Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 50 ΔΙΣ ΨΙΧΟΥΛΑ;;

ΟΙ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

«Στον νέο Ανδρέα έχουμε και την μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα (ακόμα και από αυτήν των πετρελαίων της Νιγηρίας ή του Γέλτσιν στη Ρωσία). Όλος ο κρατικός Εθνικός Πλούτος, ακόμα και το φυσικό αέριο, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ ο ορυκτός μας πλούτος,  οι λιγνίτες μας, τα πάντα, όλη η Ελλάδα κύριε Καμμένε, είναι δεσμευμένα και υποθηκευμένα στη διάθεση της εταιρίας του Σόιμπλε, με έδρα «προς τιμήν μας» την Ελλάδα.


Εκτίμησε δηλαδή ο κ. Τσίπρας την αξία όλης της Ελλάδας και την έβγαλε στο σφυρί, στα περίπου 50 δις του δανείου του.
Θα το ψηφίσετε και αυτό κύριε Καμμένε.»

Κύριοι Βουλευτές,

·      Όταν ένας πρωθυπουργός και ένα κόμμα,  εκλέγονται με ένα πρόγραμμα,  που είτε το εκπόνησαν για να εξαπατήσουν τον λαό να τους εκλέξει,  ή δεν μπορούν να το εφαρμόσουν,  ή παραιτούνται άμεσα,  ώστε να το «εφαρμόσουν «οι όλοι μαζί» εντός και εκτός του κόμματος του».

·      Ή ζητούν την έγκριση του λαού με δημοψήφισμα ή εκλογές. Έστω και αν ο λαός απάντησε ήδη με 62%.

·      Ότι άλλο παραπλανητικό λεχθεί (χρεωκοπία, εμετικές συνεντεύξεις σε Αλαφόγιαννους κτλ) αποτελεί εξαπάτηση του λαού

·       Διαφορετικά η μη παραίτηση σημαίνει, ότι υπήρξε μεθόδευση εξαπάτησης του Ελληνισμού για επιβολή της επαχθούς προδοτικής συμφωνίας (όπως χθες αναλύσαμε, από ένα «διεθνή επαναστάτη» ως ο κ. Τσίπρας)

·     Ο πρώτος Ανδρέας χρειάστηκε περίπου 9 χρόνια (από το 1974 μέχρι το 1982 με Βαρθολομιου όπως οι παλιοί θα θυμούνται) για να αποκαλυφθεί στον λαό (αν και ο φίλος μου ο Δαμιανός Βασιλειάδης τον είχε επισημάνει από την αρχή, το 1974), σε όσους δεν ήθελαν να αυταπατώνται.

·     Ο νέος Ανδρέας χρειάστηκε λιγότερο από 9 μήνες για την Παπαδημοποίηση του.

·      Τα Ζάππεια του Σαμαρά και η δήλωση της υποταγής του, «υποκλίνονται» μπροστά στην «μαεστρία» του Αλέξη μας.  

·     Στον πρώτο Ανδρέα είχαμε  την «αγορά αιώνα».

·     Στο νέο Παπανδρέου,  έχουμε την με ταχύτητα φωτός κωλοτούμπα του αιώνα.

·      Στον νέο Ανδρέα, έχουμε και την μεγαλύτερη (ακόμα και από αυτήν των πετρελαίων της Νιγηρίας και του Γέλτσιν στη Ρωσία) ληστεία του αιώνα.

·     Όλος ο κρατικός Εθνικός Πλούτος, ακόμα και το φυσικό αέριο, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ ο ορυκτός μας πλούτος,  οι λιγνίτες μας, τα πάντα, όλη η Ελλάδα κύριε Καμμένε, είναι δεσμευμένα και υποθηκευμένα στη διάθεση της εταιρίας του Σόιμπλε, με έδρα «προς τιμήν μας» την Ελλάδα».

·     Όπως πολύ χαριτωμένα μας το είπε σήμερα στο ΣΚΑΪ του,  ο κ. Σταθάκης του ιδρύματος Πουλαντζά, υπενθυμίζω.

·    Εκτίμησε δηλαδή ο κ. Τσίπρας την αξία όλης της Ελλάδας,  και την έβγαλε στο σφυρί, στα περίπου 50 δις του δανείου του.

·    Θα το ψηφίσετε και αυτό κύριε Καμμένε.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου