Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...


Η ΡΩΣΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ!




Έκθεση της Ρωσικής Δούμας αποκαλύπτει, το αντίπαλο Δέος του Τσίπρα, νέα διάσπαση και Εκλογές!

Σε εκθεση της Επιτροπης Γεωπολιτικων Στρατιωτικών μελετών της Ρωσικης Δουμας,καταγραφουν τα εξεις για την Ελλαδα: Παρα την σχετικη ανετη επικρατηση του Συριζα στις Εκλογες στις 20 Σεπτεμβριου, τα δυσκολα δεν εχουν ξεπεραστεί για την συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ…


Οι δυσκολιες θα ερθουν με την απαιτητικη και πιστη εφαρμογή του Μνημονιου,απο τους δανειστες της Ελλαδας! Η ΕΕ δεν εμπιστεύεται την Συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ, και θα ζητησει πολλα περισσοτερα απο τα συμφωνηθεντα, ενα απο αυτα, ειναι η ωμη επιτήρηση της Κυβερνησης με προσωπο εγκαθετο απο την ΕΕ μεσα στην Κυβερνηση! 

Καθοριστικο ρολο θα παιξουν το κινημα των «53» Η πλειοψηφία των μελών της τάσης ειχε τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πρότειναν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.


ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

Η επιτροπή της Ρωσικής Δούμας βλέπει ότι πολύ σύντομα ο Εσωκομματικός Αντίπαλος-αντι Τσιπρας, θα ακούει στο όνομα ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ!

Ο Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ μαζι με το κινημα των «53» θα αντισταθουν στο τσουναμι μετρων που θα ερθουν βασει του υπογραφέντος Μνημονιου,οπου και θα ερθει και δευτερη ρηξη-διάσπαση στους κολπους του Συριζα με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα! 

Αυτος ο νεος πολιτικος φορεας,ενδεχεται να απορροφήσει στους κολπους του, και το Κομμα ΛΑΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ-ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ! Με τα ενδεχομενα αυτα…..σε λιγοτερο απο 2 χρονια,τι αλλο? Εκλογες Ξανα!


Η Ρωσία Αποκαλύπτει τον Άνθρωπο που θα Αποκαθηλώσει τον Τσίπρα, θα φέρει Ρήξη, και Νέες Εκλογές σε λιγότερο από 2 Χρόνια!2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου