Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ


ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ «AIR ASIA» ΜΕ 155  ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ




ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ

Το νέο περιστατικό μυστηριώδους εξαφάνισης αεροπλάνου της AirAsia, το τρίτο τραγικό συμβάν για μαλαισιανή αεροπορική εταιρεία φέτος, έρχεται οκτώ μήνες και κάτι μετά την εξαφάνιση της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την πόλη Σουραμπάγια της Ινδονησίας, με κατεύθυνση τη Σιγκαπούρη και έχασε κάθε επαφή περίπου 200 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά από το FIR Σιγκαπούρης-Τζακάρτα. 


Αυτό συνέβη, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, 42 λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σουραμπάγια.

Ο Ινδονήσιος υπουργός Μεταφορών, Χαντί Μουστοφά, ανέφερε πως το αεροπλάνο ζήτησε περίεργη αλλαγή πορείας, πριν χαθεί από τα ραντάρ. 

Το αγνοούμενο αεροσκάφος είναι ένα Airbus A320-200.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 148 Ινδονήσιοι, τρεις Νοτιοκορεάτες, ένας Γάλλος που ήταν ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, ένας Βρετανός, ένας Μαλαισιανός και ένας πολίτης της Σιγκαπούρης. Υπήρχαν 138 ενήλικες επιβάτες, 16 παιδιά και ένα βρέφος.

Το 2014 θα μείνει μια μαύρη χρονιά στην ιστορία της αεροπορίας της Μαλαισίας με την απώλεια δύο αεροσκαφών των εθνικών αερογραμμών Malaysia Airlines.

Στις 8 Μαρτίου, η πτήση MH370 εξαφανίστηκε λίγο μετά την απογείωσή της από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες. Η εξαφάνισή της παραμένει ανεξήγητη μέχρι σήμερα. Το αεροπλάνο φέρεται να συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, όταν πλέον τα καύσιμά του είχαν εξαντληθεί.


Στις 17 Ιουλίου, ένα άλλο Μπόινγκ της Malaysia Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση Άμστερνταμ - Κουάλα Λουμπούρ, εξερράγη εν πτήσει, κατά τα φαινόμενα καταρρίφθηκε από πύραυλο ενώ πετούσε πάνω από την ανατολική Ουκρανία. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 298 άτομα, ανάμεσα τους 193 Ολλανδοί.

Και τώρα τρίτη τραγωδία παραμονές του νέου χρόνου ΜΕ 155 επιβαίνοντες.



ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ (ΠΤΕ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου