Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΜΙΤ) ΚΑΙ ISIS


ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΚΟ ΘΥΛΑΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ




 Λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών αποκαλύφθηκε ότι τουρκικά βυτιοφόρα μετέφεραν  το κλεμμένο συριακό πετρέλαιο από τους ισλαμοφασίστες του Ισλαμικού Κράτους σε αγοραστές. Έτσι τεκμηριώθηκε με φωτογραφίες αυτό που είπε ο Πούτιν στα Ηνωμένα Έθνη, ότι δηλαδή και στην διακίνηση του κλεμμένου από το ISIS συριακού πετρελαίου είναι μπλεγμένη η Τουρκία.

Δείτε το βυτιοφόρο που παράτησαν μετά τους βομβαρδισμούς στην περιοχή Hasakah της βορειοανατολικής Συρίας. Στο πάνω μέρος του γράφει TURKEY.




Όμως την μεγαλύτερη αποκάλυψη έκαναν δύο τούρκοι δημοσιογράφοι, ο Can Dündar της Cumhuriyet και ο Erdem Gül της Ηurriyetdaily. Σε βίντεο παρουσίασαν το φορτίο που περιείχαν τα φορτηγά του κομβόι που χτυπήθηκε από τα ρωσικά αεροσκάφη. 

Με αυτό το βίντεο αποκαλύφθηκε ότι μόνο ανθρωπιστική βοήθεια δεν μετέφεραν τα φορτηγά...Απλά μετέφεραν όπλα και πυρομαχικά για το ISIS και η αποστολή γινόταν από την τουρκική μυστική υπηρεσία (ΜΙΤ).

Ο Ερντογάν τώρα αναθεματίζει και ορκίζεται να τιμωρήσει τους τούρκους δημοσιογράφους γιατί αποκάλυψαν τις σχέσεις της Τουρκίας με το ISIS / DAESH. Ήδη μετά από παραγγελία τoυ  Ερντογάν συνελήφθησαν οι δύο δημοσιογράφοι και κατηγορούνται από το τουρκικό καθεστώς για κατασκοπεία...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου