Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΕΝTΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ





ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ



Yevgeny Fyodorov 

Αν συμπαθείτε τον Πούτιν, θα αγαπήσετε τον Fyodorov!

Του Mike King 



Μετάφραση από τα αγγλικά: Γ. Β.
Ο ρεπόρτερ σας που πάντα ψάχνει, βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του «The Moscow Times»:

"Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας  καταγγέλεται για σαμποτάζ του ρουβλίου"

Και ο μεν τίτλος μου καρφ
ώθηκε, αλλά η πρώτη φράση του άρθρου με έριξε κάτω!

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα εξετάζει τις δραστηριότητες της Κεντρικής Τράπεζας μετά την καταγγελία ενός βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος  που την κατηγορεί ότι είναι ένας  «εχθρός της χώρας» που οδηγεί σε πτώση το ρούβλι και συνωμοτεί με πονηρία εναντίον της Ρωσίας».

Ο Ρώσος βουλευτής συνεχίζει:


"Η Κεντρική Τράπεζα είναι ένας θεσμικός εχθρός της χώρας" δήλωσε ο Fyodorov στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρωσικής Υπηρεσίας Ειδήσεων. "Τα αφεντικά της (τράπεζας) είναι επισήμως στο εξωτερικό. Υποθέτω ότι (η τράπεζα) θα προξενήσει το μέγιστο κακό. Η Κεντρική Τράπεζα θα κάνει τα πάντα για να βάλει το ρούβλι σε τροχιά πτώσης."


Αυτές οι αντι-bankster λεκτικές εκρήξεις πρέπει να ακούγονται σαν μουσική στα αυτιά του κάθε Αμερικανού που αγαπάει την ελευθερία. Αυτά τα λόγια του 
αγώνα είναι πολύ ισχυρά για να προέλθουν από τον πολύ ήπιο λόγο του Ron Paul. Andrew Jackson μήπως είσαι εσύ; Το CNN Money μετέδωσε την ιστορία, αναφέροντας:

"Ένα ανώτερο στέλεχος του κόμματος, του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, κατηγόρησε την Τράπεζα της Ρωσίας ως αρχιτέκτονα της κατάρρευσης του ρουβλίου. Αυτό είχε ω
ς αποτέλεσμα, η Τράπεζα της Ρωσίας να γίνει πλέον αντικείμενο έρευνας από κρατικούς εισαγγελείς."

Ο Yevgeny Fyodorov, ο οποίος προεδρεύει της επιτροπής οικονομικής πολιτικής του Ρωσικού κοινοβουλίου, κατηγόρησε την Κεντρική Τράπεζα 
της Ρωσίας για δολιοφθορά, δηλώνοντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είναι "ένας θεσμικός εχθρός της χώρας."

Να πάρει! Μ΄αρέσεις πολύ Yevgeny Fyodorov!

Το αναπάντητο ερώτημα του ποιος ελέγχει πραγματικά τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα, και σε ποιο βαθμό, οφείλεται στο 
σκοτεινό σχεδιασμό της. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι είναι μέρος του ίδιου διεθνούς συνδικάτου του εγκλήματος, (σημείωση Οίμου Αθήνας: της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας ή συντομογραφικά ΠΤΕ) όπως όλες οι άλλες δυτικές κεντρικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής «Federal Reserve».

 Αν ο Πούτιν, όπως ο Andrew Jackson , μπορέσει να αποκόψει τον τοξικό ομφάλιο λώρο που συνδέει την παγκόσμια χάζαρο-μηχανή ψεύτικου χρήματος με τη ρωσική οικονομία, θα είναι σίγουρα «μέσα στο παιχνίδι»!

Ποίος είναι ο Yevgeny Fyodorov; Είναι εκείνος ο 

«ανώτερος Ρώσος βουλευτής» που έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο με την ρωσική Federal Reserve, την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας. Χάρη στο σύγχρονο θαύμα του Διαδικτύου, δεν άργησε να γίνει γνωστός ο κ. Fyodorov . Μπορώ άνετα να πω, ότι αν συμπαθείτε τον Πούτιν, θα αγαπήσετε τον Fyodorov.

 



Ο αντι-bankster Fyodorov τα έχει όλα σε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό: ευφυΐα, κότσια, χάρισμα, πατριωτισμό, ενέργεια και οργανωτικές ικανότητες.

Ο Fyodorov, 51 ετών, αποφοίτησε από το Ανώτατο Κολέγιο Στρατιωτικής Μηχανικής και Κατασκευών του Λένινγκραντ . Από το 1985 ως το 1988 υπηρέτησε στις σοβιετικές ένοπλες δυνάμεις συμμετέχοντας στον σοβιετικό πόλεμο στο Αφγανιστάν. Έναν πόλεμο που πράγματι επέβαλε η Δύση στην ΕΣΣΔ μέσω της CIA, της MI6, τους Σαουδικής Αραβίας και των ελεγχόμενων ξένων μαχητών τους.

Ο Fyodorov έχει υπηρετήσει στη Δούμα (Κοινοβούλιο) από το 1990, και είναι σήμερα ένας ψηλόβαθμο  στέλεχος στο κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας του Πούτιν 

 Απλά και μόνο το γεγονός ότι η παγκοσμιοποίητες, που βασίζονται στη διαδικτυακή ΜΚΟ, «Ανοικτή Δημοκρατία » , ειρωνεύονται τον Fyodorov ως τον «απόλυτο συνωμοσιολόγο» αρκεί, για να διαπιστώσουμε την γνησιότητά του και αναντίρρητα αποτελεί αυτό τα διαπιστευτήριά του. Αλλά υπάρχει και άλλα πολλά να πω, πολύ περισσότερα.

Αν και πιστός στον Putin, ο Fyodorov διαμόρφωσε το δικό του κίνημα, το Εθνικό Κίνημα για την Απελευθέρωση. Στον απόηχο  του χάους που επικρατεί στην Ουκρανία, το 
NLM του Fyodorov μεγάλωσε και αριθμεί 100.000 μέλη, οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι και πολύ σκληροπυρηνικοί. Υπάρχουν γραφεία του κινήματος σε 260 πόλεις σε 85 περιοχές της Ρωσίας. Δεν πρόκειται για ένα γηραλέο «κόμμα του τσαγιού» ​​εδώ. Όχι. Ο Fyodorov και το NLM του είναι αποφασισμένοι μέχρι θανάτου για την απελευθέρωση όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.







Εμπαίζονται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ως φανατικοί "συνωμοσιολόγοι", αλλά με το NLM ο Fyodorov επιδιώκει να απαλλάξει τη Ρωσία από τους εσωτερικούς προδότες της, τους νεοταξίτες ακτιβιστές, και τους 
ψευτο-ναζί της CIA.



Αυτό που μαθαίνουμε από τον Fyodorov είναι ότι η προδοτική «πέμπτη φάλαγγα» που αναπτύσσεται και δρα μέσα στην ίδια τη Ρωσία είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο επικίνδυνη από τις ελεγχόμενες από την CIA  νεοταξικές ΜΚΟ και «τα ενοικιαζόμενα νεο-Ναζί τέρατα » της Ρωσίας. 

Οι ομάδες αυτές θα πρέπει να εξουδετερωθούν βέβαια, αλλά απώτερος στόχος του Fyodorov είναι να εκθέσει δημοσίως και να «εκκαθαρίσει» τους φιλόδοξους φιλοδυτικούς προδότες  που αναπτύσσονται και δρουν μέσα στη ρωσική βιομηχανία, στην Κρατική Δούμα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και στη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα. Αυτά είναι τα απομεινάρια από την εποχή του Γιέλτσιν και οι δράση τους είναι τόσο εκτεταμένη ώστε ακόμη και ο ίδιος ο Πούτιν δεν μπορεί να την ελέγξει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Fyodorov δημιούργησε το NLM. Σύμφωνα με τον Fyodorov, «η εκκαθάριση έρχεται».


Ο Fyodorov λέει για την ξένη επιρροή στη Δούμα:

"Βουλευτές της Δούμας είναι απλά αξιωματούχοι σε κατεχόμενη περιοχή. Όλοι οι νόμοι που ρυθμίζουν το σύστημα της διακυβέρνησης που ψηφίστηκε από τη Δούμα έχουν συνταχθεί στις ΗΠΑ."

Για την εθνικοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας (απόσπασμα από την ομιλία του για το χτύπημα της
 «Ανοικτής Δημοκρατίας ») :

"Η Κεντρική Τράπεζα θα λογοδοτεί στην κυβέρνηση. Η NLM θεωρεί ότι, με την εθνικοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας, θα είναι δυνατόν να απομακρύνουμε την « σύνδεση του ρουβλιού με το δολλάριο
».


Όσον αφορά τη συνεργασία της Google με ξένες μυστικές υπηρεσίες:
« Θεωρούμε ότι σε εύθετο χρόνο θα πρέπει να προχωρήσουμε στην εθνικοποίηση της Google, πράγμα που σημαίνει ότι οι πράξεις της Google που σχετίζονται με τη Ρωσία θα πρέπει να είναι από υπό ρωσική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα (μέσω ρωσικής θυγατρικής)".

Σχετικά με την απελευθέρωση του προδότη της Ρωσίας και ποινικού καταδίκου Αλεξέι Navalny


"Ποιος θα μπορούσε να δώσει τέτοια εντολή σχετικά με τον Navalny Είναι προφανές ποιος:Ο Ομπάμα και το επιτελείο του, οι Αμερικανοί έδωσαν την εντολή και Navalny αμέσως αφέθηκε ελεύθερος. Εσείς και εγώ απλά δεν εκτιμούν την κατάσταση της Ρωσίας, με τη μορφή με την οποία είναι. . τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες εγγυώνται όχι μόνο την πολιτική βοήθεια προς τον Navalny, αλλά θα εγγυηθούν και την προσωπική του ασυλία με τα αεροπλανοφόρα τους, με τα πυρηνικά όπλα τους, με την κρατική εξουσία τους. Εγγυώνται την ασφάλεια της οικογένειάς του... 
Ως εκ τούτου, η οικογένειά του μπορεί να συμπεριφέρεται με απόλυτο θράσος ".

 




Ο Navalny είναι συνδεδεμένος με προδότη και πράκτορα των Rothschild Κασπάροβ.
Σχετικά με την δυτική "κατοχή" της Ρωσίας:
"Οι Αμερικανοί γνωρίζουν πώς να εργαστούν με τα κατεχόμενα εδάφη. Έχουν πάρει την εμπειρία από τους Βρετανούς. Οι Βρετανοί διοικούν τις αποικίες για 500 χρόνια, αλλά, σε 500 χρόνια, μπορεί κανείς να μάθετε πώς να παίρνει 
ανώδυνα μιαν απόφαση για τα κατεχόμενα εδάφη. Ναι, έχουν μάθει στη διάρκεια των 500 χρόνων και παντού το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η αποικία αποδομείται και οι άνθρωποι καταστρέφονται.

 
Mε τον ίδιο τρόπο έχει σχεδιαστεί να γίνει και στο έδαφος της Ρωσίας, και θα γίνει πραγματικότητα, αργά ή γρήγορα, στην αμέσως επόμενη γενιά, αν οι άνθρωποι δεν θέλήσουν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, αν οι άνθρωποι δεν θελήσουν να αντιδράσουν όπως ακριβώς  έκαναν οι παππούδες τους, οι προ παππούδες και οι προ-προ παππούδες τους. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε κάτι νέο, θα πρέπει να επανέλθουν στις ίδιες νομοθεσίες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που υπερασπίζονται τον λαό, όπως έκαναν οι πρόγονοί μας, επειδή είχαν να αντιμετωπίσουν πολύ αντίξοες συνθήκες σε όλη τους τη ζωή. Έτσι είναι η ζωή με ανταγωνισμό, με αγώνες και με πολέμους. Κλασσική ανθρώπινη ζωή." 

Για την απελευθέρωση του κόσμου από τις ΗΠΑ
«Σήμερα, ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται ενάντια στους  αποικιοκράτες Αμερικάνους.  Προς το παρόν, αυτό είναι μια εννοιολογική και προπαρασκευαστική διαδικασία, αλλά συμβαίνει. Σε αυτό το θέμα, θα ήθελα να θυμίσω τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της συνάντησης στην Άπω Ανατολή, της συνάντησης του Κινήματος για την Απελευθέρωση του Κόσμου από την αμερικανική κατοχή. "


Την Ουκρανία:

"Ας επιστρέψουμε στο βασικό σημείο: γιατί οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στην Ουκρανία τον Φλεβάρη 2014; Ενορχήστρωσαν ένα  πραξικόπημα εναντίον του νομίμου κράτους, για να φέρουν τους ανθρώπους τους στην εξουσία, να αλλάξει η νομοθετική και συνταγματική δομή της χώρας και γράφουν στο συμφωνητικό ότι στην Ουκρανία, το αφεντικό είναι ο Van Rompuy (ΕΕ). Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις βρίσκονται υπό τις διαταγές του  Αμερικανού στρατηγού Randy Allen Key.Έχουν καταλάβει το έδαφος της Ουκρανίας. Γιατί το έκαναν αυτό; Για κανένα ειδικό λόγο; Μήπως απλά για να σνιφάρουν μια γραμμή στο αριστερό ρουθούνι τους και γι 'αυτό αποφάσισαν να τσιμπήσουν 5 δισεκατομμύρια δολάρια;

Όχι! Το έκαναν για να διατηρήσουν τον
 μονοπολικό κόσμο τους , την αποικιακή αυτοκρατορία τους. »

 





Ο Nuland και ο Μακέιν πυροδότησαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία



Για τους Ρώσους προδότες:

"Ποιοι αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα (προδότες); Ποιοι είναι οι πράκτορες της χειραγώγησης των 
ΗΠΑ; Θα πρέπει να δείτε την συνολική εικόνα. Αυτούς από την Ρωσία, οι οποίοι έχουν επρροή επί των εξελίξεων στην Ουκρανία και απογυμνώνουν τον Πούτιν από το δικαίωμα να στείλει στρατεύματα. Δεν του επιτρέπουν μια σκληρή απόφαση για την υπεράσπιση της κυριαρχίας. Αυτοί είναι οι προδότες ".

Για την επερχόμενη εκκαθάριση των Ρώσων προδοτών:

«Ο Πούτιν έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τις δυνάμεις του για μια γενική επίθεση, μια εξέγερση ενάντια στους καταχτητές, τους ξένους πράκτορες, ή σε όποιους  θα μπορούσαν να είναι τέτοιοι, και οι οποίοι εκκαθαρίζονται και αυτό γίνεται τελείως ανοιχτά.


Πρέπει να καταλάβουμε ότι η πέμπτη 
φάλαγγα στην κυβέρνηση δεν προκαλεί απλά ζημιά. Έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως ο ρόλος τους. Έχουν βλακωδώς στραφεί σε μια τακτική  πλήρους καταστροφής της χώρας, και μάλιστα στο εγγύς μέλλον. 
Ενώ προηγουμένως προσπαθούσαμε να τους κερδίσουμε, να τους πείσουμε, τώρα πρέπει να τους αποκόψουμε, όπως απαιτεί η περίσταση. Αυτό δεν είναι μια νέα μέθοδος. Είναι η μέθοδος που η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει πάντα σε ανάλογες καταστάσεις. Έτσι, το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχει σημασία αν ο Πούτιν θέλει να το κάνει αυτό ή όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ρωσία κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας πάρει απόφαση να υπερασπιστεί τον εαυτό της και  να μην παραδοθεί, όπως έκανε η Ουκρανία. Που σημαίνει ότι αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε εκκαθάριση. 

Το Εθνικό Απελευθερωτικό Κίνημα (NLM) έχει τώρα μια πολύ σαφή δουλειά να κάνει: Να καταλάβει την εξουσία στο εσωτερικό της χώρας για λογαριασμό μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων γύρω από τον Πούτιν, με σκοπό την εξάλειψη της πέμπτης φάλαγγας και την απελευθέρωση του έθνους. Είναι προφανές ότι αυτό είναι που πρέπει να γίνει. Στη συνέχεια θα περιμένουμε τις συνθήκες για να αναγκάσουμε τα μεγάλα αφεντικά, μερικούς απ΄ αυτούς, να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να συνταχθούν με την εν λόγω απόφαση.


Στη Ρωσία ο διαχωρισμός έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Δεν αναστρέφεται. Λίγους μήνες πριν η Ρωσία θα μπορούσε να παραδοθεί, όπως είχε κάνει η Ουκρανία. Σήμερα, όμως, μπορούμε να δούμε ότι αυτό δεν συνέβη. Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ήδη μια ομάδα (αντίστασης). 

Φυσικά μπορεί ακόμη να συνγκρούονται με τον Πούτιν. Θα μπορούσε να υπάρξει μια απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας εναντίον του Πούτιν. Αυτό είναι δυνατόν, αλλά είναι απίθανο να πετύχει, διότι ο Πούτιν είναι προετοιμασμένος για αυτό. 

Μια οργανική διάσπαση στο εσωτερικό της κυβέρνησης έχει ήδη σχηματιστεί... Ο διαχωρισμός θα οδηγήσει στην αποκοπή ενός τμήματος, δηλαδή σε καθαρισμό, πράγμα το οποίο έχει συμβεί πολλές φορές στην ιστορία της Ρωσίας.

Είναι σαν σε έναν εμφύλιο πόλεμο, ο αδελφός εναντίον αδελφού, αυτό είναι διάσπαση. Το περιμένουμε να γίνει και επίσημα. 

Η δουλειά του NLM σήμερα έχει γίνει πολύ εξειδικευμένη. Εκδίδουμε λίστες για την εκκαθάριση, λίστες στόχων. 

Εμείς ιδιαιτέρως τονίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτε προσωπικό. Ορίζουμε μια μεθοδολογία, και την δημοσιεύουμε στις πύλες μας. Οι άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν τα πλαίσια και να προσδιορίσουν αυτόματα ποιος ανήκει στην πέμπτη φάλαγγα στη Ρωσία. Είναι (τα πλαίσιααυτά) τοποθετημένα ανάλογα με το ποια θέση έχει λάβει ο καθένας". 


 






Ο Fyodorov και ο Πούτιν ξέρουν ότι ο χρόνος της ήπιας αντιπαράθεσης με τους εσωτερικούς προδότες της κυβέρνησης, την Κεντρική Τράπεζα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και τις στημένες διαδηλώσεις έχει τελειώσει!
Θα θραύσουμε κρανία κύριοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου