Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ...ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ...


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ 3ο ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ



Γράφει ο Γιώργος Σαρρής

«Φιλική» Ενημέρωση για όσους Βουλευτές κληθούν για να ψηφίσουν τα νέα μέτρα του 3ου μνημονίου την 15/7/2015 (και ειδικά για τους Βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, προκειμένου να μην βρεθούν κατηγορούμενοι για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και για άλλα βαρύτατα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, όπως αυτό της Γενοκτονίας … !!!)


Η παρούσα ανάρτηση περιέχει ΟΛΑ εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία οφείλετε να εξετάσετε, προκειμένου να μην την πάθετε … !!! 

Διότι οποίος μελετήσει την ανάρτηση αυτή και την κατανοήσει, όπως οφείλετε να κάνετε εσείς σαν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ενώ μετά προχωρήσει και ψηφίσει τα μέτρα του 3ου μνημονίου, δεν θα έχει κανένα άλλοθι και καμία δικαιολογία, ενώ ουσιαστικά ΔΕΝ θα διαφέρει σε τίποτα από τα σκουπίδια που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την σημερινή κατάσταση ή συγκάλυψαν την Εθνική προδοσία και σίγουρα θα έχουν και την ίδια τύχη με αυτούς …




Η τιμωρία των προδοτών σε μια κοινωνία είναι πάντοτε νομοτελειακό αξίωμα …
Για δυο λόγους μπορεί κανείς ενώ βλέπει την Αλήθεια ολοφάνερα να μην την κατανοεί … 

Είτε λοιπόν, αυτός την κατανοεί απόλυτα, αλλά είναι σε εντεταλμένη «υπηρεσία» Εθνοπροδοσίας, 

είτε έχει πραγματικά παρασυρθεί από μια πλάνη που οφείλεται στην εσφαλμένη οπτική γωνία που έχει, μια οπτική γωνία που του αποκρύβει την πραγματική γνώση … 

Μια γνώση που εάν την είχε ΔΕΝ θα αποφάσιζε ποτέ να γίνει συμμέτοχος και συνεργός σε τέτοια βαρύτατα εγκλήματα … !!! 

Για την πρώτη κατηγορία, σίγουρα δεν υπάρχει σωτηρία και η τύχη τους θα είναι η τύχη των προδοτών … 

Όμως, για την δεύτερη κατηγορία, η σωτηρία ίσως και να υπάρξει, εάν αυτοί θελήσουν να προσλάβουν την γνώση που δεν έχουν και μετά είναι σίγουρο ότι κατανοώντας ότι υπογράφοντας τα μέτρα των μνημονίων, όχι μόνον δεν θα οδηγήσουν την Χώρα και τους Πολίτες σε σωτηρία, όπως τους λένε εσκεμμένα ψευδώς οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους και οι κομματάρχες, αλλά σε μια οριστική καταστροφή, θα έπρατταν πιστεύουμε κατά συνείδηση και ΔΕΝ θα ψήφιζαν ποτέ τα μέτρα αυτά, ορθώνοντας το ανάστημα τους απέναντι σε αυτούς που έχοντας συμφέροντα τους οδηγούν επί σκοπού στην πλάνη, του ότι εάν δεν ψηφιστούν τα μέτρα οι τράπεζες θα έχουν σοβαρό πρόβλημα και η Χώρα θα κιντυνεύσει … 

Ενώ η Αλήθεια είναι ότι οι τράπεζες καταστρέφουν την Χώρα και τους Πολίτες … !!! 

Έτσι , ο ληστευθείς Πολίτης με τα «μέτρα», όχι μόνον δεν βρίσκει το δίκιο του απέναντι στον ληστή του, αλλά επιπροσθέτως υποχρεώνεται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να χρηματοδοτεί και τον ληστή του αυτόν, προκειμένου αυτός να συνεχίσει την τρομο-ληστρική επίθεση του κατά του Πολίτη και της Εθνικής περιουσίας … !!!

Τα επερχόμενα «μέτρα» λοιπόν, επί της ουσίας ληστεύουν περισσότερο τον ήδη ληστευθέντα Πολίτη και παραδίδουν τα κλοπιμαία δια «νόμου», βορά στον ληστή … !!! 

Ψηφίζοντας δηλαδή αυτά τα «μέτρα», νομιμοποιούνται έσοδα από εγκληματικές ενέργειες, οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος, διότι πλην των άλλων αποτελούν και εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας … !!! 

Το Σύνταγμα μας στο άρθρο 93 παρ. 4, ρητά ορίζει ότι: «Tα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα.», ενώ όλα τα «μέτρα» εμπίπτουν κατάφορα σε αυτή την κατηγορία …

Νομίζετε λοιπόν, ότι το πολιτικό προσωπικό, οι Δικαστικές αρχές και οι απανταχού Νομικοί, μέχρι σήμερα ΔΕΝ τα ήξεραν αυτά … ??? 

Μα και φυσικά τα ήξεραν και συγκάλυπταν με κάθε τρόπο την Αλήθεια ενώ επιπροσθέτως, ποτέ δεν κινήθηκαν να ασκήσουν αυτεπάγγελτες διώξεις για αυτό το έγκλημα ως όφειλαν, που είναι ίσως και το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα όλων των εποχών, διότι εκτός των άλλων διαπραχθέντων εγκλημάτων (link 1, link 2, link 3, link 4, link 5, link 6, link 7, link 8, κ.α.π.), με αυτό κυριολεκτικά ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ στις τράπεζες …



233 Δις Ευρώ Δημοσιάς Περιουσίας … !!!
Χάρισμα που καλείται ο Ελληνικός Λαός ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να πληρώσει … !!!

Ένα βαρύτατο έγκλημα που ακόμη και τώρα τελείται συνεχώς και με την ψήφο των Βουλευτών στα επερχόμενα «μέτρα» θα συνεχίζει να τελείται, ενώ πλέον οι ψηφίσαντες θα είναι συνένοχοι για την Εθνική προδοσία και για τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας … !!!

Τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στη Δικαιοσύνη .....

Στοιχεία που όφειλε να έχει αξιολογήσει πολύ πιο σύντομα ώστε να μην χαθεί τόσο πολύτιμος χρόνος για τους Έλληνες Πολίτες, 

κάτι που η Δικαιοσύνη δεν έπραξε … !!!

Όπως όλοι οφείλατε να γνωρίζετε οι τράπεζες έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 93 από τα 183 Δις που είχαν λάβει προ της ανακεφαλαιοποίησης των 40 Δις από τα 50 του ΤΧΣ… !!!

Μάλιστα οι Εισαγγελείς κ. Πεπονής και κ. Μουζακίτης, που έλαβαν γνώση της υπόθεσης σεβόμενοι πρωτίστως τον εαυτό τους και έπειτα το λειτούργημα τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι απέναντι σε ένα Δικαστικό «κατεστημένο», που επειδή όρθωσαν το ανάστημα τους σε αυτό και τόλμησαν να κατηγορήσουν ανοιχτά και ευθέως την πηγή σχεδόν όλων των σημερινών προβλημάτων, δηλαδή τους τραπεζίτες, κινδύνευσαν να αποβληθούν αδίκως από το Σώμα. 

09.02.2012 ημέρα της συνεδρίασης του Αρείου Πάγου, για την παύση των κ. Πεπόνη, Μουζακίτη κοινοποιήθηκαν τα ανωτέρω στοιχεία στον Άρειο Πάγο. 

ΤΑ στοιχεία που με μαθηματικό τρόπο αποδεικνύουν την υπεξαίρεσει των χρημάτων του Ελληνικού Λαού, κράτησαν στην θέση τους έστω και προσωρινά τους έντιμους Εισαγγελείς που τόλμησαν να κάνουν το καθήκον τους … !!!




Έκτοτε η δικογραφία αυτή προχώρησε και αρχικά μεταβιβάστηκε την 28 /8/2014 από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, λόγο της σημαίνουσας βαρύτητας και του Μείζονος Εθνικού θέματος που εγειρόταν, στην Εισαγγελία του Αερίου Πάγου, για τις περαιτέρω ενέργειες, … !!!




Αξίζει πραγματικά να διαβάσει κανείς όλο το ανωτέρω διαβιβαστικό, προκειμένου να κατανοήσει τις βασικές πτυχές του εγκλήματος αυτού … 

Εν τάχει και σε μορφή λίστας, παραπείθονται τα βασικότερα στοιχεία των ευρημάτων των Εισαγγελέων:
1. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την άμεση εμπλοκή υψηλόβαθμων πολιτικών προσώπων σε βαθμό τουλάχιστον απιστίας …
2. Που κατηγορούνται γιατί τεχνητά διόγκωσαν το χρέος με δόλο και πρόθεση, αναγκάζοντας μας να μπούμε στα μνημόνια …
3. … όταν εκείνη την συγκεκριμένη εποχή, μπορούσαμε να δανειστούμε κανονικά και με χαμηλότατα επιτόκια από τις «αγορές» …
4. Που κατηγορούνται ότι με σκοπό και δόλο ξεπούλησαν τις δυο κρατικές τράπεζες σε ιδιώτες, για να μην μπορεί να δανειστεί το κράτος χαμηλότοκα, ενώ για τον όποιο δανεισμό χρειαζόταν, έπρεπε υποχρεωτικά να απευθυνθεί στις πλέον ιδιωτικές τράπεζες με επαχθείς και επονείδιστους Όρους …
5. Που κατηγορούνται ότι ξεπούλησαν κρατική περιουσία σε εξευτελίστηκες τιμές και παρανόμως ….
6. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την υπεξαίρεση των τραπεζών, που λαμβάνοντας τα δημόσια χρήματα και τις εγγυήσεις, ΔΕΝ τήρησαν τον νόμο, δεν έδωσαν τα χρήματα στην οικονομία (τουναντίον συνέλλεξαν και τα χρωστούμενα, χωρίς να χορηγούν νέα δάνεια, προκειμένου να πάρει μπρος η Εθνική οικονομία) ενώ το χρέος τους παρανόμως μετακλήθηκε μερικά και πρόκειται να μετακληθεί οριστικά στον Λαό … 

Βάση των ανωτέρω, οι Εισαγγελείς διαχώρισαν την αρχική δικογραφία, σε δυο άλλες αυτοτελείς. 

Η πρώτη, με αριθμό ΑΒΜ ΙΑ 2012/5882 (ΕΓ 25-2013/165), έχει να κάνει με ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, και 

η δεύτερη με αριθμό ΑΒΜ Χ 2014/228, έχει να κάνει με ποινικές ευθύνες μη πολιτικών προσώπων και ποιο συγκεκριμένα στρέφεται πλέον ανοιχτά κατά των διευθυντών και των μελών των διοικήσεων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, του Οργανισμού Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους και των Ελληνικών ΤΡΑΠΕΖΩΝ ... !!! 

Πλέον οι τραπεζίτες διώκονται και με τον νόμο, για την υπεξαίρεση και την απάτη που έχουν διαπράξει και έχουν διαλύσει μια ολόκληρη Χώρα και τους Πολίτες της !!! 

Πλέον οι Πολίτες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι τράπεζες ΔΕΝ είναι τα φερέγγυα ιδρύματα με κοινωνικό χαρακτήρα, όπως θέλουν να μας τις παρουσιάζουν, αλλά απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου και οι Πολίτες δικαιούνται στην διεκδίκηση διαγραφής χρεών και αποζημιώσεων για την ζημιά που υπέστησαν από αυτές και ήταν ζημία προερχομένη από δόλο και πρόθεση … !!! 

Σε προσωπική μου υπόθεση, και κατέχοντας την Αληθή Γνώση (για κακή τύχη των τραπεζιτών) έστειλα τραπεζίτη στο αυτόφωρο, παρόλο που κάποιοι δικηγορίσκοι της τράπεζας απειλούσαν ότι θα με μηνύσουν για ψευδή καταμήνυση, πράγμα φυσικά που ουδέποτε δεν έκαναν, διότι γνώριζαν πολύ καλά ότι και αυτοί υπηρετώντας την τράπεζα, ήταν ήδη συνεργοί στα βαρύτατα και κακουργηματικά εγκλήματα των τραπεζών … !!! (Δείτε … link με τον τραπεζίτη που πήγε αυτόφωρο)

Εδώ, αξίζει να αναφέρουμε, ότι κανείς τότε δεν είχε παρατηρήσει και τα ακόλουθα ενοχοποιητικά στοιχεία που ήδη προστεθήκαν στα στοιχεία του εγκλήματος ….
A. Το Ecofin θα συνεδρίαζε 2 μέρες μετά την υπογραφή του μνημονίου, με σκοπό να βοηθήσει τις Χώρες που είχαν οικονομικό πρόβλημα , με μεθόδους δανεισμού και χρηματοδοτήσεων, χωρίς μνημόνια και επαχθείς Όρους, όμως ενώ όσοι υπέγραψαν το μνημόνιο το γνώριζαν, το υπέγραψαν εσπευσμένα προκειμένου να σκλαβώσουν την Χώρα και να μην μπορούμε να λάβουμε την βοήθεια του Ecofin … !!!
B. Οι τράπεζες δεν έχουν μόνο λάβει της «περίφημες» ανακεφαλαιοποιήσεις σαν ΔΩΡΟ, καταληστεύοντας την Ιδιωτική και Δημόσια περιουσία, αλλά έχουν διαχειριστεί και τα κοινοτικά κονδύλια με τρόπο ανέντιμο και παράνομο, που οδήγησε στο κλείσιμο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διαλύοντας κυριολεκτικά την Εθνική οικονομία … !!!
C. Ένας άλλος λόγος που εσπευσμένα μπήκαμε στα μνημόνια ήταν και το «φάντασμα» των Σημιτικών Swaps με τα οποία η κυβέρνηση του Σημίτη, «ξεγέλασε» την Ευρωπαϊκή ένωση, προκειμένου να μπούμε στην Ευρωζώνη … Αυτά για χρόνια δεν είχαν εγγράφει πουθενά σε κρατικά έγγραφα και μόνον προσφάτως εγγραφήκαν , αλλά σε ένα ποσό περίπου 10 φορές παραπάνω από αυτό που ξέραμε ότι είχαμε χρησιμοποιήσει … !!! Και μόνον η μη καταγραφή των Swaps αυτών στον κρατικό προϋπολογισμό, αποτελεί ύψιστο έγκλημα !!! Τώρα, για την φράση «ξεγέλασε», που χρησιμοποιήθηκε ανωτέρω, αυτή είναι παντελώς αδόκιμη, διότι όχι μόνον δεν ξεγελάσαμε κανένα, αλλά σε συμφωνία με την Ευρωζώνη, ξεπουλήσαμε τους μόχθους των μισθωτών και των συνταξιούχων μέσω του χρηματιστήριου … !!! 
D. Και αρκετά άλλα … 



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΣΙΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 3Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ :
Την 14η Οκτωβρίου του 2014, η δικογραφία με αριθμό ΑΒΜ ΙΑ 2012/5882 (ΕΓ 25-2013/165), που αφορούσε βαρύτατες ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, διαβιβάστηκε επισήμως στην Βουλή, από τον τότε Υπουργό τον κ. Αθανασίου, βάση του άρθρου 86 του Συντάγματος και του νόμου 3126/2003 περί ευθύνης υπουργών, με το διαβιβαστικό που βλέπετε κατώτερο και φέρει τον αρ. Πρωτ. Οικ. 81027 … !!!



Σύμφωνα λοιπόν, με την μαθηματικά και νομικά τεκμηριωμένη με αδιαμφισβητήσιμα στοιχεία (επίσημα έγγραφα αρχών), αυτό που σήμερα λέμε «χρέος» ΔΕΝ είναι τίποτε άλλο, από ένα «προϊόν» κακουργηματικού εγκλήματος … !!! 

Σαν τέτοιο, δεν μπορεί να απαιτεί κανείς την είσπραξη του από κανένα Πολίτη, ενώ ο Πολίτης που δέχτηκε την κρατική πίεση να το αποδεχτεί με το ζόρι, έχει κάθε δικαίωμα να απαιτήσει σοβαρή αποζημίωση για την ζημία που υπέστη από το κράτος … !!!

Συνεπώς, θα έπρεπε ήδη ΟΛΟΙ οι βουλευτές αντί να σκέπτονται εάν πρέπει ή όχι να ψηφίσουν τα μέτρα του 3ου μνημονίου, να έχουν απευθυνθεί άμεσα στο Προεδρείο της Βουλής και να πάρουν πλήρες αντίγραφο της δικογραφίας αυτής και αφού το μελετήσουν και κατανοήσουν την σοβαρότητα του, θα έπρεπε να συλλέξουν επειγόντως τις 30 υπογραφές που απαιτούνται, προκειμένου να συσταθεί το Ειδικό Δικαστήριο που θα επιβεβαίωνε ότι το «χρέος» είναι πραγματικά ένα «προϊόν» κακουργηματικού εγκλήματος … 

Και ΕΙΝΑΙ, διότι η τεκμηρίωση του κακουργηματικού εγκλήματος, προέρχεται με μαθηματικό τρόπο κατευθείαν από τα πιο επίσημα έγγραφα, όπως τα ΦΕΚ, τους τραπεζικούς ισολογισμούς, τον κρατικό προϋπολογισμό, τις εκθέσεις της EU της ΤτΕ της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, τα επίσημα πορίσματα των ελεγκτικών εταιριών των μνημονίων σαν την Blackrock, κ.τ.λ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΩΧΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΑΚΟΜΗ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ … ??? 

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ, ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ», ΠΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ … !!!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ «ΧΡΕΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ … !!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΟ «ΧΡΕΟΣ» ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ (ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ «ΧΡΕΟΥΣ» ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ … !!!

ΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ …

… ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ … !!! 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ «Έλληνες» ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ «Σκουπίδια» … !!!

Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ Ν-067257

Υ.Γ.
Ευχαριστώ το Γιάννη Μασσέλο για τη ταξινόμηση του υλικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου