Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΟΥΤΕ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!



Σύμφωνα με πληροφορίες, υπουργός Οικονομικών της υπηρεσιακής κυβέρνησης θα αναλάβει ο Γ. Χουλιαράκης που συμμετείχε και στην διαπραγματευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να φτάσουμε στο πιο σκληρό μνημόνιο που έχει υπάρξει ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα! 

Βλέπετε οι νεοταξίτες δεν εγκαταλείπουν το υπουργείο Οικονομικών της κατεχόμενης Ελλάδας ούτε για τις 20 μέρες  της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Διότι αν βρεθεί εκεί έστω και για 20 μέρες ένας πατριώτης, μπορεί να αποκαλύψει όλο το ψεύδος του χρέους και να τους κάνει ζημιά ανεπανόρθωτη...Οπότε θέλουν υπουργό Οικονομικών έναν "δικό τους" και τέτοιος είναι ο Γ.Χουλιαράκης. 

Για τον Χουλιαράκη, τον συριζαίο Χαρδούβελη όπως τον αποκαλέσαμε, έχουμε γράψει όταν ανέλαβε διαπραγματευτής του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ, κλείνοντας με μιά πρόβλεψη που δυστυχώς επαληθεύτηκε: 

"Κοντολογίς πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο και από την λάιτ αντιμνημονιακή και ροζουλί αριστερή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην παλιά κακή ψυχρή και ανάποδη μνημονιακή δωσίλογη και κατάμαυρη πολιτική των Σαμαροβενιζέλων...
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ " 

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΟΓΧΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου