Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Ο ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ





Σαν ιστολόγιο που προέρχεται και σηματοδοτείται ακόμη και στον τίτλο του από την πόλη της Αθήνας, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να υποδείξουμε σε κάθε μια εκ των δύο περιφερειών της πρωτεύουσας, έναν υποψήφιο από τους συνδυασμούς των δύο κομμάτων, που αποτελούν το ακραιφνές αντιμνημονιακό μπλόκ και μπορούν να συνεργαστούν για την δημιουργία Εθνικής Κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. 

Σας τους παρουσιάζουμε λοιπόν, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν τους γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά μόνο από την πορεία τους  και το έργο τους για την Ελλάδα. 



Α΄ ΑΘΗΝΩΝ


ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΝΤΕΦΙ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ
Έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει πολλά ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες της Ουκρανίας, της Βουλγαρίας, της Πολωνίας, της Φινλανδίας. 





(ΣΥΡΙΖΑ)






ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 

Καθηγητής Νομικών & Πολιτικών Επιστημών, Υποστράτηγος ε.α.
Έχει ασχοληθεί με την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα.







(ΑΝΕΛ)



Β΄ΑΘΗΝΩΝ 



ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δικηγόρος

"...ο Γιάννης Χατζηαντωνίου, ως συνήγορος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων σήκωσε το κύριο βάρος του αγώνα έτσι ώστε στον Άρειο Πάγο να κριθεί πώς το αίτημα των Τούρκων να κατέβουν στις εκλογές ως «Τουρκική Ένωση Θράκης» υπονομεύει ανοιχτά και ευθέως τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. "    Πηγή

(ΣΥΡΙΖΑ)


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Σπουδές σε Παιδαγωγικά, Ψυχολογία και Γερμανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΚ, του ΠΑΣΟΚ και της "Άμεσης Δημοκρατίας".Από το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε το 1977.Διετέλεσε επί δύο δεκαετίες πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Ελληνοκουρδική Ένωση Φιλίας". Χρημάτισε επί σειρά ετών γραμματέας του "Κέντρου Πολιτικού Προβληματισμού" και του "Κέντρου Έρευνας και Πολιτικού Προβληματισμού". Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα


(ΑΝΕΛ) 


ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου