Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ


ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ 2015 ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 



ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ 100.000 ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Υπό την προεδρία του Βενιζέλου και με τη συμμετοχή του  Δένδια, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών!!!

Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί του Γ.Ε.Ν., του Γ.Ε.Α. και του Γ.Ε.Σ., ο Γενικός Γραμματέας και οι επικεφαλής των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών και ο Διοικητής της Υ.Π.Α. ήταν η αποτίμηση της συνεργασίας των υπηρεσιών για το 2014 και ο αντίστοιχος προγραμματισμός για το 2015.

Το θράσος των δοσίλογων είναι απύθμενο καθώς συμπεριφέρονται σαν μελλοντική κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα αποκλείουν τους γεννηθέντες το 1997 (περίπου 100.000 ψηφοφόροι ηλικίας 18 ετών) από το να ασκήσουν για πρώτη φορά το εκλογικό τους δικαίωμα. Και αυτό γιατί δεν θα τους συμπεριλάβουν στους εκλογικούς καταλόγους.


Θα μπορούσαν όσοι συμπληρώνουν τα 18 να εγγράφονται αυτόματα χωρίς αίτησή τους στους εκλογικούς καταλόγους, αλλά για να συμβεί αυτό απαιτείται σχετική απόφαση από το υπουργείο Εσωτερικών. 

To υπουργείο Εσωτερικών όμως δεν παίρνει την απόφαση απλούστατα διότι όλοι σχεδόν οι νέοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και άλλα ακροαριστερά ή και ακροδεξιά κόμματα όπως η Χ.Α.

Όμως ότι και να κάνουν δεν σώζονται. Ακόμη και η "χειρουργική νοθεία" που ίσως έχουν κατά νουν απλώς θα περιορίσει ελάχιστα την συντριβή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου