Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΔΥΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ!


ΟΙ ΔΥΟ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ!

2BINTEO



O πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου είναι γνωστός ως ο δημιουργός της "Κιβωτού". Στο βίντεο όμως που ακολουθεί μπορεί κανείς να δει πως ο πατήρ Αντώνιος έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει την "Κιβωτό".

Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να απολαύσετε έναν χαρισματικό, πληθωρικό ιερέα και σπουδαίο ιεραπόστολο που είναι εκτός από παπάς και γιατρός αλλά  και μάγειρος της "Κιβωτού". 

Δηλαδή όταν γυρίζει από το Καμερούν, πηγαίνει και βλέπει τα παιδιά σαν γιατρός αλλά και μαγειρεύει για την "Κιβωτό". Έτσι από την Εξωτερική περνάει στην Εσωτερική Ιεραποστολή! Είναι ο πατήρ Ευάγγελος Παπανικολάου. 

Δεν γνωρίζουμε αν είναι συγγενείς ή το κοινό επίθετο είναι απλή συνωνυμία. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι έχουν κοινούς πόθους. Δύο απλούς αλλά πολύ συγκεκριμένους κοινούς πόθους:
Τον Χριστό και τον Άνθρωπο!

Αυτούς λοιπόν προβάλουμε σαν πρότυπα για την χρονιά που ήδη ήρθε:Τους ανθρώπους του Θεού που εργάζονται ο ένας στο εξωτερικό κι ο άλλος στο εσωτερικό για να υπηρετήσουν τον Άνθρωπο όπως θέλει ο Θεός...


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ










1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα!!! Αν γνωριζεται που λειτουργει ο π Ευαγγελος και πως μμπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του!! Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή