Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...


ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ:"ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΔΡΑΧΜΕΣ Ή ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ"



Με οργή αντέδρασε η Μόσχα στα απίστευτα δημοσιεύματα και στην σχετική ερώτηση των "πανέξυπνων" βουλευτών της ΝΔ περί δήθεν αιτήματος βοήθειας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα προς τον Β.Πούτιν για να του δώσει δάνειο 10 δισ. ευρώ για να τυπώσει .... δραχμές!

Ταυτόχρονα από ρωσικής πλευράς τέθηκε και πάλι (εμμέσως πλην σαφώς) το ερώτημα: "Γιατί δεν μας ζήτησε βοήθεια ο Έλληνας πρωθυπουργός;"!

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Itar Tass, διέψευσε κατηγορηματικά τις φαντασιοπληξίες των γνωστών κέντρων...

"Ουδέποτε ο Α.Τσίπρας ζήτησε από τη Μόσχα οικονομική βοήθεια για να τυπώσει δραχμές, αλλά και γενικότερα ουδέποτε μας ζήτησε κάποιου είδους βήθεια, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν" είπε ο Ν.Πεσκόφ.

Το δημοσίευμα-προβοκάτσια της εφημετίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" παρακίνησε κάποιους βουλευτές "ξυράφια" της ΝΔ να καταθέσουν  σχετική ερώτηση στην Βουλή. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το κόμμα αυτό διαλύεται...

Στο δημοσιευμα υποτίθεται ότι ο Α.Τσίπρας ζήτησε 10 δισ. ευρώ από τον Β.Πούτιν για να τυπώσει δραχμές, αλλά αυτός δεν του τα έδωσε.

Εμείς πρώτοι γράψαμε από την 1η Ιουλίου 


και στις 10 του μηνός ο ίδιος ο Πούτιν δήλωσε 


Το ερώτημα είναι γιατί δεν ζήτησε, γενικώς ποτέ βοήθεια από την Ρωσία ο Τσίπρας; Καί ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σ.Λαβρόφ σε πρόσφατη δήλωσή του τόνισε ότι "Δεν μας ζήτησε ποτέ βοήθεια η Ελλάδα. Αν μας ζητηθεί θα το μελετήσουμε άμεσα και θα ανταποκριθούμε".

Είναι απλό το "γιατί"!  Διότι όλα ήταν "στημένα" με τους δανειστές από την αρχή για να καταλήξουμε στην "συμφωνία"-ταφόπλακα για τον Ελληνικό λαό και στο μνημόνιο-ξεπούλημα με ψίχουλα της Ελλάδας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου