Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!


ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ...





Η Μόσχα γνωρίζει ότι το ISIS, δεν προσβάλλονται παρά "για τα μάτια του κόσμου" από τους δυτικούς και μάλιστα σε απομακρυσμένες περιοχές, αφού ουσιαστικά οι ισλαμιστές χρησιμοποιούνται από αυτούς για την ανατροπή της κυβέρνησης Ασαντ. Αποφάσισε λοιπόν να αναπτύξει μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις από τα μέσα Αυγούστου,κυρίως αεροπορικές, προκειμένου να αναχαιτιστεί το "μαύρο κύμα" που απειλούσε να "πνίξει" το κοσμικό καθεστώς της νόμιμης συριακής κυβέρνησης.


Πέρα από την άμεση εμπλοκή τους στις μάχες και την ενίσχυση του συριακού Στρατού όμως, οι Ρώσοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία εντυπωσιακή κίνηση όπως αναφέρει η εφημερίδα του Κουβέιτ "Al Rai": Ενισχύουν τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ, της φιλοϊρανικής οργάνωσης που αφένός μεν συμμετέχει στην κυβέρνηση του Λιβάνου και αφ'ετέρου έχει έναν στρατιωτικό κλάδος με περίπου 70.000 ενόπλους, με άρματα μάχη Τ-54/55 και Τ-72 από το συριακό οπλοστάσιο.

Επίσης ο συριακός Στρατός που έχει καταγράψει μεγάλες απώλειες σε άρματα μάχης, θα επανεξοπλιστεί, πιθανότατα με άρματα Τ-80, ανάλογα με αυτά που διαθέτει η κυπριακή Εθνοφρουρα, πολύ ικανότερα και πιο βαριά από αυτά που χρησιμοποιεί σήμερα, δηλαδή τους τύπους που θα παραχωρήσει στην Χεζμπολάχ, και τα οποία βρίσκονται κατά χιλιάδες (υπολογίζεται σε περισσότερα από 5.000 στις αποθήκες του ρωσικού Στρατού.

Τα άρματα που θα λάβει η Χεζμπολαχ περί τα 75-100 θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία ενός πρώτου τεθωρακισμένου σχηματισμού και η αριθμός τους μπορεί να φτάσει και τα 200.

Βασικός στόχος είναι η εξόντωση των πυρήνων της αλ Νούσρα και του ISIL που ελέγχουν μεγάλο μέρος των συνόρων προς το Ισραήλ, τον Λίβανο και την Ιορδανία.


Ολα αυτά ενώ κάπου 100 Ιρανοί αξιωματικοί και 1000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Ιράν έφτασαν ήδη στην Δαμασκό, σηματοδοτώντας την πρώτη ενεργό συμμετοχή ιρανικών ενόπλων δυνάμεων στον πόλεμο, αφού οι περίπου 40.000 Ιρανοί που πολεμούν αυτή την στιγμή στην χώρα στο πλευρό του συριακού Στρατού είναι μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων.

Την ίδια ώρα στη Συρία βρίσκεται το αεροπλανοφόρο της Κίνας που επίσης συνοδεύεται από ένα καταδρομικό και το Πεκίνο, όπως λένε οι πληροφορίες ετοιμάζεται να στείλει στη Συρία ακόμη 1.000 πεζοναύτες. Αυτό ενισχύσει την εικόνα πώς το Ισλαμικό ψευδοκράτος και οι ποντικοί του θα βρεθούν απέναντι σε έναν στρατιωτικό «Αρμαγεδώνα».

Η ιστοσελίδα InspireTo ChangeWorld.com υποστηρίζει πώς οι ΗΠΑ έχουν ήδη υποστεί ένα «ρουά ματ» στη Συρία, ενώ η Ρωσία έχει αποκτήσει και εξοπλίσει μια σημαντική βάση στη Συρία τη στιγμή που στο παιχνίδι μπαίνει δυνατά και η Κίνα που στέλνει στρατιωτική υποστήριξη στο πλευρό της Ρωσίας.
Υποστηρίζει η ιστοσελίδα ότι συγκροτείται μια συμμαχία μέσα από τους BRICS για να καταστρέψουν το "Ισλαμικό Κράτος'. Ωστόσο, ο κύριος λόγος που Κίνα και Ρωσία εμπλέκονται στον πόλεμο ενάντια στους τζιχαντιστές δεν είναι άλλος από το να καταλάβουν τη Μέση Ανατολή.
Το InspireTo ChangeWorld.com υπενθυμίζει ότι στο παρελθόν η Κίνα είχε απειλήσει με πόλεμο τις ΗΠΑ εάν αυτές εισέβαλαν στο Ιράν. Ενώ πολλά μάτια είναι στραμμένα στην Ουκρανία, το πραγματικό έπαθλο και το κλειδί για την αξιοπιστία των BRICS είναι το Ιράν (και τα πετρέλαιά του). Προστατεύοντας τη Συρία είναι η πρώτη γραμμή άμυνας, επειδή όλοι οι δρόμοι για εισβολή στο Ιράν περνάνε μέσα από τη Συρία.
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του στρατού της Συρίας, που βρίσκεται στη Λαττάκεια, φέρεται να δήλωσε ότι Κινέζοι στρατιωτικοί και εναέρια μέσα (κινεζικά) αναμένεται να φτάσουν μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες στο λιμάνι της Ταρτούς στη Συρία, όπου βρίσκεται και ο ρωσικός ναύσταθμος, «κληρονομιά» από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.
Φαίνεται πώς η κατάσταση στη Συρία κλιμακώνεται άγρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου