Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! 


ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ


Eπειδή γράφονται πολλά και πολλοί προτρέχουν θετικά ή αρνητικά, σκεφτήκαμε να γράψουμε κάποιες σκέψεις για τις πρώτες ώρες της νέας "αριστερής" ημέρας που ξημέρωσε στην χώρα... 

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ

Όσοι ωρύονται για το ότι δεν όρκισε τον Τσίπρα ο Ιερώνυμος, θα απαντήσουν επιτέλους στο εξής απλό ερώτημα;
Θέλουν ο Τσίπρας να είναι άθεος ή όχι;
Διότι όταν πήγε στο Αγ. Όρος και είπε ότι θέλει να μείνει μόνος του με την εικόνα της Παναγίας, ενώ έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει, όλοι εκόπ
τοντο ότι είναι υποκριτής!
Τώρα όμως θέλανε να υποκριθεί τον πιστό και μάλιστα με όρκο στην Αγία Τριάδα στην οποία δεν πιστεύει!Ενώ όλοι οι μασόνοι που ορκίζονται στο όνομα της Παναγίας Τριάδος και μετά πουλάνε το λαό είναι καλοί!
 Μα αυτούς μαύρισε ο λαός! 

Βέβαια και αυτοί που το είδαν θετικά ως άθεοι, πάλι λάθος το είδαν. Ήταν καλό, λέει, διότι δεν μπορεί η Εκκλησία να επεμβαίνει στα του κράτους και να επιβάλλει τον όρκο.

Ο όρκος όμως, "Εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος" επεβλήθη από τους αγωνιστές που έστησαν το κράτος μας με το αίμα τους, διότι αυτοί πίστευαν στον Χριστό. Από τους ίδιους τοποθετήθηκε και σαν αρχή και επικεφαλίδα του Συντάγματός μας!

Επομένως εμάς δεν μας ευχαριστεί ο πρωθυπουργός ενός έθνους οδηγού των άλλων εθνών προς την Ορθόδοξη Πίστη, να μην ορκίζεται
 "Εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος" διότι δεν πιστεύει σε Αυτήν, αλλά αφού δεν πιστεύει καλώς δεν ορκίστηκε ψεύτικα και υποκριτικά.  

Σε εκείνους δε που τον κατακρίνουν για την αθεΐα του θα λέγαμε μόνο τούτο. Έχουν δει πολλούς "πιστούς" που να έχουν βρει το ταίρι τους από 16 χρονών και να παραμένουν αχώριστοι με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια και να κάνουν παιδιά και να είναι τόσο δεμένοι; Επομένως οι "αναμάρτητοι" ας αφήσουν τους λίθους κι ας περιμένουν να τον κρίνουν από τα έργα του ως πρώτου υπηρέτη (αυτό σημαίνει η λέξη πρωθυπουργός) του Λαού.

ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είδαν όλοι το μνημονιακό υποκείμενο που τοποθετήθηκε επικεφαλής του κατασκευάσματος του πετρελαϊκού- μιντιακού ομίλου δηλαδή του "Ποταμιού" να κατηγορεί (πίκρα, πολύ πίκρα) τους ΑΝΕΛ ως ακροδεξιό κόμμα. Η Κανέλλη χθες στο Πρετεντέριουμ έκανε σκόντο και τους είπε δεξιό κόμμα.
Εμείς στην Β΄Αθηνών ως υποψήφιο προτείναμε τον Δαμιανό Βασιλειάδη. Λιάνα Κανέλη, έχετε πολλούς υποψηφίους στο ΚΚΕ 
με τους αγώνες του αριστερού Δαμιανού Βασιλειάδη; Αμφιβάλλω! Καλά στον Θεοδωράκη δεν απευθύνομαι καν, η πίκρα του είναι τόση που θα μπορούσε να πει τον Βελουχιώτη ταγματασφαλίτη!

Αντί άλλου επιλόγου παραθέτουμε τα λόγια του Μιχάλη Χαραλαμπίδη όπως τα έγραψε την επομένη των εκλογών στο ιστολόγιό του ΠΟΛΙΣ-ΑΓΟΡΑ


ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μετά τους χειραγωγημένους, τους αγανακτισμένους, τους εκβιασμένους,τους απέχοντες και τους εκτονωθέντες χθες ψηφοφόρους, ήρθε ο καιρός των πολιτών.
Όπως αυτών του θεάτρου του Διονύσου.


Για να επιστρέψει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ στη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου