Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΕ"...


ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΝ...ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ!



Με 21 μονάδες υποτίθεται ότι προηγείται η κυβέρνηση έναντι της ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Palmos Analysis δίνοντας και αυτοδυναμία 164 εδρών παρά το γεγονός ότι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απεδείχθη μνημονιακότερη των  παραδοσιακών μνημονιακών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 42,5%  έναντι 21,5% της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου.

Δηλαδή  θέλουν να μας πούν ότι αν γίνονταν αύριο εκλογές, ι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατακτούσε την αυτοδυναμία στη Βουλή με 164 έδρες!


Ότι δηλαδή ο λαός θα τον επιβράβευε που τον βύθισε στο πιό σκληρό μνημόνιο...

Η Ν.Δ. στην εκτίμηση ψήφου καταγράφει ποσοστό 21,5% (και 58 έδρες), ενώ τρίτο κόμμα είναι το Ποτάμι με 8% (αυτοί πάντα ανεβαίνουν!). Η Χ.Α. ακολουθεί με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6,0%(πού το βρήκε; ), το ΚΚΕ με 5,5%, ενώ ο κυβερνητικός εταίρος, οι ΑΝ.ΕΛΛ.(μεταξύ φθοράς και αυθαρσίας) στο όριο εισόδου 3%.
   
Στο ερώτημα βέβαια ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση αυτή την στιγμή από την παρούσα Βουλή, ξαφνικά προδίδεται και δίνει ένα  24% για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  και το 24% απαντά οικουμενική!!!(ότι δηλαδή το 18% των συριζαίων δεν θέλει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά οικουμενική με Χ.Α ΚΚΕ και όλο το μμημονιακό συνοθύλευμα!!!) ενώ μόνο 6% απαντά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι, και σε συνέχεια της κρίσης ειλικρίνειας το  36% (το μεγαλύτερο ποσοστό) απαντά "άλλο".


Το 73% θέλει το νόμισμα της χώρας να παραμείνει το ευρώ (το 66% όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και το 92% όσων ψηφίζουν Ν.Δ.), έναντι του 20% που επιθυμεί την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, την οποία επιλέγουν το 26% όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και το 5% όσων ψηφίζουν Ν.Δ. (Αφού είναι πάντα τόσο συντριπτικά τα αποτελέσματα γιατί δεν το έβαλαν στο δημοψήφισμα να ξεμπερδεύουν μιά και καλή με το " λόμπυ της δραχμής";) 




Επιπλέον το 70% των ερωτηθέντων φέρεται να τάσσεται υπέρ της συμφωνίας με σκληρούς όρους (το 63% όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και το 89% όσων ψηφίζουν Ν.Δ.), ενώ υπέρ της εξόδου από το ευρώ και της χρεοκοπίας τάσσεται το 24%.


Δηλαδή και υπέγραψε την επαχθή συμφωνία και σαν μπόνους το σύστημα κέρδισε την επανάκαμψη του δικομματισμού που φτάνει "ελέω και χάριτι των δημοσκόπων" το 64%.

 Τώρα πώς το 62,5% του λαού είπε όχι στα μνημόνια κι άλλο ένα 62% (αν κάνουμε την αναγωγή των συσιζαίων και  νεοδημοκρατών που επικροτούν την συμφωνία και συναθροίσουμε το Ποτάμι και το Πασόκ) που είναι μνημονιακοί μόνο οι δημοσκόποι τους το ξέρουν. Γιατί μεαζί με το 6% που δεν παίρνει θέση φτάνουμε το 130,5%!!!

Θαυμαστά τα ποσοστά του λαού εν τοις δημοσκόποις αυτού...

Τη δημοσκόπηση πήραμε από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου