβερνών ψευτοαριστερό κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 20% έναντι 19% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που λόγω μικρότερης καθίζησης μείωσε δραματικά την διαφορά του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί το ΚΚΕ αλλά και η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ που αρνείται να πεθάνει εντελώς συγκεντρώνει 4% ενώ στο όριο του 3% βρίσκεται η Ένωση Κεντρώων επειδή ο Λεβέντης το παίζει ακόμα δύσκολος και δεν συνεργάζεται. 

Στο 2,5% βρίσκεται το Ποτάμι που πνίγηκε στα βοθρολήμματα της πολιτικής του ανυπαρξίας, ενώ ακόμα πιο χαμηλά, στο 2% βρίσκεται ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που "δεν υπήρχε περίπτωση ούτε νεκροί να ψηφίσουν μνημόνια". 

Η Λαϊκή Ενότητα συγκεντρώνει ποσοστό 2,5%
τα υπόλοιπα κόμματα που δεν κατονομάζονται παίρνουν 3,5%
ενώ δεν ξέρω/δεν απαντώ απάντησε το 31% των ερωτηθέντων.



Τώρα αν σκεφτούμε ότι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε το 50% του εκλογικού σώματος τότε έχουμε τα εξής πραγματικά αποτελέσματα:
ΣΥΡΙΖΑ: 10%
ΝΔ: 9,5%
ΚΚΕ: 3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 3%
ΠΑΣΟΚ: 2%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ:    1,25%
ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 1,5%
ΑΝΕΛ: 1%
ΛΑΕ:1,25%
ΛΟΙΠΑ: 1,75%

Δηλαδή μας κυβερνάει αυτή τη στιγμή η ψευτοαριστερή κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ που απολαμβάνει την προτίμηση του 11% του εκλογικού σώματος(!) ενώ ολόκληρη η Βουλή απολαμβάνει της προτιμήσεως του 31,25% του εκλογικού σώματος!!!

ΑΘΛΙΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ!


Στην ίδια δημοσκόπηση οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν για το πως εκτιμούν ότι θα εξελιχθεί η οικονομική κατάσταση μέσα στους επόμενους 12 μήνες και το 75% απάντησε ότι πιστεύει πως θα χειροτερεύσει λίγο ή πολύ ένα ισχνό 14% πιστεύει ότι θα μείνει ίδια και μόλις το 8% ζουν στον παραμυθένιο κόσμο τους και πιστεύουν ότι θα βελτιωθεί λίγο ή πολύ....


ΠΗΓΗ ΓΙΑΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


1 σχόλιο:

  1. Τι πανηγυρίζετε, κύριοι; Αυτό ακριβώς επεδίωξε και αυτό πέτυχε το σύστημα... Απαξίωση των πάντων. (Πουλέν τους, ο Τσίπρας). Η "οικουμενική", με τεχνοκράτες σωτήρες, παίρνει σειρά. Δεν υπάρχει κανένα φως. Μας τελειώνουν και εμείς μένουμε στις διαπιστώσεις και χαιρόμαστε για την επιβεβαίωση των προβλέψεών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή