Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!

ΜΟΛΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!  




Απόλυτη δικαίωση αισθανόμαστε όταν το πρωί της Κυριακής γράφαμε:"ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ, ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΩΣΠΟΥ ΜΕΤΕΘΕΣΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΑ 8 ΔΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!"

Η σκέψη που κάναμε είναι απλή και καταλυτική: Αφού εκλέχτηκε για να πει ΟΧΙ στους τοκογλύφους, γιατί χρειαζόταν το δημοψήφισμα; Αυτή ήταν η εντολή του λαού! Όταν ζητάς για δεύτερη φορά τη ετυμηγορία του λαού είναι σαν να μην σου άρεσε η πρώτη εντολή που σου έδωσε! 

Άρα ήθελε να πεί ναι στους τοκογλύφους αλλά και με την συναίνεση του λαού! Γιαυτό ενέδωσε και στο κλείσιμο των τραπεζών! Ο λαός όμως δεν τρομοκρατήθηκε, γιατί ο λαός δεν έχει πλέον τίποτε να χάσει παρά μόνο τα δεσμά του ευρώ και των άθλιων συμφωνιών Σέγκεν και Λισσαβώνας με τα οποία η ευρωσυμμορία με την βοήθεια των εδώ δωσιλόγων της τον έχει αλυσοδέσει! 

Ήδη έχει αναφερθεί και ο Θ. Παπανικολάου (ως Φιλύποπτος) στο άρθρο του που αναδημοσιεύουμε και θα το δούμε και εμείς εκτενώς για το πώς ο Τσίπρας προδίδει το τρομερό  ΟΧΙ του λαού, πηγαίνοντας σε σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς τους μανιακούς του ΝΑΙ!  

Η ειδησεογραφία δικαιώνει τον τίτλο που μιλάει για προδοσία του ΟΧΙ  καθώς αναφέρει, ότι στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο Τσίπρας παρουσίασε ως βάση συζήτησης την πρόταση Γιούνκερ(!!!)

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! 

Αναφέρει επίσης ότι στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών συζητείται να συνταχθεί κείμενο επιστολής το οποίο θα υπογράφουν όλοι (πλην του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα) όπου θα διαβεβαιώνουν πως η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Η πλαστογράφηση δηλαδή της λαϊκής ετυμηγορίας σε όλον τον αναιδή δωσιλογικό θρίαμβό της!!!

Ο ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ ΣΕ ΘΕΛΗΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!  

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Ή ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟΒΑΡΑΘΡΟ; 

Θα επανέλθουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου