Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΝΕΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ, ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΑΛΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΗΔΗ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΩΣ "ΣΚΛΗΡΟΣ" ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ "ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ" ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ!



Tα γερμανικά ΜΜΕ ήδη πανηγυρίζουν καθώς, όπως τα ίδια ισχυρίζονται, είναι σαφώς πιο "αποδοτικές" οι "ικανότητες" του Γιώργου Χουλιαράκη, (όταν σε παινεύει ο εχθρός, μυρίζει δωσιλογισμός) ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση στον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ ο Γιάννης Βαρουφάκης (ως ο "σκληρός") αποχωρεί, όπως το αποκάλυψε στους αναρχικούς που τον προπηλάκισαν στα Εξάρχεια. Τους είπε χαρακτηριστικά "την άλλη βδομάδα θα με πετάξουν έξω".

Ο "θετικός άνεμος" για τους τοκογλύφους από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων των Βρυξελλών φτάνει στη Γερμανία και όπως αναφέρει στη "Süddeutsche Zeitung" ανώτατος ευρωπαίος αξιωματούχος, που "γνωρίζει από μέσα τις διαδικασίες", για πρώτη φορά χθες μετά από συζητήσεις 3 ημερών και διαπραγματεύσεις μηνών καταγράφηκαν περιορισμένες πρόοδοι... (Είδες ο Γκίκας Χουλιαράκης;) Μάλιστα, ο ίδιος διπλωμάτης χαρακτήρισε ενθαρρυντικές τις εξελίξεις, οι οποίες ίσως να οδηγήσoυν σε συμφωνία, όπως αναφέρει η "Deutsche Welle".

Εύσημα στο Χουλιαράκη

Οι αναλυτές της τοκογλυφικής σιωνιστικής Ε.Ε. αποδίδουν την αλλαγή κλίματος αποκλειστικά στην "ανανεωμένη διαπραγματευτική ομάδα" και ιδιαίτερα στον δωσιλογισμό... συγνώμη στον επαγγελματισμό του επικεφαλής της, Γιώργου Χουλιαράκη, ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση στον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν φαίνεται να επηρεάζει πλέον τις διαπραγματεύσεις, όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος της "Frankfurter Allgemeine Zeitung". Οι γερμανοί φαίνεται, ξέρουν καλύτερα από μας τα ενδοκυβερνητικά του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό μας λέει κάτι;

«Ο διάλογος με τους νέους διαπραγματευτές γίνεται με πιο δομημένο τρόπο και σε λεπτομέρειες», (σαν το μαίηλ Χαρδούβελη π.χ.) αναφέρει ευρωπαϊκή πηγή στη "Süddeutsche Zeitung". Συγκεκριμένες πρόοδοι έχουν καταγραφεί στο ΦΠΑ και στην αγορά ενέργειας. 

Η Αθήνα φαίνεται να υποχωρεί και να δέχεται την ενιαιοποίηση των συντελεστών στο 16% (Πάει ο τουρισμός!!!) με εξαίρεση τον τομέα των τροφίμων, όπου επιμένει να παραμείνει ο ΦΠΑ στο 13% λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης. Αντίσταση, αριστερή είναι αυτή, δεν είναι παίξε-γέλασε!

 Η διαπραγματευτική ομάδα Χαρδούβελη, υπό τον Χουλιαράκη φαίνεται ότι είναι πιο διαλλακτική και ως προς άνοιγμα της ελληνικής αγοράς για το φυσικό αέριο (έ ρε αζέρικα γλέντια!) και τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης φορολογικής αρχής! 

Ιδού και η δημιουργία της Πέμπτης Εξουσίας! Της Ανεξάρτητης Φορολογικής Εξουσίας.
Χαίρε Έφορε! Οι μελλοθάνατοι φορολογούμενοι σε χαιρετούν!

Τα (και καλά) αγκάθια

Βέβαια, ευρωπαίοι διπλωμάτες προειδοποιούν ότι «θα ήταν πρώιμο να ισχυριστεί κανείς ότι από τις τελευταίες διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνει λόγος για μια επιτυχία, γιατί υπάρχουν ακόμη ανοιχτά θέματα με πιο σημαντικό ίσως το ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με τους εταίρους σε μια "αξιόπιστη ατζέντα μεταρρυθμίσεων", κυρίως στο συνταξιοδοτικό και στο εργασιακό»

Δηλαδή δεν έχουν ακόμα μετατραπεί ολοκληρωτικά σε Σαμαροβενιζέλους, να κόψουν και τις συντάξεις και τους μισθούς να τελειώνουμε!...

Ιδιαίτερα το ΔΝΤ επιμένει στο πάγωμα του κατώτατου μισθού, στις περικοπές των συντάξεων και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και στον περιορισμό στο δικαίωμα του υπουργείου Εργασίας να συναποφασίζει για τις απολύσεις. 
Τι είχες Γιάννη; (Ό,)τι είχα πάντα!!!

Κοντολογίς πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο και από την λάιτ αντιμνημονιακή και ροζουλί αριστερή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην παλιά κακή ψυχρή και ανάποδη μνημονιακή δωσίλογη και κατάμαυρη πολιτική των Σαμαροβενιζέλων...

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου