Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΠΕΡΙ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ....


Στα πεταχτά οι εκλογές για να μη μάθει ο λαός την αλήθεια για το Μνημόνιο




Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Οι αρπαχτές θέλουν τις δουλειές να γίνονται στα γρήγορα. Στους 7 μήνες διακυβέρνησης “ποιότητας” ο ψευταράς Τσίπρας έμαθε ότι ο κόσμος τη τελευταία στιγμή πάντα δέχεται τα πάντα με ανακούφιση και ότι οι καλύτερες δουλειές γίνονται στα γρήγορα πετώντας τη μπάλα αλλού. Ο μπαρμπα-Γιάννης Βαρουφάκης υπήρξε ένας χρήσιμος ηλίθιος, που απο εγωισμό δεν θέλει να το καταλάβει ακόμη. Θα το καταλάβει. O Τσακαλώτος κάτι πάει να πιάσει.

Στις εκλογές θα έπρεπε να συζητηθεί προεκλογικά το τί υπέγραψε ο Τσίπρας και οι μνημονιακοί του συνεργάτες (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Κάτουρο του Δήμου, ΑυγοΧτυπημένος κλπ). Αυτό ο ψεύτης Τσίπρας και όχι μόνο δεν θέλει να συμβεί.

Ο ΠτΔ για τον οποίο όλοι είχαν συμφωνήσει απο το Σεπτέμβρη του 2014, αφού είναι μια παρέα, επιθυμεί να γίνουν στα γρήγορα. Ξέρει τι κάνει και είναι φανερό για ποιόν δουλεύει.

Ο Χρεοκόπης Παυλόπουλος ένας αποτυχημένος πολιτικός που διόρισε όταν ήταν υπουργός χιλιάδες στο δημόσιο συνεισφέροντας στην καταβύθιση της Ελληνικής οικονομίας, αφού έκανε το πρόσφατο συνταγματικό ατόπημα για το οποίο ευτυχώς μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει απτόητος να αποδεικνύει ότι μόνο θεματοφύλακας του πολιτεύματος δεν είναι.

Είναι ηλίθιο ο Παυλόπουλος των λαγουμιών να μιλάει για την ανάγκη να γίνουν οι εκλογές με λίστες στις 27 αντί στις 20 Σεπτέμβρη, διότι πρέπει να ληφθούν εντός του Οκτωβρίου αποφάσεις (αυτές για τις οποίες υπέγραψε ο ψευταράς Τσίπρας), αφού αυτό αφορά πολιτική του εκτίμηση (κάτι υποκειμενικό) και φυσικά δεν είναι δουλειά του να το κάνει. Για τα εξοπλιστικά στα οποία εμπλέκεται ο γιός του (των λαγουμιών και αυτός;) κατά τη βουλευτή Ραχήλ Μακρή δεν λέει ούτε κουβέντα. Σημείο ενοχής. Είναι πολλά τα Φράγκα…

Δεν μπορεί να γίνουν εκλογές χωρίς να υπάρχει χρόνος να γίνουν παρουσιάσεις και συζητήσεις επί των προγραμμάτων όλων των κομμάτων, ακόμη και του Ποταμιού ή των ΑΝΕΛ της αυγουλάδας.

Θα μου πείτε για ποια προγράμματα να μιλήσουν οι χλεχλέδες. Μπορούν να μιλήσουν μετά από μισό αιώνα συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αφού έκλεισαν όλες της Ελληνικές βιομηχανίες και αφού μοίρασαν τα λεφτά του ΕΣΠΑ σε αντιπαραγωγικές επιλογές, μισθούς και άχρηστες επιδοτήσεις, σε επιστημονικά projects χωρίς σχέδιο για παραγωγική ανασυγκρότηση; Αυτό και  αν είναι υποκρισία. Και όμως, χτες άκουσα στο ΣΚΑΙ να το κάνει ο Βενιζέλος (πρώην Τούρκογλου) της Στρογγύλης και των διεθνών υδάτων της Ελληνικής ΑΟΖ και των Χημικών στη Μεσόγειο, στα οποία παράνομα προκηρύσσονται μέχρι σήμερα άδειες για έρευνες υδρογονανθράκων…!

Τι ξέρουν αυτά τα όντα από παραγωγή; Όσα ο Κώλος της Μαιμούς από Χειροτεχνία. Γιατί μιλούν αφού δεν ξέρουν; Aπλό… Γιατί, Παραγωγική Ανασυγκρότηση = Tράπεζα Ανάπτυξης + Λεφτά του ΕΣΠΑ

Ανάμεσα σε όλες τις λαμογιές άρχισε και η πολιτική ανανέωση. Όλα τα λαμόγια επιστρέφουν να διαγωνισθούν, ενώ στα Νέα Ταλέντα αποφασίστηκε και ο Λεβέντης να μπει στη Βουλή. Αυτό σημαίνει, ότι τα κέντρα των ντόπιων συμφερόντων δεν επιθυμούν ισχυρές κυβερνήσεις, για να υπάρχει δικαιολογία για όσα θα γίνουν στην Ελλάδα αλλά και για να προστατεύουν φτηνότερα και ασφαλέστερα τα συμφέροντα και τα προνόμια τους. Διαίρει και βασίλευε εκ των όπισθεν…

Η Ελλάδα θα τρελαθεί στις εντολές σχηματισμού κυβέρνησης. Ο Χρεοκόπης Παυλόπουλος των λαγουμιών για το λόγο αυτό επιλέχτηκε, για να κάνει το σύνταγμα γραβιέρα.

Το κάψιμο του Καρνάβαλου δεν είναι μακρυά. Λεφτά για αυγά δεν θα υπάρχουν… Θα πέσει πολύ ξύλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου