Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ

ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ "ΣΟΥΠΑ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!



Οι θρησκείες ενωμένες ενάντια στο μίσος...

Αφού καταδείξαμε ότι ο στόχος ήταν οι πολιτικοί γελοιογράφοι και όχι οι υβριστές του Μωάμεθ, αφού είδαμε δολοφόνους και δωσίλογους στην διαδήλωση του Παρισιού, προχωράμε να δούμε και τά άλλα "επιτεύγματα" εκμετάλευσης του μακελειού.
Σχετική είναι και η κεντρική μας φωτογραφία με την διαθρησκειακή προπαγάνδα.

Σχετικό είναι και το σημερινό δημοσίευμα της Σίβυλλα  που παραθέτουμε πιο κάτω...




Tώρα καταλαβαίνεις γιατί ψήφισαν & στην Ελλάδα "αντιρατσιστικό" νόμο, ενώ ο ποινικός μας κώδικα τα προέβλεπε όλα εκτός από το ζήτημα των γκέι και των σιωνιστών (όχι εβραίων); 

Στο ΣΥΡΙΖΑ, έστω τώρα, θα κατανοήσουν την ανοησία συμπαράταξης του Μ. Γλέζου με τους εμπόρους όπλων; 


Ο διάσημος Γάλλος κωμικός Dieudonne, συνελήφθη ως "απολογητής της τρομοκρατίας" μετά από σατυρικό σχόλιο του στο Facebook που θεώρησαν ότι υποδηλώνει συμπάθεια σε έναν από τους ενόπλους που επιτέθηκαν στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα!



Ο γάλλος κωμικός Dieudonne συνελήφθη σήμερα στη "δημοκρατική" Γαλλία, εκεί που ο Νταβούτογλου, ο Νετανιάχου, ο Ουκρανός νεοναζί -κι από κοντά ο δωσίλογος Σαμαράς- μαζί με τους εμπόρους όπλων πρωθυπουργούς της νεοναζιστικής ΕΕ "διαδήλωσαν" για την ελευθερία, ενώ εξοπλίζουν, χρηματοδοτούν και στηρίζουν την Αλ Κάιντα και τις παραφυάδες της για να "εκδημοκρατίσουν" τον Αδούλωτο λαό της Συρίας!

Η σατυρική παράφραση του...
συνθήματος "Je Suis Charlie", με το σατυρικό "Charlie Coulibaly" (προσθήκη του ονόματος ενός εκ των μισθοφόρων-δολοφόνων της ΕΕ), θεωρήθηκε συμπάθεια στον δολοφόνο και αντισημιτικό, από τους γάλλους Εισαγγελείς!

Χθες ο Λαζόπουλος -ή όποιος επόμενος καλλιτέχνης- που σατύριζε τον "επαναστάτη" πασών Υπηρεσιών Ξηρό, δεν θα αργήσει να δεχθεί τις επισκέψεις "δικαστών", μιας και τόλμησε να τους αποκαλέσει και Φιλιππινέζες!



Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός έκανε διεθνή πρωτοσέλιδα το 2013 (βλέπε τη σχετική φωτογραφία), όταν ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Νικολά Ανελκά, είχε δεχθεί απαγόρευση συμμετοχής για πέντε αγώνες από το αγγλικό ποδόσφαιρο, για τη χρήση μιας χειρονομίας που είχε χρησιμοποιήσει ο Dieudonne για το αιμοσταγές σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς στα εγκλήματα και τις δολοφονίες παιδιών στη μαρτυρική Γάζα (Παλαιστίνη) και την απόκτηση πατρίδα για τους Παλαιστίνιους.

Ο Dieudonne, που τώρα κατηγορείται εκ νέου για "αντισημιτισμό", δήλωσε: "Το μόνο που προσπαθώ είναι να κάνω τους ανθρώπους να γελούν... Η κυβέρνηση προσπαθεί να κατστρέψει τη ζωή μου".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου