Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ...

4 ΒΙΝΤΕΟ




Mε απίστευτο βρίσιμο υποδέχτηκαν την Ντόρα Μπακογιάννη έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ συγκεντρωμένοι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για την έκθεση για τα 100 χρόνια της ένωσης.

Η επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη με βαριές εκφράσεις έγινε την ώρα που η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έβγαινε από το κτίριο. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, με την Ντόρα Μπακογιάννη να διατηρεί την ψυχραιμία της και να αποχωρεί από το σημείο. 


Δεν θα σας αναφέρουμε τι βρισιές ακούστηκαν, θα τις ακούσετε οι ίδιοι στο βίντεο που ακολουθεί, το σίγουρο είναι ότι θα "κοκκινίσετε"

Παράλληλα, επίθεση δέχτηκαν η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θόδωρος Ρουσόπουλος αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Είναι φανερό ότι το κλίμα για τους κυβερνητικούς είναι βαρύ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θ.Ρουσόπουλος αντέδρασε στα γιουχαϊσματα του πλήθους κάνοντας κοροϊδευτικά με τα χέρια του και αυτός "ουουουουου".

Στιγμές απείρου κάλλους διαδραματίζονται στην χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Βεβαίως η συμπεριφορά των παρευρισκομένων δεν ήταν και η δέουσα, παρόλα αυτά απηχεί το κλίμα της εποχής.

Μόνο με εκλογές θα μπορέσει να σταμτήσει, τουλάχιστον για ένα διάστημα αυτός ο κακοινωνικός και πολιτικός κατήφορος. Η κοινωνική "Χύτρα" είναι έτοιμη να εκραγεί, και πρέπει επειγόντως να ανοίξει το "καπάκι", και αυτό γίνεται μόνο μέσω των εκλογικών διαδικασιών.















ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου