Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ....


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ  ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ 100%!!! 



Δημοσκόπηση της Public Issue για την Αυγή, (εμείς τη λέμε ψευτοσκόπηση), η οποία διενεργήθηκε από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 1.009 ατόμων, για το site της «Αυγής», όπως όλες οι ψευτοσκοπήσεις δίνει στα δύο πρώτα κόμματα 63% (πράγμα που το είδαν οι ψευτοσκόποι στον ύπνο τους). 



Ειδικότερα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής βουλευτικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 33%, με τη Ν.Δ. να ακολουθεί με 30%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 8% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7%, το ΚΚΕ με 6,5%, το Ποτάμι με 4,5% και η Λαϊκή Ενότητα με 3,5%. Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων, που συγκεντρώνουν από 2,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 24%.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

ΣΥΡΙΖΑ 33%

ΝΔ 30%

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 8%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7%

ΚΚΕ 6,5%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 4,5%

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 3,5%

ΑΝΕΛ 2,5%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,5%

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24%.


ΣΥΝΟΛΟ 121,5%!!!

Και επειδή ξέρουμε ότι δεν είναι ηλίθιοι απλώς αποκαλύπτουμε την απάτη τους!

Τα ποσοστά που δημοσιεύουν αφορούν το αποφασισμένο τμήμα των ψηφοφόρων δηλαδή το 76% του εκλογικού σώματος που ερωτήθηκε!

Άρα τα πραγματικά ποσοστά (που εκμαίευσαν χάρη του εργοδότη τους δηλ. της "Αυγής") είναι:



ΣΥΡΙΖΑ 25%

ΝΔ 22,8%

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 6%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,3%

ΚΚΕ 5%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 3,42%

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 2,7%

ΑΝΕΛ 2%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2%

Αν τώρα λάβουμε υπ΄όψη ότι εργοδότης είναι η Αυγή, κάλλιστα μπορούμε να αφαιρέσουμε μέχρι και 5 μονάδες από τον Σύριζα και να τις δώσουμε στη Λαϊκή Ενότητα, ένα 3% από την ΝΔ και να το δώσουμε στην ΧΑ και θα έχουμε περίπου τα ποσοστά μιας αληθοφανούς τουλάχιστον δημοσκόπησης των φοιτητών του ΑΠΘ. (Στα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έχει κι αυτή παραπάνω απ΄ότι θα συγκεντρώσουν τελικά. Ίσως βέβαια κάποια μικρή νοθεία της τάξης του 3,4, ή και 5%% τους φέρει στο 24-25% καθώς η λίστα είναι ευνοϊκότερη για νοθεία) 


ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου