Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΕΙΤΕ ΑΦΑΝΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΙ, ΕΙΤΕ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!



Η φωτογραφία είναι από την λωρίδα της Γάζας και είναι ένα παιδάκι Παλαιστινίων, καμμένο από ισραηλινή βόμβα φωσφόρου. 



Παρακινημένοι από το ρεπορτάζ του αποκαλυπτικού μπλόγκ Σίβυλα (επίσης εδώ και εδώ) για τους θανάτους μικρών παιδιών που δεν έγιναν πρωτοσέλιδα θελήσαμε να κάνουμε κι εμείς την μικρή μας παρέμβαση, για να μην φαίνεται ότι απλώς "τσιμπήσαμε" στο δόλωμα της Νέας Τάξης με την φωτογραφία του πνιγμένου στα παράλια της Αλικαρνασού αγοριού

 Το έγκυρο και αποκαλυπτικό μπλόγκ δημοσιεύει μια σειρά από φωτογραφίες μικρών παιδιών που σκοτώθηκαν και δεν έγιναν πρωτοσέλιδο όπως ο μικρός Αϊλάν Κουρντί.


Τότε, ούτε ένα δάκρυ...
...από την "πολιτισμένη" δύση!
Δεν έγινε πρωτοσέλιδο, ήταν η σφαγή των εκλεκτών της Ε.Ε., των νεοναζί της Ουκρανίας! 



Δεν πνίγηκαν...
Δολοφονήθηκαν από το Σαουδαραβικό μοναρχικό καθεστώς, το σκοταδιστικό δικτατορικό καθεστώς για το οποίο καμία "ανθρωπιστική οργάνωση" δεν βγάζει άχνα!
Δολοφονήθηκαν στην Υεμένη, που Αντιστέκεται!



Αυτή η μάνα, δολοφονημένη μαζί με το μωρό της, δεν έγινε ΠΟΤΕ πρωτοσέλιδο!
Στη νέα τάξη ο θάνατος έχει "αξιολόγηση"!
Αυτή η μάνα κι αυτό το μωρό, είναι θύματα της νεοναζιστικής χούντας που εγκαθίδρυσε με πραξικόπημα στην Ουκρανία... η "δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ!
Το παιδάκι στις τουρκικές ακτές, θύμα των ιμπεριαλιστών και των...
λακέδων-μισθοφόρων τους, είχε διαφορετική αξία για τα "αμερόληπτα" ΜΜΕ;
Που πνίγηκε, που φωτογραφήθηκε, ποιοι οργάνωσαν την πρωτοσέλιδη προβολή και ποιοι προώθησαν σε τηλεοράσης και διαδίκτυο τη φωτογραφία με το παιδάκι από το Κομπανί, που πλήρωσε με πνιγμό τους μισθοφόρους της "πολιτισμένης" δύσης;

Αυτά γράφει το ιστολόγιο Σίβυλα και πολύ σωστά!
Θα μπορούσαμε κι εμείς να παραθέσουμε πλειάδα φρικιαστικών φωτογραφιών με θανάτους μικρών παιδιών, εκτός της επί της κεφαλίδος φωτογραφίας, δίνουμε άλλες δύο ενδεικτικά:


Όμοιος θάνατος αλλά στην ξηρά...


Αποκεφαλισμός μικρού παιδιού...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Είναι σίγουρο ότι ορισμένους παιδικούς θανάτους μπορεί να τους εκμεταλλεύεται η Νέα Τάξη για να προωθήσει τους σκοπούς της.
Πιθανόν λοιπόν και μάλλον έτσι είναι, να 
εκμεταλλεύεται και τον πνιγμό του μικρού Αϊλάν Κουρντί για να ευαισθητοποιηθούν οι λαοί να υποδέχονται ευχάριστα τους λαθρομετανάστες.

Θα θέλαμε όμως να τονίσουμε ότι παρά το γεγονός αυτό, ο φρικτός θάνατος του μικρού Αϊλάν Κουρντί από πνιγμό είναι ένα ειδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα της Νέας Τάξης όπως και τα χιλιάδες άλλα εγκλήματα είτε αφανή είτε πρωτοσέλιδα, με θανάτους μικρών παιδιών, γυναικών. αμάχων...

Και σαν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα της Νέας Τάξης πρέπει πάντα να αναδεικνύονται... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου