Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ: ΟΧΙ Ή ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ;;;




ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑ

Το παρόν άρθρο είχε δημοσιευθεί για το δημοψήφισμα του Ιουλίου για να αφυπνίσει τους Έλληνες σχετικά με την Ε. Ε. και την "ηγέτιδα" Γερμανία, πριν ψηφίσουν...Επειδή παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο, το αναδημοσιεύουμε αλλάζοντας στον τίτλο και στο κείμενο την λέξη "δημοψήφισμα" με τη λέξη "εκλογές".

Γράφει η Βενετία Κάντζια

Μέσα στην Ε.Ε., ή έξω…, μέσα στο Ευρώ…ή έξω…, ή μήπως οι Έλληνες … έξω από την… Ελλάδα;;; Πολλές οι απορίες,κρίσιμες οι αποφάσεις… Απαίτηση απελπισίας των ιθυνόντων η επιζητούμενη συνενοχή και συναυτουργία ολόκληρου του Ελληνικού Κυρίαρχου ΛΑΟΥ μέσω των εκλογών….ή Πατριωτικό κάλεσμα μετά το τελεσίγραφο παράδοσης της Πατρίδας για άρνηση και ένα μεγάλο ΟΧΙ σε καινούρια κατοχή;

Χαμός, αγωνία, θυμός, οργή, τρόμος, απελπισία, πανικός, απόγνωση, κομμένη η ανάσα όλων μας όταν φεύγει και όταν έρχεται το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, κρεμασμένοι από τα χείλια των σοφών πολιτικών μας να ακούσουμε: τη σωτηρία ή την καταδίκη μας, τα καινούρια μνημόνια…τι θα φέρνουν άραγε … θα χάσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα … την Πατρίδας μας; Κοιμόμαστε και ξυπνάμε με έναν εφιάλτη, αφού πολλοί από εμάς, για πρώτη φορά αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να μας συμβεί και κάτι τέτοιο. Μια σουρεαλιστική άκομψη και πολύ κακόγουστη επιθεώρηση έσχατης ποιότητας και υπόστασης, μας περιλούζει νυχθημερόν, μας παραλύει και ακινητοποιεί κάθε λογική σκέψη, μας προκαλεί μιαν ατέλειωτη θολούρα … μια βαριά σιωπή και σκοτεινά σκυφτά πρόσωπα.

Μας εκβιάζουν και μας απειλούν με απώλεια εθνικής κυριαρχίας εάν δεν δεχθούμε οριστικά πλέον, την υποδούλωση και τη σκλαβιά. Όμως όλα όσα μας συμβαίνουν, δεν είναι ένα καλοστημένο εγκληματικό παιχνίδι που άρχισε από τη στιγμή που ενθουσιασμένοι και αδιάβαστοι τρέξαμε σαν λιγούρηδες να μπούμε κι εμείς στη λέσχη των Βρυξελλών;; Ποιός έκατσε έγκαιρα να μελετήσει συνθήκες και συμφωνίες πριν την υπογραφή τους; Ή τις αλλαγές που πέρασαν οι κυβερνώντες στο Σύνταγμα ;Αυτά όλα που μας συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, είναι το αυτονόητο και αναμενόμενο αυτής μας της διαχρονικής μας αδιαφορίας και αμέλειας, αλλά και της τυφλής μας εμπιστοσύνης στους 300 καλοπληρωμένους και συχνά αδιάβαστους υπαλλήλους μας.

Παράδειγμα 1ο:

Συνθήκη του Μάαστριχτ, Ν. 2077 / ΦΕΚ 136 Α / 7.8.1992.



Πόσα πολλά είχαν αποφασισθεί από τότε: π.χ. για ιθαγένεια της Ένωσης, ελεύθερη διακίνηση πραγμάτων, ελεύθερη κυκλοφορία και εγκατάσταση στο έδαφος των κρατών μελών, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε δημοτικές και κοινοτικές εκλογές στο κράτος μέλος της καινούρια κατοικίας, ελεύθερη κυκλοφορία εργαζομένων, κεφαλαίων, προοδευτική άρση περιορισμών άσκησης διαφόρων επαγγελμάτων, οικονομική και νομισματική πολιτική, ΕΚΤ, κοινή εμπορική και κοινή πολιτική, παιδεία, επαγγελματική εκπαίδευση και νεολαία, πολιτισμός, υγεία, κλπ. κλπ.! Άπειρα άρθρα της Σύμβασης παράδοσης κυριαρχικών δικαιωμάτων. Πόσους μας προβλημάτισαν όλα αυτά έγκαιρα;;

Πόσοι από εμάς προσέξαμε από τότε κιόλας, τον κίνδυνο απώλειας εδαφικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, μετά από την απελευθέρωση της αγοράς ακινήτων σε αλλοδαπούς υπηκόους χωρών της Ε.Ε. και μάλιστα σε παραμεθόριες περιοχές όπως η Κρήτη;; Ποιος λοιπόν έδωσε τότε την πρέπουσα σημασία;;

Βλ. λοιπόν την έκδοση :

Παραμεθόρια Ακίνητα και Αλλοδαποί – Μελέτες – 22 – Διοίκηση + Πολιτεία, Επιμέλεια Χαράλαμπος Χρυσανθάκης, Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα, 1999.

Μελέτη βασισμένη σε έρευνα στα Υποθηκοφυλακεία Κρήτης σχετ. με αγοροπωλησίες ακινήτων σε αλλοδαπούς- «αδέλφια μας» από χώρες – αρχικά! –χωρών της « κοινής μας πατρίδας Ευρώπης » - και τη σχετική ημερίδα που ακολούθησε ένα χρόνο μετά. Διαβάστε με προσοχή την αγωνία μερίδας των ομιλητών για την απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων επί της γης, αλλά και τις σοβαρές προτάσεις αντιμετώπισης του προβλήματος του ξεπουλήματος ελληνικής γης που θα ακολουθούσε.

Προσέξτε τώρα τα ονόματα αυτών που την υπέγραψαν τότε αυτή τη Συνθήκη του Μάαστριχτ:



Εμείς όλοι τότε πού είμαστε;

Ποιός λοιπόν συνειδητοποίησε από τότε κιόλας, την αρχή της απώλειας της εδαφικής μας κυριαρχίας;

Παράδειγμα 2ο:

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
1975 / 1986 / 2001



Έχουμε άραγε ποτέ σκεφθεί ότι είμαστε ο κυρίαρχος – εργοδότης Λαός, με απόλυτο Συνταγματικό δικαίωμα να απαιτούμε τον απόλυτο σεβασμό από όλους / όλες που διαλέγουμε να μας εκπροσωπούν και φροντίζουν με συνέπεια τα συμφέροντα της Πατρίδας και τα δικά μας.
Αλλά και να τους ελέγχουμε και επαναφέρουμε στην τάξη ;





Με την Αναθεώρηση του 2001, το ακόλουθο άρθρο 28, εναρμόνισε και έφερε καινούριες καταστάσεις σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα της Συνθήκης του Μάαστριχτ (1992). Μέσα στη βλαχο-χαρά μας που μας δέχθηκαν ως "ισότιμους" οι αριστοκράτες της Δύσης, πόσοι από εμάς αναλογισθήκαμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες;


άρθρο 28

Αλλά και με την ίδια Αναθεώρηση, δεν πήραμε καν είδηση το πονηρό περιεχόμενο του Άρθρου 86. Διαβάζουμε λοιπόν:



άρθρο 86

Παράδειγμα 3ο:

Συνθήκη της Λισσαβόνας, Ν. 3671 / ΦΕΚ 129Α / 3.7.2008.



Εδώ, φωτιζόμαστε καλύτερα από τις πιο κάτω πολύτιμες μελέτες:


Μελέτη του Dr. Matthias Rath και συνεργατών, που έχει κατατεθεί και στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης,
( ολόκληρη 301 σελ. )


Από εκδήλωση στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 2012., με τον Dr. Matthias Rath
Και με το ίδιο θέμα ( με ελληνική μεταγλώτισση ).

β. Do you know the truth about the EU ?
Σειρά άρθρων του Βρετανού David Noaks για την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την Ε.Ε.


Και στις δύο αυτές μελέτες, αναλύεται καθαρά και με απόλυτη σαφήνεια ότι η Συνθήκη αυτή, βαφτίστηκε μεν Συνθήκη και όχι Σύνταγμα, - όπως στην πραγματικότητα είναι – για να παρακαμθεί και αποφευχθεί η ανοικτή ενημέρωση των θιγομένων λαών της Ε.Ε. με τα αναγκαία Δημοψηφίσματα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν πριν την επικύρωσή της, εάν λάμβαναν γνώση του πραγματικού της περιεχομένου…

Η ουσία όμως που αποδεικνύεται από τις μελέτες αυτές είναι ότι η Συνθήκη της Λισσαβόνας είναι ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, όπως αυτός του Χίτλερ του 1934, όπου έχουν κατά τουλάχιστον 80% παραδοθεί οι αρμοδιότητες και αποφάσεις των κρατών – μελών - στις μη δημοκρατικά εκλεγμένες ηγεσίες των Βρυξελλών. Έχουν προβλεφθεί τα πάντα ( και το βλέπουμε να εφαρμόζεται!) για τη διάλυση των κυρίαρχων κρατών, που πλέον - ελέω Λισσαβόνας - μετατρέπονται σε οικονομικές ζώνες, σε εταιρείες, σε περιφέρειες που συνομιλούν κατ’ ευθείαν με τις Βρυξέλλες, με ενιαία κεντρικά αποφασισμένη πολιτική σε όλα τα επίπεδα, όπως: οικονομική, δημοσιονομική, νομισματική με το κοινό νόμισμα ευρώ, εξωτερική, αμυντική, ασφάλεια, προστασία, υγεία, παιδεία κλπ. κλπ. με κύριους πάντα στόχους αυτούς που αναφέρονται στο:

+ άρθρο 10Α, παρ. ε:
"την προώθηση της ενσωμάτωσης όλων των χωρών στην παγκόσμια οικονομία μεταξύ άλλων και μέσω της προοδευτικής κατάργησης των περιορισμών του διεθνούς εμπορίου", δηλ. για να καταλαβαίνουμε: της επικράτησης του ΤΙΡΡ, του CETA, του Codex Alimentarius, της ιδιωτικοποίηση των νερών, της Ατζέντα 21, κλπ. κλπ. πολύ ωραία και επίσης στο:

+ άρθρο 10Α, παρ. η:

"την προώθηση διεθνούς συστήματος που θεμελιώνεται στην ενισχυμένη πολυμερή συνεργασία και τη χρηστή παγκόσμια διακυβέρνηση" .

Απόλυτα κατανοητοί και οι δύο αυτοί στόχοι… νομίζω…

Προσέξτε λοιπόν τις αναλύσεις των κ. Rath και Noaks , που καταλήγουν να ερμηνεύουν τη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ως ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟ , με φυσικό αποτέλεσμα όλες, μα όλες οι κυβερνήσεις των μελών της Ε.Ε. να θεωρούνται βάσει της ερμηνείας που δίνουν, ΦΥΤΕΥΤΕΣ, άρα ΆΚΥΡΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και τις εκλογές ανάδειξής τους ΠΑΡΩΔΙΑ, ειδικά μετά την επικύρωση αυτής της Συνθήκης από τα εθνικά Κοινοβούλια. Που σε απλά λόγια, αυτό συνιστά ΚΑΘΑΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, όλων όσων την ψήφισαν αφ’ ενός, αλλά και όλων όσων συνέχισαν να ζητούν την ψήφο του Ελληνικού Λαού και να εκλέγονται και τοιουτοτρόπως να «απολαμβάνουν « όλων των πλεονεκτημάτων της θέσης τους, συνένοχοι όμως πλέον στο έγκλημα του ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ τον οποίο και ανέχονται, παίζοντας με απίθανη αναίδεια το ρόλο τους σε βάρος ολόκληρου του Λαού και της Πατρίδας και σε τελική ανάλυση και απέναντι των άλλων Λαών, των Χωρών αυτής της περιβόητης Ε.Ε. των πολυμήχανων και εγκληματικών καρτέλ.

Ως εδώ λοιπόν έχουμε δύο βασικούς λόγους να έχουμε Συνταγματικό καθήκον, να πρέπει άμεσα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την απάτη και δουλεία των Βρυξελλών, που με τη συνενοχή πάντα και των εντός των τειχών προδοτών και δοσίλογων, αλλά και της δικής μας άγνοιας, αδιαφορίας και ανευθυνότητας:

1. μας έχουν εντάξει και ξεπουλήσει σε ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ, καταργώντας μας προς χάριν τους το ΚΡΑΤΟΣ και το ΕΘΝΟΣ μας ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, βυθίζοντας μας στα μαύρα τάρταρα αυτής της φονικής χαβούζας των Βρυξελλών.

2. μας πωλούν ΟΛΑ μας τα κυριαρχικά δημόσια, κρατικά, εθνικά, ιδιωτικά και προσωπικά δικαιώματα στα χέρια δολοπλόκων εγκληματιών αυτής της παγκόσμιας συμμορίας, εντάσσοντάς μας σε αποικιοκρατικό – ιδιωτικό δίκαιο συμφερόντων.

Διαβάστε όμως προσεκτικά και αυτές και όλες τις υπόλοιπες συνθήκες που έχουν ενσωματωθεί σε αυτή της Λισσαβόνας και μαζί όλοι, ας αποφασίσουμε αν θα προχωρήσουμε συνειδητά στην εθελούσια παραχώρηση της Πατρίδας μας στην απόλυτη κατοχή, σκλαβιά, αφαίμαξη και ολοκαύτωμα. Στις Βρυξέλλες δεν υπάρχει άμβωνας ιεροκηρύκων και κατηχητικού . Υπάρχουν μόνον αδίστακτα πολεμοχαρή κοράκια, που με κάθε είδους βία και αιματηρά μέτρα , καταργούν και εξαφανίζουν ολόκληρους λαούς και έθνη για τα δικά τους άνομα συμφέροντα. Υπάρχουν ακόμα αυταπάτες ότι αυτά προορίζουν και για εμάς;

Προσέξτε ακόμα σε ένα παράρτημα της Συνθήκης αυτής και – κατ’ εξαίρεση του Χάρτη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει ενσωματωθεί σε αυτή - τη σελίδα 2457, στο:

+ ΤΙΤΛΟΣ Ι – Αξιοπρέπεια / άρθρο 2/3.α:

"Ο θάνατος δεν θεωρείται ως επιβαλλόμενος κατά παράβασιν του άρθρου τούτου, εις ας περιπτώσεις θα επήρχετο συνεπεία χρήσεως βίας κατάστασης απολύτως αναγκαίας"…. και…παρακάτω:

+ Στον ίδιο ΤΙΤΛΟ - Ι2/3.γ :
"δια την καταστολήν, συμφώνως τω νόμω, στάσεως ή ανταρσίας".

Ελπίζω να καταλάβατε… τί εννοεί ο ποιητής…

Και τώρα, δείτε ποιοί έχουν υπογράψει και αυτή τη Συνθήκη και στην οποία είναι ενσωματωμένες και όλες οι μέχρι τούδε και ποιοί από αυτούς κόπτονται κυριολεκτικά για την παραμονή της Ελλάδος με ΚΑΘΕ ΘΥΣΊΑ – το τονίζω αυτό!- εντός των κόλπων της Ε.Ε.:



Επειδή για εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες η Ελευθερία ήταν ανέκαθεν ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ, ας τη διεκδικήσουμε ενωμένοι, ενεργοποιώντας όλοι μας το άρθρο 40Α, αυτής της δικής τους Συνθήκης, που μας δίνει όμως τη δυνατότητα να αποχωρήσουμε από τη συμμορία τους, έστω και με αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες.
( βλ. σελ. 2317, άρθρο 49Α )

Αυτή την ενεργοποίηση άλλωστε επιτάσσει στον Ελληνικό κυρίαρχο Λαό το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος, που με απόλυτη σαφήνεια ο καθ’ ύλιν αρμόδιος πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, αξιότιμος Κύριος Βασίλειος Νικόπουλος προτρέπει προς όλους και όλες μας.

Ακούστε την εκπομπή του Κυρίου Κώστα Wills :
+ you tube / 13.6.2015,
ιδιαίτερα μετά την 1.20.00 ΄, που ομιλεί ο Κύριος Νικόπουλος.

Τέλος, ας φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας σχετικά με την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, που ως ΜΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ μετά το 1945, δεν επιτρέπεται να υπογράφει Διεθνείς ή Ευρωπαϊκές Συνθήκες, γεγονός που ακυρώνει για έναν επιπλέον λόγο και τις Συνθήκες της Ε.Ε. των μέχρι την επικύρωσή τους, ελεύθερων, κυρίαρχων και ανεξάρτητων κρατών. Φυσικά θα προσέξατε, στην 1η σελίδα των ΦΕΚ και των δύο αναφερόμενων Συνθηκών, περιλαμβάνεται και κάποιο κράτος με το όνομα Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, το οποίο δεν έχει αναγνώριση ως τέτοιο από πουθενά.



Βενετία Κάντζια



Άννα Μπαλλή


Βενετία Κάντζια (3)



Βενετία Κάντζια
Και βέβαια, δεν είναι μόνον ο Σόϊμπλε, που μιλάει γι αυτό το θέμα!

Η Συνθήκη Ειρήνης που δεν έχει υπογραφεί ακόμα μεταξύ της Γερμανίας, των 4 εγγυητριών Δυνάμεων ( Η.Π.Α., Βρετανία, Γαλλία, Ρωσία ) και των υπολοίπων 50 περίπου με τις οποίες η χώρα αυτή βρίσκεται μέχρι σήμερα σε εμπόλεμη κατάστασηπρέπει να υπογραφεί, γιατί από αυτήν εξαρτάται και η απελευθέρωση της υπόλοιπης Ευρώπης, θα ανοίξει το δρόμο:

1. στην αποκατάσταση του Διεθνούς Δικαίου, που υπογράφτηκε το 1945, στη Γερμανία οπότε θα πρέπει να διαλυθούν και οι 250 στρατιωτικές βάσεις των Η.Π.Α. ( που ιδιαίτερα στις μέρες μας αναβαθμίζονται τάχιστα, με όλους τους κινδύνους που αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια της Ευρώπης ) λόγω του ακόμα υφιστάμενου κατοχικού καθεστώτος.

2. στην απελευθέρωση ολόκληρης της Ευρώπης από τη δικτατορία των Βρυξελλών, της Λισσαβόνας και των καρτέλ που την εμπνεύστηκαν και προσπαθούν εκβιαστικά να επιβάλλουν, γιατί πάνω σε αυτό το τεράστιο ψέμα πάνω στο οποίο είναι χτισμένη η Γερμανία μετά το τέλος του 2ου Π.Π, είναι κατασκευασμένο και το μαφιόζικο οικοδόμημα της Ε.Ε.

3. στην ακύρωση όλων των αγοραπωλησιών κυρίαρχης ελληνικής γης, σε ξένους υπηκόους, με πλέον την απαγόρευση μεταβίβασης, πώλησης, κληρονομίας ακινήτου περιουσίας αποκτηθείσας βάσει όλων των μέχρι σήμερα Συνθηκών της Ε.Ε.

4. στη συμπόρευση και συνεργασία με όλους τους λαούς της Ευρώπης που αγωνιούν το ίδιο για την τύχη και το μέλλον τους, στη βάση πλέον ελεύθερων, ανεξάρτητων, κυρίαρχων κρατών με δικό τους νόμισμα και μάλιστα με επιθυμία τους το Ελβετικό Σύστημα Διακυβέρνησης (Καποδιστριακό!) κατά το πρότυπο αρχαίας ελληνικής αμφικτιονίας, όπως πολύ έντονα διακηρύττουν προσωπικότητες και κινήματα πολιτών σε Γερμανία και Αυστρία. Αυτό βέβαια προϋποθέτει την έξοδο από την Ε.Ε. και το Ευρώ, αλλά και τον λίαν πολεμοχαρή μηχανισμό του ΝΑΤΟ, πράγμα που το έχουν πολύ καλά καταλάβει και στις δύο αυτές χώρες. Ιδιαίτερα στην Αυστρία, που από την 24.6.2015 μέχρι και την 1.07.2015 διεξήχθη η 2η φάση της διαδικασίας έκφρασης της θέλησης του κυρίαρχου λαού, με συλλογή υπογραφών, απαραίτητη προϋπόθεση για το σχετικό αίτημα που θα κατατεθεί στη Βουλή της χώρας, για ψήφιση νόμου που θα κατοχυρώνει το δικαίωμα του δημοψηφίσματος και ειδικά σε αυτήν την περίπτωση για το αίτημα της εξόδου της Αυστρίας, από την Ε.Ε., το Ευρώ αι το ΝΑΤΟ, αίτημα που όλο και πιο συχνά ακούγεται και στην ίδια τη Γερμανία, Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται να ξεπερνούν τις 261.159 υπογραφές ! (στόχος ήταν οι 100.000 )!

5. στην ουσιαστική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου, των πολεμικών αποζημιώσεων, της επιστροφής των αρχαιολογικών θησαυρών, γιατί σε μια πλέον ελεύθερη Γερμανία, θα υπάρχει και ελεύθερη κυβέρνηση ( που δεν υπάρχει σήμερα), που θα αναγκασθεί να αναλάβει με υπευθυνότητα, - αλλά και θα μπορεί πλέον - τις βαριές της ευθύνες και υποχρεώσεις. Η σημερινή, όπως και όλες οι μέχρι σήμερα κατ’ όνομα « κυβερνήσεις « της Γερμανίας, δεν είναι παρά εταιρείες διαχείρισης όλων των υπολοίπων εταιρειών που αποτελούν την όλη δομή του δήθεν « Γερμανικού « Κράτους, που αποστολή έχει τη διαχείριση του πλούτου και των οικονομικών αυτής της ακόμα υπό κατοχή χώρας, κατ’ εντολή και στο όνομα και τα συμφέροντα του κατακτητή και κατόχου της.

6. στην ακύρωση όλων των συμφωνιών με τους οικονομικούς μας δυνάστες και κατακτητές ( στην ουσία στην Πατρίδα μας έχουμε πλέον την προσπάθεια ολοκλήρωσης των στόχων του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου ), της απόλυτης κατοχής των καρτέλ όπως και τότε , π.χ. με:

α. την επιδιωκόμενη διαχείριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Εταιρεία που φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον περίεργο κ. Φούχτελ( Arvato?? ) . Διαβάστε το ερωτηματολόγιο προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα καταλάβετε…


β. τη διαχείριση του συστήματος Υγείας από το Γερμανικό συγκρότημα Asklepios, γι αυτό άλλωστε συντελείται και η διάλυσή του για να το πάρουν … χαριστικά…






γ. για την ακύρωση του ξεπουλήματος εθνικής και δημόσιας/κρατικής περιουσίας της Ελλάδος μέσω ΤΑΙΠΕΔ και μάλιστα στις πολλές περιπτώσεις που βγαίνουν στο σφυρί, χωρίς τίτλους κυριότητας και ιδιοκτησίας, ακόμα και σε περιπτώσεις ιδιοκτητών γαιών, με έγκυρους και αναγνωρισμένους τίτλους προ του 1800, χωρίς την ενημέρωση ή συγκατάθεσή τους.

δ. για την εκ νέου διεκδίκηση όλων των ακινήτων που χάθηκαν λόγω «κατοχικών» πωλήσεων ή αναγκαστικών πλειστηριασμών, όπως έγινε με νόμο για τις κατοχικές πωλήσεις που έγιναν από ανάγκη κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π.. Πολλοί ιδιοκτήτες κατάφεραν τότε και επανέκτησαν μετά από δικαστικούς αγώνες ακίνητα που είχαν πωλήσει λόγω ανάγκης για ένα κομμάτι ψωμί. Κάποιοι άλλοι όμως, προτίμησαν συμβιβαστική λύση με επί πλέον πληρωμή, που προσέγγιζε την τιμή αγοράς του ακινήτου τους. Κάπως έτσι χάνονται ακίνητα τα τελευταία χρόνια με την κρίση που μας δημιούργησαν και που κάποια στιγμή θα πρέπει να διεκδικηθούν εκ νέου, με κάποιο ανάλογο τρόπο.

ε. για την παραπομπή στη δικαιοσύνη όλων ανεξαιρέτως των υπεύθυνων με ακόλουθη κατάσχεση της περιουσίας που απέκτησαν παράνομα,

στ. για διεκδίκηση επιστροφής και αποζημίωσης από τους «θεσμούς» όλων των παρανόμως εκβιασθέντων και πληρωθέντων μέχρι σήμερα ποσών, όπως ήδη αρχίζει να αποδεικνύει η έρευνα της Επιτροπής Διαφάνειας του Λογιστικού Ελέγχου που έχει συστήσει η Βουλή.

ζ. για την απονομή και αποκατάσταση του δικαίου στην Πατρίδα μας και ιδιαίτερα σε όσους/όσες υπέστησαν τη μεγαλύτερη βλάβη και τις πιο αιματηρές συνέπειες, όπως τις οικογένειες των χιλιάδων που η απελπισία
οδήγησε στην αυτοκτονία, την οικονομική εξαθλίωση, την καταστροφήτης υγείας του κλπ. κλπ.

η. για την διεκδίκηση μη πώλησης, μεταβίβασης ή κληρονομίας, ακινήτωντα οποία αποκτήθηκαν ελέω αυτών των παράνομων Συνθηκών σε ξένους πολίτες, με όρο την κατοχή των εν όσο ζουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, χωρίςπεραιτέρω δικαίωμα, με αναγκαστική πλέον μετά το θάνατό τους επιστροφή τους στον πρώην ιδιοκτήτη και εάν αυτός δεν υπάρχει στο Ελληνικό κράτος. Η εδαφική μας κυριαρχία, πρέπει να επανακτηθεί και σε αυτόν τομέα, με βάση τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.

Τώρα, ας ασχοληθούμε για λίγο και πάλι με τη Γερμανία, με το τι είναι, αλλά και το τι δεν είναι η χώρα αυτή, παραθέτοντας λίγα βασικά στοιχεία, τα οποία μας πηγαίνουν ακόμα πιο κοντά στον πυρήνα του προβλήματος, όχι μόνο της ίδιας της χώρας αυτής, αλλά και όλων των χωρών της Ε.Ε. και φυσικά και αυτό το τεράστιο, το δικό μας, που αναγκαζόμαστε να έχουμε μαζί της.

Δυο τουλάχιστον φορές, το «Συνταγματικό» Δικαστήριο της Καρλσρούης έχει με τις Αποφάσεις του, π.χ. του 1973, αλλά και του 1975 επιβεβαιώσει τη συνεχιζόμενη νομιμότατη ύπαρξη του προ του 1937 Γερμανικού Κράτους δηλαδή, στην τότε ολόκληρή του Επικράτεια, που όμως δεν έχει μέχρι την υπογραφή της τελικής Συνθήκης Ειρήνης και το τέλος της μέχρι και σήμερα κατοχής της, τον αναγκαίο διοικητικό / εκτελεστικό/κρατικό μηχανισμό. Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία Γερμανίας, αποτελεί μόνον ένα μέρος αυτής της όλης επικράτειας, ευρισκόμενη ακόμα σε αμερικάνικη κατοχή, με το υπόλοιπο τηςεπικράτειας σε πολωνική ή ρωσική διαχείριση. Η ΟμοσπονδιακήλοιπόνΔημοκρατία της Γερμανίας, είναι ως εκ τούτου, ένα τεχνητό προσωρινό μόρφωμα, το οποίο δεν έχει ουδεμία κρατική υπόσταση, ως κατεχόμενο έδαφος και φυσικάκανένα απολύτως νομικό δικαίωμα να εκπροσωπεί το ευρισκόμενο ακόμα σεισχύ Γερμανικό προ του 1937 κράτος .( Μην το μπλέκουμε με το 3ο Ράιχ του Χίτλερ)!

Με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης της 3.Φεβρουαρίου 2012 ( Γερμανία εναντίον Ιταλίας, με παρεμβαίνουσα την Ελλάδα ) και με Πρόεδρο τον Κύριο Hisashi Owada (www.icj-cij.org ), για μια ακόμη φορά, Δικαστήριο επιβεβαιώνει το γεγονός της μη ύπαρξης και της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, αλλά και χώρας με το όνομα Γερμανία, ως κυρίαρχου Κράτους. Στη δε προσφεύγουσα Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, επειδή η υπόστασή της είναι αυτή μιας απλής εταιρείας, της αναγνωρίσθηκε το δικαίωμα της ασυλίας σε όλα τα επίπεδα, δικαιώνοντας την, σε βάρος της Ιταλίας. Δεν δικαιώθηκε δηλαδή η ΟΔΓ ως κυρίαρχο κράτος, αφού δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Φαίνεται λοιπόν λογικότατη αυτή η απόδοση ασυλίας, φ’ όσον η χώρα είναι αποδεδειγμένα μια διαχειριστική οικονομική εταιρεία, που έχει συσταθεί να προστατεύει τα συμφέροντα του κατακτητή, που επί πλέον ούτε καν υπήρχε την εποχή του πολέμου, αλλά και ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπόλογος ευθυνών και αποζημιώσεων, λόγω του τότε πολέμου. Αυτό δηλώνει ότι οι διεκδικήσεις των αποζημιώσεων, του κατοχικού δανείου και της επιστροφής των κλαπέντων θησαυρών, θα έπρεπε να απευθύνονται προς το ακόμα νόμιμο Γερμανικό Ράιχ, που όμως εξακολουθεί να μη μπορεί να λειτουργήσει ως Κράτος, όπως ήδη αναφέραμε. Η δε Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και έως την υπογραφή της τελικής – πραγματικής Συνθήκης Ειρήνης, δε δύναται να θεωρηθεί ως νόμιμος διάδοχος του Γερμανικού Ράιχ, για να μπορεί να αναλαμβάνει την ευθύνη των άνομων και εγκληματικών πράξεων της προγενέστερης κυβέρνησης σύμφωνα με το ισχύον Διεθνές Δίκαιο.

Με όσα λοιπόν αναλύσαμε μέχρι τώρα, τίθενται σοβαρότατες αμφιβολίες όσον αφορά τη διαχρονική συνεργεία και συνενοχή, αλλά και συμμετοχή σε εγκληματική σύσταση συμμορίας, σε βάρος όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των λαών, από όλες τις κυβερνήσεις, όχιμόνον της Ελλάδος, αλλά και όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις των χωρών μελών της Ε.Ε., οι οποίες συνειδητά ή όχι, έχουν αμελήσει να καταγγείλουν την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας σε Διεθνή Δικαστήρια, π.χ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ότι παράνομα απολαμβάνει όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται σε κυρίαρχα κράτη, ενώ όπως αναλύσαμε δεν είναι παρά μια αξιολύπητη εταιρεία, που δεν επιτρέπεται να υπογράφει ούτε διεθνείς ούτε ευρωπαϊκές συνθήκες μεταξύ κυρίαρχων κρατών, που βέβαια πρέπει να είναι όλα το ίδιο ισότιμα, ενώ αυτή δεν μπορεί να είναι.

Ανεχόμενοι λοιπόν αυτό το γεγονός:

1. γιατί εκπλησσόμαστε όταν μας φέρονται με αυτό τον απαίσιο τρόπο; Και ποιοί ; αυτοί που και οι ίδιοι έχουν δημόσια δηλώσει την κατάσταση της πατρίδας τους Γερμανίας και τη θέση αυτής της ίδιας της καγκελαρίου, που στην ουσία είναι η προϊσταμένη αυτής της εταιρείας; Eιδικά ο κύριος « αντικαγκελάριος» που π.χ. το 2011 ούρλιαζε για την «εταιρεία» πουείναι η πατρίδα του και για την «προϊσταμένη» της, που κατά σύμπτωση παίζει το ρόλο της «μαϊμούς – καγκελαρίου» του!


2. γιατί μας ενοχλεί η άρνηση ανάληψης και εκπλήρωσης ευθυνών, όπως των αποζημιώσεων, του δανείου, της επιστροφής των θησαυρών κλπ. από μια εταιρεία που το παίζει κράτος που δεν είναι, που όμως το ανεχόμαστε, το κρύβουμε και συνεχίζουμε να συνεργούμε σε αυτό, να εκβιαζόμαστε και να φέρνουμε την Πατρίδα μας και τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό στην απελπισία, την εξαθλίωση, τη γενοκτονία, την εξαφάνιση με τα άνομα και εκβιαστικά παιχνίδια αυτών που κρύβονται πίσω της;;

3. γιατί της έχουμε επιτρέψει να υπογράφει μαζί με κυρίαρχα κράτη, συνθήκες και συμβάσεις, αν και είναι εταιρεία και να παίζει τον ηγετικό και καταπιεστικό ρόλο σε βάρος και του γερμανικού λαού, γιατί δεχόμαστε ότι ως «επίσημη» κυβέρνησή του ( που δεν είναι) τον εκπροσωπεί και τα κάνει όλα στο όνομά του, αλλά και όλων των υπόλοιπων λαών, πάντοτε όμως κατά διαταγή αυτού που την κατέχει εδώ και 70 χρόνια και της επιβάλλει αυτό το ρόλο, δημιουργώντας μας, ατέλειωτα και πολύ σοβαρά προβλήματα;;

Να πιστέψουμε ότι δεν γνωρίζουμε, ή ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την απάτη;

Ως πότε θα καλύπτουμε με τη σιωπή και συνενοχή μας αυτή την κατάσταση;;
Ως πότε θα αφήνουμε τους λαούς μας, έρμαια της κίτρινης προπαγάνδας συγκεκριμένων τεράστιων καρτέλ των ΜΜΕ, διεθνών, ευρωπαϊκών, δικών μας;;
Ως πότε ο πολιτικός και ο νομικός κόσμος θα μας παραπλανά, μη ανοίγοντας το φάκελο αυτό της Γερμανίας;;
Ως πότε θα στρώνουμε κόκκινο χαλί , όταν μας επισκέπτονται ο «Πρόεδρος», η «Καγκελάριος», ο κάθε ανύπαρκτος ουσιαστικά «υπουργός» τους και ως πότε θα αφήνουμε να μας διαλύουν και να θέλουν να μας καταλάβουν και καταβροχθίσουν ως αδίστακτοι κατακτητές, ενώ στην ουσία εντολές εκτελούν και την αμοιβή τους παίρνουν γι αυτό;;


Ως πότε, ενώ θέλουμε και επιμένουμε να θέλουμε να μείνουμε ισότιμα κιόλας μέλη σε αυτή την Ε.Ε. ( τρομάρα μας! ) αφ’ ενός θα ανεχόμαστε την ανύπαρκτη νομικά Γερμανία, με όλες τις τραγικές συνέπειες που αναφέραμε,

Από την άλλη και εφ’ όσον θέλουμε να την αναγνωρίζουμε ως κράτος, σκόπιμα ή όχι αγνοούμε το:

Πρωτόκολλο /Καταστατικό της ΕΤΕΠ, αρ. 12, της Συνθήκης της Λισσαβόνας, ( σελ. 2380, στο ΦΕΚ 129Α / 3.07.2008, άρθρο 3,που επιβάλλει την αναφορά και « κάθε οικονομική πληροφορία η οποία περιέχεται στους ετήσιους λογαριασμούς που καταρτίζονται από το διοικητικό συμβούλιο ( εννοεί της ΕΤΕΠ = ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ), απεικονίζουν πιστά την οικονομική κατάσταση της Τράπεζας, όσον αφορά τόσο τα στοιχεία του ενεργητικού όσο και τα στοιχεία του παθητικού, καθώς και τα αποτελέσματα των πράξεων της και τις ταμειακές ροές κατά το υπό εξέταση οικονομικό έτος». Εδώ, δηλ. δεν θα πρέπει να αναφέρονται στους ετήσιους ισολογισμούς/προϋπολογισμούς και των δύο κρατών μας: από την μια, εκ μέρους της Γερμανίας, εάν και εφ’ όσον ( αυθαίρετα πάντα) τη δεχόμαστε ως κυρίαρχο κράτος, τουλάχιστον τα ποσά που αναφέρονται σε άρθρο της εφημερίδας ΑΥΓΗ της 14.01.2015 :




σύνολο 170 δις., από τα οποία 110 δις. είναι λόγω αποζημιώσεων και τα υπόλοιπα 60 δις. το κατοχικό δάνειο, που μας χρωστάει. Από δε τη μεριά της η Ελλάδα δεν έπρεπε και αυτή να δηλώνει επίσημα ότι έχει να λαμβάνει αυτά τα ποσά από τη Γερμανία;; Αυτό μήπως αποδεικνύει ως είναι φυσικό, ότι ως οικονομική διαχειριστική Εταιρεία, δεν έχει καμία σχέση και υποχρέωση να δηλώνει κάτι τέτοιο, από την άλλη την Ελλάδα,συνεχώς να την απειλούν τα αδίστακτα καρτέλ και συμφέροντα πουμε την προϊσταμένη κυρία Μέρκελ , τους υπουργούς, βουλευτές και κόμματα συνενόχους της στην Εταιρεία, που όλοι παρουσιάζονται παράνομα ως κράτος, και ξέρουν μόνο να ΑΠΑΙΤΟΥΝ και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ να ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ από την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΟΝΟΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Και ΑΥΤΑ ΟΛΑ μέσα στο ίδιο μας το ΣΠΙΤΙ! ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!

Μήπως μέρος από τους εκβιασμούς αυτούς έχει να κάνει με τις υπογραφές που απαιτούν να πέσουν για την ανάληψη π.χ. της διαχείρισης όλων των Δήμων από Εταιρεία που κρύβεται πίσω από τον κ. Φούχτελ, την Ελληνο - γερμανική Συμμαχία, τους Περιφερειάρχες και Δημάρχους με τα αλλότρια συμφέροντα;; ή πίσω από την ανάληψη της διαχείρισης του συστήματος υγείας; ή……..ή…..

Όσο λοιπόν συνεχίζουμε να καλύπτουμε την πραγματική αδυναμία εκ των πραγμάτων, της δυνατότητας να μπορούν να εγγράφονται, στους ετήσιους ισολογισμούς των κρατών-μελών ποσά όπως δάνεια ή άλλες οφειλές, όπως αυτό συμβαίνει αφ’ ενός με την Εταιρεία Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και αφ’ ετέρου με την Ελλάδα, που ως εκ τούτου δεν μπορεί επίσης να εγγράψει στο δικό της ετήσιο ισολογισμό, αυτά τα ποσά, που μας οφείλονται, γιατί και στην ουσία και στην πράξη ΔΕΝ της τα οφείλει αυτή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επαναλαμβάνω, αλλά η ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα προκύψει μετά την υπογραφή της ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ και την οριστική και νόμιμη διευθέτηση του Γερμανικού προβλήματος, όπως αυτό προβλέφθηκε και υπογράφτηκε μετά το τέλος του 2ου Π.Π. 

Οτιδήποτε άλλο, κάνει τελείως άπελπι και μάταιη ίσως κάθε προσπάθεια διεκδίκησης των αποζημιώσεων, του κατοχικού δανείου, της επιστροφής των θησαυρών… Γιατί ο κύριος λόγος είναι η υπογραφή αυτής της τελικής Συνθήκης Ειρήνης, πρώτα με τις 4 εγγυήτριες Δυνάμεις (Ρωσία, Η.Π.Α., Μ. Βρετανία, Γαλλία ) και μετά, με τις υπόλοιπες 50 ( τόσες ήταν στο τέλος του 2ου Π.Π.- Πόσες είναι σήμερα, μετά τις διάφορες διασπάσεις, δύσκολο να πούμε) και με τις οποίες – όπως έχουμε γράψει – ευρίσκεται ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση και κατάπαυση πυρός, (υποτίθεται!) σύμφωνα πάντα με την αναφορά στο σχετικό κατάλογο των Ηνωμένων Εθνών.

Άρα, νομίζω με την απλή λογική και όχι τη νομική, που ούτε διαθέτω, αλλά και ούτε διεκδικώ, νομίζω ότι είναι ανώφελο και άσκοπο να χτυπάμε μια χώρα που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να λειτουργήσει ως έχουσα νομική υπόσταση κυρίαρχου κράτους. Αν συνεχίζουμε να το κάνουμε, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

1. Ή οι κυβερνώντες μας, από άγνοια, φοβούμενοι, ή εκβιαζόμενοι για δικούς τους λόγους ο καθένας, ψευδόμενοι και κοροϊδεύοντας τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , τον πραγματικό ΕΡΓΟΔΟΤΗ αυτών που αποφασίζουν για την τύχη του και που ο ίδιος τους εξασφαλίζει παχυλούς μισθούς και μια σειρά από απίθανα πλεονεκτήματα, από άγνοια λοιπόν, οι κυβερνώντες μας, δεν έχουν καν διαβάσει τα πραγματικά της Γερμανίας και όχι αυτά που κάποιοι θέλουν να γνωρίζουμε, αλλά ούτε και τις Συνθήκες της Ε.Ε. και της δημιουργίας ενός απίθανου Γκουαντάναμο σε όλη της την επικράτεια, με το ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ , προοίμιο και προθάλαμο σε όσα μας περιμένουν με την ΑΤΖΕΝΤΑ 21:




οπότε και παρασύρονται και μας παρασύρουν άθελά τους μαζί στο γκρεμό που οδηγούμεθα μαθηματικά και πρέπει άμεσα να σταματήσουν αυτή την κατηφόρα, μιλώντας ανοιχτά στον Ελληνικό Λαό, που οφείλει και έχει Συνταγματικό δικαίωμα να γνωρίζει, ή

2. συνειδητά, μετέχουν σε αυτό το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και ΚΑΘΟΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ COLPO GROSSO, που όμοιοτου δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στην ιστορία του Ελληνισμού και που τεκμηριώνει επί πλέον λόγους ΔΙΑΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, που ΚΑΛΟΎΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Άλλοι είναι τότε οι τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης αυτής και γιαυτό είναι απαραίτητη και απόλυτα αναγκαία :
- η αναζήτηση σωστής γνώσης
- η συσπείρωση
- οι ειρηνικές διαδικασίες αντιμετώπισης όλων μας των προβλημάτων
- συνειδητοποίηση της μεγάλης ευθύνης της εγκληματικής σιωπής πουμας έχουν επιβάλλει: κυβερνήσεις, καρτέλ, ΜΜΕ, για όλα τα θέματα, κυρίως αυτά που αναφέρονται σε αυτό μου το κείμενο
- χέρι συμφιλίωσης με τους λαούς
- άρνηση και απαλλαγή από τη δόλια κίτρινη προπαγάνδα που μας επιβάλλουν για να χτυπιόμαστε μεταξύ μας οι λαοί και να επωφελούνται
οι πάντα ίδιοι "κάποιοι".
- νηφαλιότητα, θάρρος, αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία
- απαίτηση να μας ανοίξουν ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ που μας αφορούν απόλυτα.

Προς χάριν λοιπόν της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης, της Ειρήνης και της προστασίας και απελευθέρωσης της Πατρίδας μας ας διεκδικήσουμε τα αυτονόητα του άρθρου 120 του Συντάγματος, ακολουθώντας τα σοφά λόγια του Κυρίου Νικόπουλου, για να γίνουμε σύντομα ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, δίνοντας ένα τέλος στη σκλαβιά, τον εφιάλτη και την τυραννία που μας έχουν ετοιμάσει και με την απόλυτη προσπαθεί να μας επιβάλλει η μαφία των καρτέλ και οι συνεργάτες τους, εντός και εκτός των τειχών!

Εμπεδώνουμε σωστά το Ακροτελεύτιο Άρθρο 120 του Καταστατικού μας Χάρτη και προχωρούμε με θάρρος και το κεφάλι ψηλά!



Καταλήγοντας λοιπόν, ας σκεφθούμε με σύνεση την ερχόμενη Κυριακή! Ο αγώνας μας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, προμηνύεται μακρύς και επώδυνος. Δεν θα τους τη χαρίσουμε αυτή την αγαπημένη Πατρίδα! Και ας έχουν εγκληματικά πεισμώσει κάποιοι για να ολοκληρώσουν αυτό που δεν κατάφεραν πριν 70 χρόνια. Σήμερα είναι και κάπως αλλιώς τα πράγματα και προ πάντων έχουν αρχίσει να κατανοούν οι λαοί: έχουμε πολλούς συμμάχους και θα έχουμε συνεχώς και περισσότερους, σε αυτό τον τόσο δίκαιο αγώνα, που σε τελική ανάλυση, τους αφορά και αυτούς το ίδιο.

Εάν το θέλουμε βαθιά και το πιστεύουμε με όλη μας την ψυχή, θα τα καταφέρουμε και θα την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Αθήνα, 3. Ιουλίου 2015

Βενετία Κάντζια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου