Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;


Η πολιτική των ανοικτών συνόρων για τους μετανάστες, οδηγεί τη χώρα σε Λιβανοπoίηση και εθνολογικό αφανισμό




 Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας


Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εγκαινίασε η Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Υπουργός κα Τασία Χριστοδουλόπουλου, θα οδηγήσει σε Λιβανοποίηση και εθνολογικό αφανισμό τη χώρα μας, όπως πολύ πιθανόν σχεδιάζουν διεθνείς κύκλοι. 

Με το ανοιχτό προσκλητήριο προς όλους,
προς το 1 δις των αναξιοπαθούντων ανά την Υφήλιο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ που αναζητούν μια καλύτερη μοίρα στον ήλιο, υπολογίζεται ότι εφέτος θα μας έρθουν τουλάχιστον 300.000 μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και ακραίοι φονταμελιστές και ακτιβιστές. 

Επί πλέον, οι δουλέμποροι θα ενθυλακώσουν πάνω από 1,5 δις ευρώ, τα νοσοκομεία μας θα βουλιάξουν, τα κυκλώματα του εγκλήματος θα θεριέψουν και η Χρυσή Αυγή θα επανακάμψει δριμύτερη. 

Και ας μη γελιόμαστε. Οι περισσότεροι που καταφθάνουν μαζικά τις τελευταίες μέρες δεν είναι Σύριοι, δηλ. πρόσφυγες αλλά μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες που απλώς δηλώνουν πρόσφυγες. Τα λεγόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα που λέγεται ότι θα δοθούν στους μετανάστες ή και στους κατά δήλωσή τους πρόσφυγες για να μεταβούν στην Ευρώπη, δεν έχουν καμιά απολύτως ισχύ αν δεν εγκριθούν από την Ε.Ε. 

Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος τους θα παραμείνει εγκλωβισμένο εδώ, αφού παραμένει παντοδύναμη η καταστροφική για εμάς σύμβαση Δουβλίνο ΙΙ. και ΙΙΙ με τις οποίες όποιοι μετανάστες συλλαμβάνονται οπουδήποτε στην Ευρώπη, μεταφέρονται πίσω στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους. 

Αν συνεχιστεί η σημερινή μαζική εισβολή, συνυπολογίζοντας και την υπεργεννητικότητά τους, σε έξι χρόνια θα ανέρχονται σε δύο εκατομμύρια. Και συνολικά μαζί με τα δύο εκατομμύρια των εδώ εγκατεστημένων νόμιμων ή παράνομων σε όλη την Ελλάδα και στη Δ. Θράκη, στα επόμενα έξι χρόνια θα ανέρχονται σε 4,5 εκ. άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας . 

Σε 12 χρόνια θα ανέρχονται συνολικά σε 10 εκ. έναντι 9 εκ γερασμένων «Ελλήνων ιθαγενών» που μαστίζονται από υπογεννητικότητα και φυγή των νέων μας ειδικότερα στο εξωτερικό. 

Σε 10-12 χρόνια δηλ. θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας, έναντι των μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων που θα μας έχουν υπερφαλαγγίσει πληθυσμιακά και πολύ νωρίτερα πολιτικά. 

Αν αυτό δεν αλλάξει, πολύ σύντομα θα δικαιωθεί ο Οζάλ όταν έλεγε ότι, «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους» 




ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου