Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΡΑ!!!


ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 19/07 ΜΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΟΡΙΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 20 ΕΥΡΩ!!!" 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ!




 Οι τοκογλύφοι της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) θα κρατήσουν τις ελληνικές τράπεζες κλειστές μέχρι τις 12 ή τις 19 Ιουλίου και τουλάχιστον μέχρι τότε θα διατηρηθούν τα capital controls, ενώ η ΕΚΤ πρότεινε όριο ανάληψης στα 20 ευρώ την ημέρα, θέλοντας να προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση.

Αυτές οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έρχονται από τις Βρυξέλλες και τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αλλά αν αληθεύουν, σίγουρα πρόκειται για μία κίνηση των τοκογλύφων να επέμβουν με τον δικό τους εκβιαστικό τρόπο στο δημοψήφισμα και να ασκήσουν αφόρητη πίεση στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και την ελληνική κοινωνία, για να δεχθεί το επαχθές και   απάνθρωπο μνημόνιο.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ίσως πλέον αρχίσει να συζητείται από την κυβέρνηση το ενδεχόμενο να περάσει η χώρα σε νέο νόμισμα, από τη στιγμή που εκτιμηθεί ότι τα οικονομικά αποθέματα των ανθρώπων στα σπίτια τους και στο εξωτερικό δεν επαρκούν για την επιβίωσή τους μέχρι τότε.

Ήδη έχουν παγώσει όλες οι εξαγωγές στη χώρα μας σε τρόφιμα, φάρμακα κλπ και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας, αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ.


Ο τουρισμός ήδη έχει δεχθεί καίριο πλήγμα: Ο εσωτερικός "πέθανε" και ο εξωτερικός δέχεται χιλιάδες ακυρώσεις.

Ή εκχωρούμε μόνιμα την εθνική κυριαρχία ή πάμε σε μια επώδυνη λύση που όμως θα δώσει διέξοδο στην Οικονομία και θα είναι εθνικά υπερήφανη.

 Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, φαίνεται δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και το τύπωμα της Νέας Δραχμής ίσης με το Ευρώ. 

Προσοχή η νέα τάξη και οι τοκογλύφοι θέλουν να μας σύρουν στην παλαιά δραχμή την εξαρτώμενη από το δολάριο (τώρα και από το ευρώ) και με Τράπεζα της Ελλάδος ιδιωτική (δικών τους συμφερόντων) λύση που είναι η χείριστη και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη εξαθλίωση... 
Πρέπει σήμερα κιόλας να κρατικοποιηθεί η Τράπεζα της Ελλάδος  και να προχωρήσουμε στην έκδοση της ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ που θα την εκδίδουμε ΔΩΡΕΑΝ και η οποία θα επανεκκινήσει την οικονομία μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου