Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ"


Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ!




Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί σήμερα ο Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε χθες βράδυ ο Γιούνκερ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές Γιούνκερ και Τσίπρας είχαν χθες βράδυ επικοινωνία κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιούνκερ του ζήτησε να συναντηθούν και να συζητήσουν την πρόταση της κυβέρνησης για μια συμφωνία με τους εταίρους.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου.

Η ελληνική πλευρά σύνταξε ένα σχέδιο "συμφωνίας" με τους τοκογλύφους δανειστές, το οποίο απέστειλε στις 11 το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος του ΣΟΕ Χουλιαράκης (κάποτε ήταν εκεί ο Στουρνάρας), προώθησε το κείμενο στους συνομιλητές του στο πλαίσιο του Brussels Group, ενώ η ελληνική πρόταση βρίσκεται και στα χέρια Ευρωπαίων ηγετών, καθώς και των επικεφαλής των "θεσμών" της τρόικας δηλαδή για να μην ξεχνιόμαστε...

Όλοι οι ξένοι ξέρουν τι περιέχει η περίφημη Ελληνική πρόταση μόνο οι Έλληνες που αφορά άμεσα την ζωή τους δεν γνωρίζουν το περιεχόμενό της...

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου τόνιζαν την Τρίτη πως το κείμενο που εστάλη αποτελεί αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα και πρόκειται, όπως σημείωναν χαρακτηριστικά, για την "συμβολή της ελληνικής πλευράς στο πλαίσιο των πολιτικών της δυνατοτήτων"

Δηλαδή ο "ποιητής"μας λέει ότι έχουν οπισθοχωρήσει τόσο, όσο (νομίζουν ότι) τους παίρνει, ώστε να μην τους πάρει ο λαός με τις πέτρες...

Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες στο Βερολίνο οι Γιούνκερ, Μέρκελ, Ντράγκι, Λαγκάρντ και Ολάντ.

Δηλαδή η θηλειά στο λαιμό του λαού έχει περαστεί!

Και τώρα ο Γιούγκερ καλεί τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες για να του δέσει τον κόμπο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου