Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 
ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ! 

ΒΙΝΤΕΟ:"ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ..."


Η αθλιότητα με την οποία ο Τσίπρας μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού σε ταπεινωτικό ΝΑΙ κορυφώθηκε με την σύναψη της πλέον προδοτικής, για την Ελλάδα και τον Λαό της, συμφωνίας. 

Ο ψευτοαριστερός με τα αμερικάνικα διαπιστευτήρια που "αγωνιζόταν"όλες αυτές τις μέρες για μια "κοινωνικά δίκαιη" συμφωνία, συναίνεσε εν τέλει στην τοποθέτηση της ταφόπλακας πάνω στην Ελλάδα και το λαό της.

Μόνο που ο λαός αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψει!
Το ΟΧΙ του ήταν ιστορικών διαστάσεων ωσάν εκείνο της Εθνικής Αντίστασης και αυτό το ΟΧΙ "δεν το παίρνει οπίσω"όπως θάλεγε και ο Κολοκοτρώνης!

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ο Ελληνικός λαός πρέπει να μείνει πρωταγωνιστής, να απομακρύνει την προδοτική για το έθνος κυβέρνηση και να επιβάλλει το ΟΧΙ του προς την Ευρώπη με σθένος και αποφασιστικότητα!

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ!

ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ  ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


ΟΣΟΙ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΝΑΙΝΕΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!





Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΗ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου