Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΑ SIDES KAI TA BLOG ΜΑΣ!!!

Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ SIDES ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET  ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚAΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι με το να αναπαράγουμε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες με τις φρικαλεότητες των  ψευτομουσουλμάνων του ISIS, προπαγανδίζουμε τη βρωμερή δράση τους και προωθούμε τους δαιμονικούς στόχους τους  να τρομοκρατούν τους απλούς ανθρώπους;

Αυτά τα θρασύδειλα ποντίκια τα βάζουν μόνο με τον άμαχο πληθυσμό ή με τους αιχμαλώτους. Εκεί με το βάρος των όπλων τους είναι πολύ "άντρες".
Μπροστά όμως στους Κούρδους μαχητές και τις γυναίκες μαχήτριες που υπεράσπιζαν το Κομπάνι απεδείχθησαν γυναικούλες!

Σαν τα ποντίκια τους εξολόθρευσαν οι αληθινοί Κούρδοι μαχητές!
Οι αρουραίοι αυτοί χρηματοδοτημένοι από τους Αμερικανούς και την Σαουδική Αραβία με υπερσύγχρονα όπλα, έχουν αποστολή να μπλοκάρουν τις πετρελαιοπηγές του Ιράκ της Συρίας, της Λιβύης και  να σπείρουν τον τρόμο του θανάτου στην ανθρωπότητα για να έρθει η Νέα τάξη (Αμερική-Γερμανία και CIA) να τους διώξουν και σαν σωτήρες να εγκαταστήσουν την "ασφαλή"παγκόσμια διακυβέρνηση...
Τους λέμε δε 
 ψευτομουσουλμάνουε διότι είναι αιρετικοί ψευτοσουνίτες απόγονοι των εκ χαζάρων ασασίνων (τότε σιιτών) οι οποίοι έφεραν τον νόμο του αίματος στο ισλάμ από τον 11ο έως τον 14ο αιώνα οπότε και δυαλυόμενοι διείσδυσαν στον ορθόδοξο σουνιτισμό και σήμερα έχουν αντιστραφεί οι όροι. Δηλαδή οι σιίτες είναι οι φιλήσυχοι και οι σουνίτες οι δολοφόνοι!
Τους προδίδουν όμως τα σύμβολα και οι φορεσιές τους!

Δείτε εδώ μια περιγραφή ασασίνων που θα σας θυμίσει τα ποντίκια του ISIS "Οι μαυροφορεμένοι συνωμότες με τα σφιχτά σαρίκια και τα καλυμμένα πρόσωπα κινήθηκαν σαν σκιές κάτω από τις πολεμίστρες του κάστρου (του Αλαμούτ)"

Καμμία ενημέρωση και κανένα μεγάλο νούμερο αναγνωσιμότητας, δεν δικαιολογεί την αναπαραγωγή βίντεο ή φωτογραφιών με τις φρικαλεότητες αυτών των αποβρασμάτων!   

ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ISIS ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΑ SIDES KAI TA BLOG ΜΑΣ!!!



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου