Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΟΧΙ" ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ" ΝΑ ΒΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...

ΑΜΕΣΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!


Από Φιλύποπτο

Η εγκληματική συμμορία των μνημονιακών χαφιέδων υπέστη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ. Ο Ελληνικός Λαός, ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΗ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ. Εξωθόντας τις σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ, και ΔΙΑΛΥΣΗ.


Και τι κάνει ο Τσίπρας; Ποιά είναι η πρώτη του κίνηση; Σύγκλιση συμβουλίου "πολιτικών αρχηγών". Όλα τα φρεσκοσκοτωμένα πτώματα του μημονιακόυ συρφετού - η ΝΔ ΑΚΕΦΑΛΗ, το "Ποτάμι" στα τελευταία του να ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ για μια τέτοια "σύμπραξη", το ΠΑΣΟΚ εκμηδενισμένο, κ.ο.κ. - τραβιώνται από το χέρι του Τσίπρα μέσα από τον λάκκο και ανακηρύσσονται "ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ συνομιλητές και συνεργάτες" της κυβέρνησης που με τόσους αγώνες και τόση προσπάθεια ανέδειξε, και στην συνέχεια στήριξε, ο Ελληνικός Λαός, μη αφήνοντάς την να καταρρεύσει, αντιμετωπίζοντας την ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΪΘΕΣΗ ακριβώς όλων αυτών που τώρα ο Τσίπρας ανακαλεί από τον σωρό των αποριμμάτων της Ιστορίας πριν καλά καλά ο Λαός προλάβει να τους στείλει εκεί... 

Και για ποιό λόγο το κάνει αυτό ο Τσίπρας; 
Προφανώς ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΤΖΩΘΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

Το 60% "ΟΧΙ" του Ελληνικού Λαού που σημαίνει καθαρότερα από το φως της ημέρας "ΟΧΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. - ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!" είναι πολύ "καυτή πατάτα" για να την κρατήσει μόνος του. 


Αυτήν την στιγμή η θέση του Τσίπρα και των πέριξ αυτού είναι η εξής: Ο Ελληνικός Λαός τους έχει στείλει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ στην "μπροστινή σειρά", και τους ωθεί ΒΙΑΙΑ, "ΠΥΞ - ΛΑΞ", στον δρόμο της εξόδου από το ΕΥΡΩ και την Ε.Ε.

Αν σύντομα δεν προχωρήσουν αποφασιστικά προς την κατεύθυνση που τους επιβάλει ο Λαός, τότε αυτός ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. 

Και ο Τσίπρας. μη μπορώντας να αντισταθεί μόνος του στην ΒΙΑΙΗ ΩΘΗΣΗ του ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ, "γατζωνεται" πανικόβλητος στους ΝΕΚΡΟΥΣ, μέχρι χτες ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΥΣ, αντιπάλους του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου