Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΜΕ 22% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ   ΣΥΡΙΖΑ(20%) ΚΑΙ ΑΝΕΛ(2%) ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ



43,5% Η ΑΠΟΧΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!

Ο λαός καταψήφισε όλα τα κόμματα! Καταψήφισε την φαρσοκωμωδία των εκλογών! Σχεδόν ο ένας στους δύο δεν πήγε να ψηφίσει! Πλήρης απαξίωση της εθνοκτόνου δωσιλογικής μνημονιακής πολιτικής που πέρασε στα ψιλά των καθεστωτικών ΜΜΕ. Παρ΄όλες λοιπόν τις θριαμβολογίες των καθεστωτικών (πολιτικών και ΜΜΕ) ο ελληνικός λαός καταψήφισε για άλλη μια φορά την δωσίλογη προδοσία των μνημονίων!

ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΚΡΑΤΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΜΙΚΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 22%!!!  

Και για όσους αναρωτιούνται γιατί δίνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ 20% λέμε ότι απλά κάναμε αναγωγή στο σύνολο του εκλογικού σώματος, αφού αφαιρεθεί η αποχή!

Από σήμερα θα αρχίσει να εφαρμόζεται το πιο σκληρό μνημόνιο που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα από μια κυβέρνηση μειοψηφίας,

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΤΟ ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΈΝΟ. ΕΤΣΙ Η ΛΑΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ 4-7% ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!

ΤΙ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝΕΛ...


Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ!

Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ
Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ!!!

3 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας με την νίκη του αναδείχθηκε σε νέο Ανδρέα Παπανδρέου. Όμως έχει να σηκώσει μόνος του το βάρος του 3ου Μνημονίου και αυτό είναι το δώρο που του έκανε ο ελληνικός λαός. Οι πολίτες που είτε δεν πήγαν να ψηφίσουν σε πρωτοφανές ποσοστό κοντά στο 47% είτε ψήφισαν τα μνημονιακά κόμματα με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε ενίσχυσαν Λεβέντηδες και Ναζιστές, θα υποστούν τις συνέπειες της πολιτικής που επέλεξαν, τους πλειστηριασμούς κατοικιών, τη φοροεπιδρομή, κλπ που έρχονται. Δεν θα λυπηθώ κανέναν που στήριξε διά της αποχής ή της ψήφου αυτό το δρόμο. Να τον βαδίσει ακέραιο, όπως δυστυχώς και εμείς οι άλλοι θα πληρώσουμε το τίμημα της δικής του επιλογής, γνωρίζοντας όμως τουλάχιστον πως εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αθώοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός πέρα για πέρα. Αν και οι επιλογές του λαού να στηρίξει αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη ήταν οικτρά περιορισμένες... Τώρα μόνον ο Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα και τους αθώους Έλληνες και να μας σώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστός,οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες ειδικά μετά την εφαρμογή των εφαρμοστικών νόμων.
    Το 56% των μέτρων που πρέπει να εφαρμόσει η κυβέρνηση ίσως την οδηγήσει γρήγορα στα βράχια και αναγκαστούν να χρησιμοποιηθουν εφεδρειες από την Μνημονιακή Αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή