Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!



ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΒΙΝΤΕΟ





Είναι για γέλια και για κλάματα οι πρώην αντιμνημονιακοί νεοδωσίλογοι τσιπροκαμένοι που άλλα έλεγαν πριν για να αρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού λαού και τώρα πάνε και γλείφουν εκεί που έφτυναν. 

Είναι γελοίοι όσο και αχρείοι, καθώς βλέπεις τι έλεγαν πριν για τα μνημόνια και τώρα να σηκώνουν το χέρι ελαφρά τη καρδία, ψηφίζοντας τρις χειρότερα μέτρα, πολλών δισεκατομμυρίων, καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας και μάλιστα ως προαπαιτούμενα για μια δόση ψίχουλων 2 δις, που οι τοκογλύφοι πάτρωνές τους μας όφειλαν και δεν μας έδωσαν, από τον Ιούνιο αν δεν κάνουμε λάθος...

Και να φανταστεί κανείς ότι τόσα χρόνια τα έψελναν στους σαμαροβενιζέλους και τους αποκαλούσαν προδότες αυτοί οι υπερδωσίλογοι.
Και τώρα έχουν γίνει περίγελως ακόμη και αυτών των παλαιών μνημονιακών δωσίλογων που με θράσος τους λένε: "Μας λέγατε προδότες, τώρα μη μιλάτε καθόλου"! 




Αφού λοιπόν και το Σύνταγμα ξέφτισε (για να μην πούμε ξεφτιλίστηκε) σαν χώρος αντίδρασης και εκδήλωσης της λαϊκής οργής, πολύ περισσότερο σαν χώρος αγώνων και ανατροπής, ας συνοδεύσουμε το βίντεο που ακολουθεί αντί με την προσθήκη οποιουδήποτε σχολίου, με το σύνθημα του υπερτίτλου:

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου