Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο ΦΑΡΑΤΖ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Ν. ΦΑΡΑΤΖ: «Η Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ»




 ΒΙΝΤΕΟ: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν. ΦΑΡΑΤΖ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Το παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος της Ελλάδας και πως η χώρα εισήλθε στην ανίερη συμμαχία του ευρώ για να εξυπηρετήσει αλλότρια και ξένα συμφέροντα αποκαλύπτει ο Βρετανός πολιτικός Ναιτζελ Φαρατζ.

Όπως εξηγεί οι Έλληνες ποτέ δεν ψήφισαν για να μπουν ή όχι στο ευρώ, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους για να τονίσει ότι ο ελληνικός λαός  εξαναγκάστηκε να το δεχθεί  από την Goldman Sachs και τους πολιτικούς της που προχώρησαν σε αυτή την ανίερη ευρωπαϊκή συμφωνία.

Ο Φάρατζ συνεχίζοντας λέει  το εγχείρημα  του ευρώ αποδείχθηκε τελικά  ένα απατηλό όνειρο γιατί ποτέ δεν είχε σχεδιαστεί για να πετύχει, προς όφελος των ευρωπαϊκών λαών, αλλά αντίθετα για να δημιουργήσει μια εφιαλτική ευρωπαϊκή οικονομική δικτατορία που θα υποτίθεται ότι θα αμφισβητούσε τις ΗΠΑ και θα εκθρόνιζε το δολάριο από τη θέση του.


Ο Φάρατζ μιλά ακόμη για το ευρωπαϊκό έλλειμμα Δημοκρατίας εξηγώντας το ρόλο του ΔΝΤ στις ευρωπαϊκές υποθέσεις και κυρίως στο ρόλο του στην Ελλάδα, λέγοντας πως ενεργεί ως μέλος της Τρόικα, αλλά χωρίς να  έχει καμία απολύτως εκλεγμένη θέση.

Το δεύτερο μη εκλεγμένο μέλος είναι ο  Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ. Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Ευρώπης είναι επίσης μη εκλεγμένος από τον λαό.

Ολόκληρο το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης είναι εντελώς αντι-λαϊκό και εκεί έγκειται η κρίση. Ούτε ένα μέλος της Τρόικας δεν θα ανησυχήσει ποτέ για τις δημοσκοπήσεις, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την εκλογή του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια αυταρχική ευρωπαϊκή διακυβέρνηση.

Οι προσπάθειες της ΕΚΤ από αλαζονική δύναμη να χειραγωγήσουν την οικονομία με μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας προκαλούν αρνητικά επιτόκια και εξυπηρετούν την υπεράσπιση των τραπεζών, όπως η Goldman Sachs, στην οποία εργαζόταν ο Mario Draghi.

Τώρα, πάρα πολλές πολιτικές θέσεις εργασίας έχουν δημιουργηθεί στις Βρυξέλλες.

Αυτό δεν είναι πλέον ότι το καλύτερο για την Ευρώπη, αλλά απαραίτητο για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας της ευρωπαϊκής κυβέρνησης.

Το αόρατο χέρι του Άνταμ Σμιθ λειτουργεί ακόμη και σε αυτή την περίπτωση – αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό συμφέρον τους και δεν νοιάζονται για τους κινδύνους πολέμου και εμφύλιες αναταραχές που δημιουργούν για να διατηρήσουν τα αποτυχημένα όνειρα εξουσίας τους καταλήγει ο Φάρατζ.


ΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου