Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ


ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ (ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ- ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ) ΝΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ






Μπήκαν στο Μαξίμου τα μνημονιακά ρετάλια και άρχισαν να φλερτάρουν με την κυβέρνηση, προκειμένου να στηρίξουν μια μνημονιακή συμφωνία σε περίπτωση που οι ΑΝΕΛ και ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ την απορρίψουν. 


Το ΠΑΣΟΚ που είναι στην ανάνηψη μετά την επέμβαση αλλαγής προέδρου (η εγχείρηση επέτυχε αλλά μάλλον ο ασθενής θα αποβιώσει), το ΚΙΔΗΣΟ του οικονομικού δολοφόνου Γ. Παπανδρέου, που ήδη βρίσκεται και επαιτεί στα σκαλοπάτια του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το Ποτάμι (βοθρολυμάτων) του Θεοδωράκη και η ΔΗΜΑΡ (Ή ΜΝΗΜ.Α., η ΜΝΗΜονιακή Αριστερά αν τη θυμάστε, Θεός ΄χωρέστην) πάλαι ποτέ του Κουβέλη και νυν του Θανάση Θεοχαρόπουλου και φυσικά η ομάδα των "μητσοτακικών" της ΝΔ υπό την Ντόρα την μεγαλοπρεπή (λείπει ο Μάρτης;...) μπουκάρουν ο ένας μετά τον άλλο στο Μαξίμου.  

Για διαφορετικούς λόγους η κάθε λινάτσα, θέλει να τυλιχτεί γύρω από το λαιμό της κυβέρνησης και να την "βοηθήσει" στην ψήφιση μιας κάκιστης και μνημονιακότατης συμφωνίας, που χίλιες χρεοκοπίες είναι προτιμότερες απ΄αυτήν (Τί χρεωκοπία δηλαδή, παύση εξωτερικών πληρωμών λέγεται κανονικά, παύεις δηλαδή να πληρώνεις τους δανειστές, αλλά πώς θα τρομάξει ο λαός αν δεν το πούμε χρεωκοπία; )   

Όλοι οι προβατόσχημοι λύκοι μιλάνε τώρα για συναίνεση αλλά αν οι ΑΝΕΛ και ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ απορρίψουν μια άθλια συμφωνία και η κυβέρνηση δεχτεί στήριξη από αυτά τα λυκόψυχα μνημονιακά κουρέλια, το ερώτημα είναι αν θα μπορεί μετά να επιβιώσει. Η απάντηση και απλή είναι και μονολεκτική: ΟΧΙ!



Πρώτος και προθυμότερος ο Σ. Θεοδωράκης πεινασμένος για συγκυβέρνηση με τα σάλια να του τρέχουν, έφτασε στο Μαξίμου λίγο πριν τις 10 το πρωί "προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαπραγμάτευση", αλλά  σαν κακός λύκος δεν παρέλειψε να διανθίσει την επίσκεψή του με γελάκια και "συμβουλές" στον Α.Τσίπρα για να κλείσει άμεσα τη συμφωνία...


Μετά τον πρόεδρο του Ποταμιού την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε η νέα χειρουργός του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, την οποία ο πρωθυπουργός συνεχάρη για την χθεσινή επιτυχή επέμβασή της επί του πτώματος, τονίζοντας πως «η δημοκρατική διαδικασία είναι πάντα μια διέξοδος και κινητοποιεί τον κόσμο» (λέγε με απλώς Θανάση...).


Από στιγμή σε στιγμή μπαίνει στο Μαξίμου η Ντόρα Μπακογιάννη κομίζουσα ευχές του πατέρα της στον Α.Τσίπρα (χωρίς σχόλια η νεκροψία θα δείξει...)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου