Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ


Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ





Γράφει ο Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης


Ο Τσίπρας είναι το γκεσέμι που έβαλε ο σιωνιστικός τσέλιγκας για να οδηγήσει τα ελληνικά πρόβατα. Όχι για βοσκή, αλλά στο σφαγείο

Εισαγωγή

Ο Τσίπρας είναι το γκεσέμι, που έβαλε ο σιωνιστικός τσέλιγκας για να οδηγήσει τα ελληνικά πρόβατα. Όχι για βοσκή, αλλά στο σφαγείο.

Και τα πρόβατα τον ακολουθούν. Παρά το ότι δεν τήρησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις, παρά το ότι ψεύδεται ασύστολα και παρά την επιδείνωση της οικονομίας και την απόγνωση, στην οποία έχει περιέλθει το κοπάδι, που αντί για λιβάδια το ταΐζει χόρτο, εξακολουθούν να πηγαίνουν από πίσω του, γιατί πιστεύουν ακόμη, ότι θα γίνει ένα „λογικό“ γκεσέμι, που τελικά θα τα πάει στον λιβαδότοπο των ονείρων τους. Πως γίνεται αυτό;

Οι εξηγήσεις που δίνονται στο πρόβλημα δεν είναι ικανοποιητικές, γιατί το θέτουν επί μιας πολιτικής, οικονομικής ή ιδεολογικής βάσεως ή, ως συνήθως, κάνουν υπεύθυνους τους κακούς χειρισμούς των Τσίπρα και Μπαρουφάκη κατά τις διαπραγματεύσεις και τους δαιμονοποιηθέντες Γερμανούς Merkel και Schäuble, υπεύθυνους της Τρόικας ή των Θεσμών (Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ). Αυτό, υπο τις δεδομένες συνθήκες, οδηγεί μια τέτοια συλλογιστική στο αδιέξοδο, γιατί παραβλέπει τον μέγιστο ρόλο που παίζει η συμπεριφορά των πολιτών απέναντι στον Πρωθυπουργό και το κόμμα του ή στα άλλα κόμματα και κινήματα και τους λόγους που κάνουν τους πολίτες να τα ακολουθούν, παρά τα αποδεδειγμένα και οφθαλμοφανή κουσούρια τους.

Η θέση που θέτω εδώ για συζήτηση έχει σχέση με τον ρόλο της βιολογίας στην πολιτική συμπεριφορά των ανθρώπων. Ο Τσίπρας και το αλλοπρόσαλλο κόμμα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το γκεσέμι που διάλεξε ο τσομπάνος/ό τσέλιγκας, για να οδηγήσει τα πρόβατα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όπως το κοπάδι των προβάτων ακολουθεί το γκεσέμι με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, έτσι και ο Τσίπρας με την εξωτερική του εμφάνιση, την ευφράδεια και την Coolness που τον διακρίνουν, οδηγεί εδώ και μήνες τώρα τα ελληνικά πρόβατα εκεί που θέλει ο τσομπάνος/ό τσέλιγκας, στην στάνη, όπου θα του αποδώσουν γάλα, μαλλί και κρέας, δηλαδή λεφτά.

Ο τσομπάνος/ο τσέλιγκας αυτός είναι ο Ηγεμόνας, για τον οποίο θα μιλήσω εκτενέστερα παρακάτω. Και οι συμβουλάτορές του του είπαν, ότι ο Τσίπρας με το αλλοπρόσαλλο κόμμα του είναι ο πιο κατάλληλος για μεταφορέας και φορέας ιδεολογιών, ιδεολογημάτων, συνθημάτων και τακτικών, που είναι απαραίτητες και για την εφαρμογή των πολιτικών του στην Ελλάδα. Πολιτική δε του Ηγεμόνα είναι η ενσωμάτωση των κρατών του κόσμου σε ένα ενιαίο σύνολο, με σκοπό τον έλεγχο της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας στον Πλανήτη.


Μια στρατηγική, την οποία ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αλλοπρόσαλλες συνιστώσες του βλέπει, δυστυχώς, μόνο μέσα από τους διαθλαστικούς καθρέφτες της σκηνής που έστησε ο Ηγεμόνας στο τσίρκο των σοσιαλιστικών ψευδαισθήσεων και παραισθήσεων που βρίσκονται. Αυτές που τους ζάλισαν και τους έκαναν να πιστεύουν, ότι τώρα, μετα την κατάληψη της εξουσίας, που έκαναν με τα μέσα που τους έθεσε απλόχερα στη διάθεση ο Ηγεμόνας, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουν τις όποιες κουτσές και στραβές θεωρίες έμαθαν σε Πανεπιστήμια ή καφενεία για σοσιαλισμούς και κομμουνισμούς. Για να κάνουν κι’ αυτοί την επανάστασή τους, όπως οι φοιτητές στην Γαλλία, την Γερμανία ή την Ιταλία. Βαβαί, παπαί, ιαταταί και αλί και τρισαλί σας ανόητοι, που δεν καταλαβαίνετε, ότι στην πραγματικότητα είστε μόνο εργαλεία ξένων συμφερόντων, που δεν φέρνουν σοσιαλισμό, αλλά την τελική καταστροφή του τόπου μας.

Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ και των Συνιστωσών του και όσοι άλλοι παραζαλισμένοι από αυτά που βλέπετε στους διαθλαστικούς καθρέφτες που σας έστησε ο Ηγεμόνας στο δωμάτιο των ψευδαισθήσεων, ακούστε: Όλες αυτές οι σοσιαλιστικής, κομμουνιστικής ή αναρχικής φύσεως θεωρίες και πολιτικές σας, είναι για να δημιουργούν μόνο πολιτική και κοινωνική αναταραχή και να αποσυνθέτουν τις δομές ενός κράτους. Ανήκουν στην στρατηγική παγκοσμιοποίησης του Ηγεμόνα, τον οποίο δεν ενδιαφέρει η επανάσταση του Τσίπρα ή του Λαφαζάνη στην Ελλάδα, αλλά η δημιουργία του ενός κόσμου και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και για τον σκοπό αυτό σας χρησιμοποιεί σαν γκεσέμια πάσης μορφής και χρήσεως, Πρωθυπουργούς, αρχηγούς κομμάτων, ιδεολόγους, ριζοσπάστες, εκδότες εφημερίδων, ιδιοκτήτες τηλεοράσεων και ιστολογίων ή διευθυντές ΜΚΟ. Όλοι σας για να οδηγείτε μια κατηγορία προβάτων ή ολόκληρο το κοπάδι εκεί που θέλει αυτός και όχι εκεί που φαντάζεστε εσείς.

Το πώς περνούν οι στρατηγικές αυτές του Ηγεμόνα στον απλό άνθρωπο, θα το εξηγήσω στη συνέχεια με ένα απλό παράδειγμα από τον χώρο της βιολογίας,. Που δείχνει, ότι τα πρόβατα, όπως και οι άνθρωποι, πηγαίνουν πάντα πίσω από ένα γκεσέμι, γιατί αυτό τους λέει το ένστικτό τους, είναι νόμος της φύσεως που ισχύει για όλα τα ζωντανά. Εκτός και αν πιστεύετε, ότι ο άνθρωπος είναι ανώτερος από τα ζώα ή προήλθε από τον Θεό, τον Αδάμ και την Εύα ή μετουσιώθηκε από κάποιο άλλο αποθανών ζωντανό. Οπότε παραμείνετε στην πίστη σας. Φυσικά σαν πρόβατα.

Και οι άνθρωποι ακολουθούν γκεσέμια

Κατά τον Δαρβίνο δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ ανθρώπων και ζώων, και στα δύο ζωντανά υπάρχει το ένστικτο, η εγγενής τάση ή η ορμή ενός ζωντανού οργανισμού για συγκεκριμένες συμπεριφορές ή αντιδράσεις, προς μια κατεύθυνση Ποιά κατεύθυνση όμως;

Πειράματα που έκανε ο Jens Krause, καθηγητής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Leeds και δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό „Anomal Behaviorist Journal“, έδειξαν, ότι φοιτητές που κινούνταν άσκοπα σε μια μεγάλη αίθουσα διδασκαλίας, ακολούθησαν χωρίς προηγούμενη επικοινωνία, μια μικρή ομάδα φοιτητών, που είχε σχηματιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες που της είχε δώσει ο βοηθός του και κατευθύνονταν προς μια ορισμένη έξοδο. „Είναι ενδιαφέρον“, λέει ο βοηθός του, „ότι στις δοκιμές μας οι συμμετέχοντες έλαβαν αυτή την απόφαση, χωρίς να έχουν προηγουμένως μιλήσει ή να έχουν συνεννοηθεί με την μικρή ομάδα των „οδηγών“. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι συμμετέχοντες δεν καταλάβαιναν, ότι πήγαιναν εκεί που τους οδηγούσαν κάποιοι άλλοι. Τα πειράματα αυτά έγιναν με ομάδες διαφορετικού μεγέθους και με διαφορετικές αναλογίες ενημερωθέντων („γκεσεμιών“) και ακολουθούντων „προβάτων“. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι ο άνθρωπος συμπεριφέρεται σαν ένα πρόβατο που πάει πίσω απ’ το γκεσέμι („Mensch folgt Leithammeln“).



Έτσι σε ένα πείραμα-τεστ που έκαναν άλλοι επιστήμονες, άφησαν σε πρώτη φάση ένα κοπάδι να οδηγείται από ένα γκεσέμι. Το επανέλαβαν, έριξαν όμως προηγουμένως μπροστά στο κοπάδι ένα κούτσουρο, το οποίο βέβαια το γκεσέμι το πήδηξε και το ίδιο έκαναν και τα πρόβατα που το ακολουθούσαν. Το επανέλαβαν για μια τρίτη φορά, ρίχνοντας πάλι μπροστά στο κοπάδι ένα κούτσουρο, το οποίο το γκεσέμι πήδηξε, αμέσως μετά όμως το απομάκρυναν. Όμως τα πρόβατα που το ακολουθούσαν πηδούσαν στο σημείο εκείνο ακριβώς όπως είχε κάνει και το γκεσέμι, παρά το ότι δεν υπήρχε πλέον κανένα εμπόδιο.

Και για να κλείσω με τα πρόβατα, να αναφέρω επίσης, ότι το κοπάδι δεν πάει πίσω από κάθε ένα κριάρι, όσο γερό και αν είναι αυτό, αλλά πίσω από το γκεσέμι που διάλεξε ο τσομπάνος. Όχι γιατί το γκεσέμι είναι το πιο δυνατό ζώο ανάμεσα στα κριάρια, αλλά γιατί έχει μια κάποια εμφάνιση και δείχνει με την στάση του ότι κάτι είναι. Χωρίς πραγματικά να είναι. Και το οποίο ο τσομπάνος το έχει μουνουχίσει/ευνουχίσει, για να είναι ήσυχο και πειθαρχημένο. Καλού κακού βάζει όμως και κάποια εκπαιδευμένα σκυλιά, για να διορθώνουν την κατεύθυνση σε περίπτωση που το γκεσέμι δεν πάει σωστά (για όλα τα σχετικά με τα πρόβατα, τα γκεσέμια, τα τσομπανόσκυλα και τους τσομπάνους βλέπε και „

Αν τα παραπάνω τα μεταφέρουμε στην κοινωνία των ανθρώπων, θα διαπιστώσουμε, ότι και οι άνθρωποι συμπεριφέρονται όπως και τα πρόβατα: Ακολουθούν τον αρχηγό ενός κόμματος, μιας οργανώσεως ή ενός κράτους, γιατί δείχνει για σίγουρος ότι ξέρει τον σωστό δρόμο, οδηγούνται δηλαδή από το ένστικτο της αγέλης που είναι νόμος της φύσεως και ισχύει για όλα τα ζωντανά επι της γης. Να τονίσω δε εδώ, ιδιαίτερα για τους πολλούς „επαναστάτες“ που παράγει η Ελλάδα, ότι οι δυνατότητες που έχει ένα γκεσέμι να πάρει μια άλλη κατεύθυνση από αυτή που θέλει ο τσομπάνος, είναι μηδέν. Και ότι αν αυτό το μεταφέρουμε στα κάθε είδους γκεσέμια που βγάζει η Αριστερά στην Ελλάδα, είναι εύκολο να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι οι επαναστάσεις που οραματίζονται είναι δυνατές μόνο μέσα στο κεφάλι τους, στην ωμή πραγματικότητα δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ και γι’ αυτό, και για το καλό της Ελλάδος, καλά θα κάνουν να τις ξεχάσουν.

Τα γκεσέμια και ο τσέλιγκας της Οικονομίας, ο Ηγεμόνας



Ο Ηγεμόνας/οι Rothschilds διατηρούν τα κοπάδια των προβάτων για να βγάζουν λεφτά, τα οποία διακινούνται μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος που έστησαν. Η κεφαλαιοποίηση των τραπεζών γινόταν στην Ελλάδα κυρίως από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, από τότε όμως που η χώρα έγινε μέλος της Ευρωζώνης, οι τράπεζες δανείζονται κυρίως από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), ή οποία ανήκει μέν στις Εθνικές Τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης, έχει όμως μέσω αυτών και μεγάλα ποσοστά μετοχών που ανήκουν σε ιδιώτες, συνήθως σε ομολογιακές και άλλες συμμετοχές των Rothschilds (για την συμμετοχή των Rothschilds στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος βλέπε και „.

Οι Rothschilds/ο Ηγεμόνας είναι λοιπόν οι κάτοχοι του χρήματος, ο τσέλιγκας της οικονομίας.

Όπως έδειξα στα άρθρα μου


o Ηγεμόνας ελέγχει και κατευθύνει το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.λπ., κ.λπ.

Για το ίδιο θέμα βλέπε και
καθώς και το παρακάτω βίντεο „Schachmatt für die Menschheit (Die neue Weltordnung)“






Η δομή του συστήματος Rothschild

Η πυραμίδα που βλέπετε παραπάνω δείχνει την ιεραρχική δομή του συστήματος Rothschild, όπου η κάθε πιο πάνω αρχή λειτουργεί σαν το γκεσέμι που οδηγεί το κοπάδι που βρίσκεται παρακάτω της. Και επειδή ένα κοπάδι χρησιμοποιεί και κάποια μαντρόσκυλα, αυτά στο σύστημα του Ηγεμόνα είναι οι ΗΠΑ για την στρατιωτική ισχύ τους και η Γερμανία για την εύρωστη οικονομία της. Σκοπός του συστήματος είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Το σύστημα για να είναι αποτελεσματικό λειτουργεί σαν ένας ζωντανός οργανισμός με χέρια, πόδια κ.λπ., που συντονίζονται από τον εγκέφαλο, ένα διευθυντήριο που αποτελείται από τους μεγάλους σιωνιστικούς οργανισμούς και τα ειδικά Think Tanks με έδρα στις ΗΠΑ και παρακλάδια στην Γερμανία και Ανγκλία. Αρχή του συστήματος είναι, όπως είπα και πιο πάνω, να μην φαίνεται το ίδιο, αλλά να κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις διαφόρων ιδρυμάτων και οργανώσεων που σχεδιάζουν τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις και επεμβάσεις του χρησιμοποιώντας παραπλανητικά ονόματα όπως το περίφημο „Project for the New American Century“ (PNAC), ο „σχεδιασμός για τον νέο αμερικανικό αιώνα“ ή το „Rebuilding America’s Defences“, που σχεδιάσθηκαν απο μέλη πανίσχυρων εβραϊκών οργανώσεων και Think Tanks των ΗΠΑ όπως το Brookings Institution, αυτό που ορμήνευσε και καθοδηγεί τον Τσίπρα, το American Enterprise Institute (AEI), το Middle East Media Research Institute (Memri), το Hudson Institute, το Washington Institute for Near East Policy, το Middle East Forum, το Jewish Institute for National Security Affairs, το Center for Security Police και πολλά άλλα, ων αριθμός ουκ έστιν).

Την εκτέλεση των αποφάσεων και προγραμμάτων των ιδρυμάτων αυτών αναλαμβάνουν μετα υποδεέστερες αρχές όπως το ΝΑΤΟ, οι μυστικές υπηρεσίες, οι εκκλησίες, οι κυβερνήσεις των διαφόρων κρατών, τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ, οι ΜΚΟ κ.λπ., κλπ., που ευθυγραμμίζουν όλο και περισσότερο τις πολιτικές των εθνικών κρατών στο επίπεδο μιας ενιαίας πολιτικής, της πολιτικής της παγκοσμιοποιήσεως. Ένα απλό, αλλά πολύ εντυπωσιακό παράδειγμα: Εδώ και μερικά χρόνια οι στολές των γερμανών αστυνομικών είναι ίδιες με τις στολές των αστυνομικών των ΗΠΑ ((βλέπε και Die 10 Strategien der Manipulation).



Στην Ε.Ε. η ευθυγράμμιση των πολιτικών των διαφόρων κρατών γίνεται μέσα από τις πολιτικές των διαφόρων κομμάτων, τα οποία είναι ταξινομημένα σε κοινοβουλευτικές ομάδες, απόλυτα συνδεδεμένες μεταξύ τους και λειτουργούν σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία. Για παράδειγμα Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει, μαζί με το ΚΚΕ, το Podemos, το AKEL και το γερμανικό DIE LINKE (Η Αριστερά) στην κοινοβουλευτική ομάδα Ενωμένη Ευρωπαϊκή Αριστερά/Βόρεια Πράσινη Αριστερά (Vereinte Europäische Linke/Nordische Grüne Linke – GUE/NGL), η οποία, όπως λέει η ίδια, εργάζεται για „το ξεπέρασμα του καπιταλισμού με κατεύθυνση έναν δημοκρατικό σοσιαλισμό“. Και επειδή η σιωνιστική DIE LINKE (Η Αριστερά) είναι το κόμμα που δίνει τον τόνο σε ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα, άρα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα, που εκτελεί τις αποφάσεις των σιωνιστικών οργανισμών του Ηγεμόνα που ανέφερα παραπάνω. Και αυτό πάλι σημαίνει, ότι οι συνιστώσες του κομματικού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως του τι είδους επαναστατικές, αναρχικές ή τρομοκρατικές ιδέες έχουν στη γκλάβα τους, είναι στοιχισμένες με την πολιτική της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην οποία ανήκει το κόμμα αυτό, που κάτω απο έναν υποκριτικό πανευρωπαϊσμό, βυσσοδομεί εναντίον της Ευρώπης – και της Ελλάδος – προωθώντας τον διαμελισμό των εθνικών κρατών για να είναι πιο εύχρηστα στην παγκόσμια κυβέρνηση που επιδιώκει ο Ηγεμόνας. Αυτό φαίνεται τόσο από την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ/Τσίπρα για το αποσχιστικό κίνημα της Καταλονίας που προπαγανδίζει μαζί με το Podemos (βλέπε και το άρθρο μου Κέντρο, Περιφέρεια και αποσχιστικά κινήματα, όσο και από τις αντεθνικές θέσεις του Τσίπρα για τους „Τούρκους“ της Θράκης και τους „Μακεδόνες“ στην Ελλάδα.

Κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι διάφορες οργανώσεις των κρατών-μελών της Ε.Ε. (βλέπε και Όργανα και οργανισμοί της ΕΕ όπου απλώς υιοθετούνται οι αποφάσεις που παίρνονται από ένα αόρατο κέντρο, κι’ ας βλέπουμε στην τηλεόραση συνεδριάσεις με ευρωβουλευτές και άλλους καραγκιόζηδες που μερικές φορές κάνουν, σε ώτα μη ακουόντων, κάποιες προτάσεις, μάλλον για να δικαιολογήσουν τα 10.000 με 12.000 ευρώ που παίρνουν το μήνα). Και ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα συνδικάτα (ETUC – European Trade Union Confederation, τους δημοσιογράφους http://europeanjournalists.org/ και δεν συμμαζεύεται. Καμία οργάνωση ενός κράτους-μέλους της Ε.Ε. δεν λειτουργεί ανεξάρτητα αλλά είναι απλός προωθητής των αποφάσεων που παίρνονται από πάνω και είναι αποφάσεις του Ηγεμόνα, που τις περισσότερες φορές αντιτίθενται στα εθνικά συμφέροντα του κράτους.

Η παραγωγή και αναπαραγωγή των (αριστερών) επαναστατικών και μη προβάτων

Να δούμε τώρα πως περνάνε οι διάφορες ιδεολογίες και τα διάφορα επαναστατικά, αντικρατικά, αντεθνικά, χαοτικά και αντάρτικα ιδεολογήματα που κατασκευάζονται στα Think Tanks του Ηγεμόνα για διχαστικές και πολωτικές επεμβάσεις στα εσωτερικά των κρατών.

Δυο γιους είχες μανούλα μου
δυο δέντρα, δυο ποτάμια,
δυο κάστρα Βενετσιάνικα,
δυο δυόσμους, δυο λαχτάρες.
Ένας για την ανατολή
κι ο άλλος για τη δύση
κι εσύ στη μέση μοναχή
μιλάς, ρωτάς, μιλάς, ρωτάς
τον ήλιο.
Μίκης Θεοδωράκης: „Το όνειρο“




Ο διχασμός και η πόλωση σαν ένστικτα και αντιδράσεις ενεργοποιούνται μόνο ύστερα από εξωτερικούς ερεθισμούς. Συνοδεύουν το ελληνικό κράτος από γεννησιμιού του. Στον Ελληνισμό ξεκινάνε ύστερα μετά τις επεμβάσεις των λεγόμενων Μεγάλων Δυνάμεων, της Δύσης, που τότε αντιπροσώπευε η Ανγκλία και της Ανατολής ή Ρωσίας, που ήθελαν να αποκτήσουν τον έλεγχο του υπο ίδρυσιν – και αργότερα του νεοιδρυθέντος κράτους. Αποτέλεσμα το ανγκλικό και γαλλικό κόμμα απέναντι στο ρωσικό. Τελικά το νεοσύστατο κράτος περιήλθε υπο τον έλεγχο της Δύσης, γιατί αυτή με τα δάνεια των τραπεζιτών των Rothschilds στήριξε την οικονομική του ύπαρξή. Ο ανταγωνισμών των Μεγάλων Δυνάμεων και βέβαια ο διχασμός και η πόλωση συνεχίστηκαν όμως, περνώντας μέσα από τους καυγάδες μεταξύ βασιλικών και αντιβασιλικών, Βενιζελικών και Αντιβενιζελικών ή ΕΑΜ/ΕΛΛΑΣ και „εθνικοφρόνων“.

Αν μέχρι τότε η συναισθηματική ενεργοποίηση των πολιτών γινόταν με τον Τύπο και τα πολιτικά κόμματα, μετα την μεταπολίτευση μπαίνουν στο παιχνίδι οι λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τηλεόραση και το διαδίκτυο. Οι σιωνιστές ψυχολόγοι είχαν σπουδάσει τις πολεμικές τέχνες του κινέζικου Kung Fu, που βασίζονται στο αξίωμα, ότι με την κατάλληλη τακτική μπορείς να εξουδετερώσεις τον αντίπαλό σου με τις δικές του δυνάμεις. Και αυτό το αξίωμα το μετουσίωσαν σε στρατηγικές, με τις οποίες ο Ηγεμόνας θα μπορεί να επεμβαίνεις στα εσωτερικά ξένων κρατών και να αποκτά τον έλεγχό τους χωρίς πολέμους, αλλά απλώς ελέγχοντας και κατευθύνοντας τους εγκεφάλους των πολιτών του, βάζοντάς τους δηλαδή να μαλώνουν και να τρώγονται μεταξύ τους κάνοντας τη δουλειά ΣΟΥ. Και ενώ αυτοί από τότε μαλώνουν γιατί ο ένας είναι „μπλε“ και ο άλλος „πράσινος“, μνημονιακός ή αντιμνημονιακός και ότι άλλο κατάλληλο για διχασμό προκύψει στο μέλλον, εσύ σαν Ηγεμόνας κάθεσαι και απολαμβάνεις, αοράτως, τους καρπούς των κόπων σου. Εις υγείαν των κορόιδων.

Ας δούμε τώρα ποιά τέτοια γκεσέμια βάζει στην Ελλάδα ο Ηγεμόνας, για να οδηγούν τα πρόβατα εκεί που θέλει αυτός, στο μαντρί για άρμεγμα, σφάξιμο κ.λπ. Αντιγράφω από το άρθρο „Ανθέλληνες και Ρουφιάνοι“: „Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που εδρεύουν εις τον ελλαδικό χώρο, συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα του παγκοσμίου ειδησεογραφικού μηχανισμού, ο οποίος έχει ως κινητήριους μοχλούς τα συμφέροντα Εβραίων, τεκτόνων και Ταλμουδιστών. Τα επονομαζόμενα „δημοσιογραφικά συγκροτήματα“ εν Ελλάδι βρίσκονται κάτω από την απόλυτη κυριαρχία εβραϊκών, φιλοτουρκικών και εν γένει ανθελληνικών δημοσιογραφικών κύκλων. Στην υπηρεσία των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων και περιοδικών, ευρίσκεται μία πλειάδα ανθελλήνων δημοσιογράφων, οι οποίοι αρθρογραφούν και παρουσιάζουν ειδήσεις που έχουν συγκεκαλυμμένα ανθελληνικά νοήματα, ειδήσεις πλαστές, ειδήσεις οι οποίες „υμνούν„ εαυτούς, δηλαδή τα εβραϊκά εκδοτικά αφεντικά και συμφέροντα. Κατά συνέπεια, η πλύση εγκεφάλου προωθείται τεχνηέντως από τα ΜΜΕ, οδηγώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των Έλλην σε αλογιστία και σε βαθύ ύπνο της εθνικής συνείδησης“.




Το αποτέλεσμα είναι, μεταξύ άλλων, „η δημιουργία δημοσιογραφικών «προτύπων» και δήθεν «πνευματικών» ανθρώπων, οι οποίοι αρθρογραφούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, προσελκύοντας μάζες άβουλων Ελλήνων οι οποίες ακολουθούν πιστά τα λεγόμενα αυτών των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων. Αυτοί οι Έλληνες φανατικοί της «μάχιμης» δημοσιογραφίας, εξαγριώνονται στην κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης των δημοσιογραφικών τους «ειδώλων». Οι Έλληνες λησμονούν ότι γίνονται θύματα μίας τεράστιας πλάνης με αυτό που πράττουν (δηλαδή το να «μη δέχονται μύγα στο σπαθί τους» για τον τάδε δημοσιογράφο, γιατί αυτός λέει δήθεν την αλήθεια). Οι Έλληνες λησμονούν, ότι αυτοί οι «ετοιμόλογοι» μιαροί υποθάλπουν μαζί με τους πολιτικούς την ελληνικότητα του τόπου αυτού και καταδικάζουν σε αφανισμό την Ελλάς, πάντα φυσικά με την ηθελημένη συνδρομή των Ελλήνων“ (περισσότερα για το θέμα και για κυριότερα εκδοτικά συγκροτήματα στον ελληνικό χώρο, βλέπε και Ανθέλληνες και Ρουφιάνοι).

Για την δημιουργηθείσα κατάσταση γράφει ο Χρ. Δ. Γκολφινόπουλος: „…για αυτή τη ξεφτίλα της χώρας…υπεύθυνη είναι η ιδιωτική τηλεόραση και οι …αστέρες της! Έγιναν Star, ινστρούχτορες, „καθοδηγητές“, ένα κάρο αμόρφωτοι, εμπαθείς χαβαλέδες. Και απέκτησαν αλισβερίσια, (που φτάνουν μέχρι την απροκάλυπτη διαπλοκή, τον εκβιασμό και την πατρωνία), με την εκτελεστική εξουσία. Με το αζημίωτο, φυσικά : Έγιναν βουλευτές, ευρωβουλευτές, υπουργοί. Άλλοι, αρχηγοί κομμάτων. Κάποιοι, έγιναν και εκδότες!!! Έγιναν διαμορφωτές με άποψη, ακόμα και οι … πρωινατζούδες. Ανέδειξαν δεκάδες φελλούς. Και το σημαντικότερο είναι ότι εξακολουθούν να παρέχουν … τις υπηρεσίες τους, παριστάνοντας τον Λέοντα Καραπαναγιώτη. Τελικά, το σύνθημα „σπάστε τις οθόνες σας“, γίνεται -όσο ποτέ- επίκαιρο“ (σχόλιο στο άρθρο της Καθημερινής Το αυθαίρετο στο Θέρισο).

Δηλαδή έγιναν γκεσέμια, που οδηγούν ομάδες λαού από δω και από κεί και ολόκληρη την κοινωνία κατά κρημνού. Και το χειρότερο: Τα τελευταία χρόνια ο αχαλίνωτος, άγριος λαϊκισμός των πρϊνάδων και απογευματινάδων έχει μετακομίσει στο Διαδίκτυο. Ιστοσελίδες όπως οι Facebook, Twitter, Youtube, Google η το όργανο της αναρχίας και τρομοκρατίας, το Indymedia, που στεγάζεται μέσα στο αντιπροσωπευτικότερο πανεπιστήμιο της χώρας μας!! έχουν γίνει τα υπερ-γκεσέμια του Ηγεμόνα, θέτοντας εκατομμύρια νέων κυρίως ανθρώπων στην υπηρεσία του: Για την προβολή μιας πολιτικής ή καλλιτεχνικής προσωπικότητας ή ενός κόμματος της αρεσκείας του, την διάλυση ενός άλλου, για την δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος σε μια χώρα, για κοινωνικές φασαρίες, καταλήψεις, διαδηλώσεις, απαξιώσεις και φτωχοποίησης προσώπων, για παρδαλές επαναστάσεις ή για την στράτευση των „αγωνιστών“ του ISIS, για όλα αυτά ο Ηγεμόνας χρησιμοποιεί την νέα ατομική βόμβα που ανακάλυψε, το Facebook και τα άλλα παρόμοια εργαλεία του Σατανά, που με τον χαρακτηρισμό τους σαν κοινωνικά μέσα είναι μια σκέτη κοροϊδία για κάθε άνθρωπο που διατήρησε δυό δράμια νιονιό στη γκλάβα του.

Και για όλα αυτά ισχύει η παλιά τακτική του διαίρει και βασίλευε. Το διαδίκτυο „είναι το ίδιο πρόσωπο της ψυχρής και απόλυτης εξουσίας, αλλά με περισσότερα γνωσιακά εφόδια για το πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος ψυχισμός και με όπλα που της προσφέρει η Κοινωνία του Θεάματος. Όπλα που επιδρούν κατευθείαν στην συνείδηση, που διαμορφώνουν την αντίληψη της πραγματικότητας. Είναι ακριβώς αυτή η υποσυνείδητη χειραγώγηση της συνείδησης που τελικά δικαιώνει τον Bernays. Όσο κι αν δυσκολευόμαστε να το αποδεχτούμε, τα λόγια του περιέχουν μια αλήθεια που συνήθως δεν αναγνωρίζουμε: «Κυβερνιόμαστε, τα μυαλά μας είναι φορμαρισμένα, οι προτιμήσεις είναι ήδη διαμορφωμένες, οι ιδέες μας είναι προτεινόμενες, κατά ένα μεγάλο μέρος από άτομα που δεν έχουμε ακούσει ποτέ για αυτά. Αυτό είναι ένα λογικό αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο η “δημοκρατική” κοινωνία μας οργανώνεται. Οι τεράστιοι αριθμοί των ανθρώπινων όντων πρέπει να συνεργαστούν κατά αυτόν τον τρόπο εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως ομαλά λειτουργούσα κοινωνία. Οι αόρατοι κυβερνήτες μας είναι, σε πολλές περιπτώσεις, απληροφόρητοι της ταυτότητας των συντροφικών μελών τους στο εσωτερικό γραφείο» «Προπαγάνδα» -Edward Bernays“ (από το Από την Επιβολή στην Υποβολή).

Επίλογος

Θα κλείσω με ένα σχόλιο του Σόλοικος σε άρθρο της ιστοσελίδας Antinews: „Κάθε εμφύλιος πόλεμος είναι κατάρα για την χώρα του. Μια κατάρα που τη σημαδεύει και στα μετέπειτα χρόνια, με διχαστικές προεκτάσεις. Το μικρόβιο, που γέννησε τον πόλεμο, ασυνείδητα μεταφέρεται από γενεά σε γενεά και σιγοκαίει. Αλλοίμονο αν η συνειδησιακή αυτή ψευδαίσθηση δεν παύσει στο όραμα της ενοποιημένης κοινωνίας. Τότε δημιουργούνται αέναα κοινωνικά ρήγματα, που δεν κλείνουν ποτέ στον χρόνο. Η ιδεολογία όμως μήπως είναι το ανθρώπινο όχημα, καθυποταγής του λαού, μέσα από τεχνητά δημιουργούμενες ψευδαισθήσεις, που δεν αφορούν την αλήθεια, αλλά την δίψα των επιτήδειων και δολοπλόκων για να νέμονται την εξουσία με οποιοδήποτε τρόπο; Και όταν ο λαός παρασύρεται χωρίς λογική κρίση, ενώ η ιστορία αμήχανη καταγράφει τα γεγονότα, που μελλοντικά θα αποδώσει τις ευθύνες της, πως εξασφαλίζεται η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, όταν το αποτέλεσμα της πολιτικής επιλογής των πολλών, είναι δημιούργημα επίπλαστων ηρωισμών και καταστάσεων, ανύπαρκτων παραδείσων και συστηματικής παραπλάνησης; Η καθημερινότητα είναι το πρόσωπο της πραγματικής ζωής καθενός μας. Όταν οι καταστάσεις φθάνουν στο απροχώρητο με ευθύνη των κυβερνώντων, γιατί οι τελευταίοι που κατέστρεψαν τη χώρα ρίχνουν την μπάλα στο γήπεδο του λαού, για να αποφασίσει για τα λάθη τους; Είναι αυτό υποψία λαϊκής διακυβέρνησης ή μήπως κατάλυση κάθε έννοιας λαϊκής κυριαρχίας, η επίκληση της οποίας γίνεται απ’ αυτούς που εκ των πραγμάτων την αντιμάχονται και την καταργούν; Και πόσο είναι υποχρεωμένοι οι άνθρωποι, που και κοινωνικά είναι ευαίσθητοι και την οικογένειά τους αγαπούν και την πρόοδο της πατρίδας τους επιδιώκουν, να παραμένουν δέσμιοι ψευτοδιλημμάτων των πολιτικών αρχηγών ή εμφυλιοπολεμικών παρενεργειών, που οι ίδιοι τους δημιουργούν, αποβλέποντας μόνο στην ικανοποίηση των δικών τους προσωπικών επιλογών, από άκρατη προσωπική τους φιλοδοξία και ματαιοδοξία, ενώ γνωρίζουν εκ των προτέρων την προδιαγεγραμμένη αποτυχία των εγχειρημάτων τους;
Tότε ανακύπτει το πρόβλημα της διάστασης λόγων και έργων, της ηθικής και της πολιτικής. Τι είναι λοιπόν πολιτικά ηθικό, που μπορεί να είναι εθνικά καταστροφικό για την πατρίδα; Πως οριοθετείται αυτή η απόκλιση της αλήθειας με το ψεύδος; Και αν ο λαός παραπλανηθεί, πως μπορεί να αμυνθεί στην κατάλυση των ατομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων του;
Η γιγάντωση της κρατιστικής ιδεολογίας, απόρροια της επικράτησης της ιδεολογίας της Αριστεράς σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, τους βιομηχανικούς εργάτες, τους μικροβιοτέχνες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως τους δημοσίους υπαλλήλους, που μετέτρεψαν την θέση τους μορφή άσκησης νομής κρατικής εξουσίας, ικανοποιώντας το εσωτερικό τους εγώ σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, αποτέλεσε την αιτία για την σημερινή μη αναστρέψιμη πολιτικά και οικονομικά κατάσταση και τη σήψη της δημόσιας διοίκησης. Αυτήν την κατάσταση την δημιούργησε η πολιτική νομενκλατούρα της νεότερης Ελλάδος, μέσω του ρουσφετιού με εξαγορά των ψήφων, σαν αντάλλαγμα του πολίτη προς τον πολιτικό, που του παρείχε δημόσια εξουσία με τον διορισμό του, κατάσταση που με το χρυσό περιτύλιγμα της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας των κυβερνήσεων, δημιούργησε ένα κράτος απύθμενο, άναρχο και κυρίως αντιπαραγωγικό και εθνικά επιζήμιο, για το σύνολο της κοινωνίας, χωρίς καμία υποτυπώδη αναφορά στο στοιχειώδες δικαίωμα κάθε πολίτη προς εργασία. Γιατί χωρίς ανάπτυξη, δημιουργία θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων και της φοροδοτικής τους ικανότητας, δεν υπάρχει μαθηματικά οικονομική ανάπτυξη.
Ο Ελληνικός λαός εγκλωβισμένος σε εμφυλιοπολεμικά συμπλέγματα δεν μπορεί να αποτινάξει την κυρίαρχη αριστερή θεώρηση των πραγμάτων, που του επέβαλλαν γενεές μέχρι τώρα με καθημερινή πλύση εγκεφάλου. Έτσι που ό,τι δεν προέρχεται από την αριστερή ιδεολογία, ακόμη και κοινωνικά ωφέλιμο να εξοβελίζεται στο πυρ το εξώτερο σαν μίασμα. Ο λαός όμως την πρόοδο την γνωρίζει και τον δρόμο της, αλλά στον κίνδυνο να χαρακτηρισθεί «αντιδραστικός», προτιμά να συστοιχίζεται με την αριστερά, αποφεύγοντας τους κραδασμούς και να σπρώχνει μαζί με τους άλλους την άμαξα στον γκρεμό. Σαν μορφή ιδιόμορφου αυτομαστιγώματός του και αυτοκαταστροφικού ιδεασμού, που ο ίδιος επέλεξε, χωρίς να ενοχλείται ακόμη και αν η πετριά που τον κτύπησε κατακούτελα, τον έστειλε στις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου, ζαλισμένο… (O «νεκροθάφτης» της Αριστεράς).



Και η λύση; Η λύση είναι: ΟΧΙ στις σειρήνες της επανάστασης, ΟΧΙ στα ευνουχισμένα γκεσέμια κομμάτων και κινημάτων, αυτά που αβασάνιστα υπόσχονται σοσιαλισμούς, κομμουνισμούς, καλή κυβέρνηση, μπλα μπλά και κόντρα μπλα μπλά. Τουτέστιν ψέμματα και απιαστα πουλιά. Γιατί τελικά εκτός από το βόλεμα των κολλητών τους, τα πρόβατα που τα ακολουθουν δεν πρόκειται δουν άσπρη μέρα. Ο Ηγεμόνας, την δουλειά του οποίου τελικά κάνουν και για τον σκοπό αυτό τους χρηματοδοτεί και τους παρέχει στήριξη με όλα τα μέσα που διαθέτει, είναι πανίσχυρος και δεν καταπολεμείται με φανταστικές και δονκιχωτικές επαναστάσεις ή ιδεολογίες, που ο ίδιος εφεύρε για να μπερδεύει και να ελέγχει λαούς και κράτη. Μην ξεχνάμε: Στο σύστημα του Ηγεμόνα, ότι κάνεις, αποβαίνει εις βάρος σου. Γι‘ αυτό κάνε τα απολύτως απαραίτητα για το προς το ζείν.

Ας παραδειγματισθούμε απο τον Οδυσσέα, που δεν άκουσε τις Σειρήνες και σώθηκε. Μην ακούμε λοιπόν τις Σειρήνες των Τσίπρα και Λαφαζάνη αν θέλουμε να σωθούμε. Καλύτερα να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας, ενατένιση και περισυλλογή, ν‘ αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι, να δούμε επιτέλους, να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει τριγύρω μας.

Και τι θα συμβεί προσεχώς. Οι σύμβουλοι του Τσίπρα/ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που έθεσε στη διάθεσή του το εβραϊκό κόμμα DIE LINKE και διάφορα Think Tanks του Ηγεμόνα από την Ανγκλία και τις ΗΠΑ, προετοιμάζουν επιμελώς το πολιτικό μέλλον της Ελλάδος: Η πρότασή τους είναι, να γίνουν σύντομα εκλογές, γιατί με την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ η εφαρμογή των σκληρών μέτρων του Μνημονίου ΙΙΙ δεν είναι δυνατή. Γι‘ αυτό εργάζονται πυρετωδώς για την αλλαγή του πολιτικού τοπίου της Ελλάδος, όπου προσεχώς θα κυριαρχούν δύο κόμματα, ένα αριστερομεσαίο κόμμα με τον Τσίπρα και ένα ακροαριστερό κόμμα υπό τον Λαφαζάνη. Και αυτό θα είναι η συνέχιση του παραδοσιακού διπόλου, του διχασμού, της πόλωσης και του κατακερματισμού της κοινωνίας σε ομάδες συμφερόντων και πολιτικοιδεολογικών ψυχώσεων, όπου ο μόνος κερδισμένος θα παραμείνει ο Ηγεμόνας.

Εσείς, σαν πρόβατα που είστε, το βλέπετε; Αν αρχίσουμε να βλέπουμε, δηλαδή να κατανοούμε τα κόλπα του Ηγεμόνα, προτού ξεσπάσουν στην καμπούρα μας, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.


Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου